Pareri Pokerstars Sports (Betstars)

Aceasta pagina contine pareri si recenzii despre casa de pariuri online Pokerstars Sports (Betstars). Te rugam sa lasi si tu un feedback - astfel vei ajuta alti pariori sa ia o decizie corecta. Apreciem toate feedback-urile pe care pariorii le lasa pe site-ul nostru si nu le stergem in niciun caz, cu exceptia spam-ului, sau atunci cand feedback-ul nu prezinta nicio valoare pentru alti pariori.

Recenzii 2

Adauga feedback
Puncte forte:
banii intra repede pe card la retrageri
Puncte slabe:
Nu sunt seriosi, pariuri castigatoare le declara necastigatoare de foarte multe ori, iar cand ii contactezi, nu iti raspund cu saptamanile. nu au telefon de contact, nici live chat, evident o modalitate sa te demoralizeze in cazul unei reclamatii. sugerez celor care au probleme cu ei sa depuna plangerile direct la Oficiul national pentru jocuri de noroc online. Pe departe cei mai neseriosi de pe piata😧
Puncte forte:
Acest feedback a fost transferat de catre administrator din sectiunea de Reclamatii. Nu au fost aspecte pozitive mentionate de catre utilizator
Puncte slabe:
Am pariat pe primul meci in confruntarea dintre EG si OG(bo3) pe victoria primilor. Au castigat,dar cei de la betstars au dat pariul pierzator.Mentionez ca nu e singura problema avuta cu ei de-a lungul timpului si cel mai frustrant este ca nu iti raspunde nimeni de la suport (engleza,romana). 
Sponsorizat

Eticheta “Sponsorizat” reprezinta faptul ca pozitia caselor de pariuri in respectiva lista este determinata in baza comerciala.

Rating-urile de pe site-ul Legalbet sunt intocmite intr-un mod cat se poate de onest si obiectiv, fapt pentru care folosim eticheta “Pozitii neplatite”.

Case de pariuri
Toate casele de pariuri