Pareri Las Vegas

Aceasta pagina contine feedback-ul pariorilor despre casa de pariuri online Las Vegas. Te rugam sa lasi si tu un feedback - astfel vei ajuta alti pariori sa ia o decizie corecta. Apreciem toate feedback-urile pe care pariorii le lasa pe site-ul nostru si nu le stergem in niciun caz, cu exceptia spam-ului, sau atunci cand feedback-ul nu prezinta nicio valoare pentru alti pariori.

Recenzii 3

Adauga feedback
Puncte forte:
Buna ziua ,pana azi am putut face orice retragere pe contul meu las vegas De azi nu mai pot retrage ,mi sa anulat doua retrageri Nu înțeleg de ce ,am greșit adresa de email și încerc sa o schimb ,iar fără rezultat Ajutor va rog !
Puncte forte:
Nimic pozitiv.
Puncte slabe:
Am intrat zilele trecute sa imi fac cont si dupa ce l-am creat, ce credeti, m-au chinuit 3-4 ore pentru validarea actului de identitate si tot nu au reusit sa il valideze ca ok. Le-am trimis de 3 ori poze dupa c.i. si nimic. Am facut poze din toate unghiurile si nimic, respins, respins, respins. Am trimis factura de pe ultilitati, acelasi lucru. Asa ca am decis sa fac doi de PI pe aceasta casa si sa imi inchid instant contul facut in aceiasi zi. In schimb am reactivat un cont la o alta casa si totul a decurs normal, inclusiv verificarea. Asa ca.. Vegas....o casa de rahat.
Puncte forte:
Nu am nimic pozitiv de spus.Un agent de toată jena domnul Marcel !
Puncte slabe:
Am discutat foarte politicos cu agentul Marcel de la platforma las vegas iar acesta mi a închis in nas Conversația.Am capturile de ecran de la Conversația avuta cu dansul!Mi am deschis un cont iar acesta nu a vrut sa mi ofere bonusurile de bun venit.Dacă nu primesc un răspuns o sa va contacteze avocatul meu.Cei de la Unibet s au învățat minte după ce aproape i am dat in judecată!