florinel.buc
Bloguri
Comentarii
Feedback2
Despre mine

Bloguri

Nicio postare deocamdata
Comentarii
Nicio postare deocamdata
Recenzii
Puncte forte:
Nimic pozitiv.
Puncte slabe:
Am intrat zilele trecute sa imi fac cont si dupa ce l-am creat, ce credeti, m-au chinuit 3-4 ore pentru validarea actului de identitate si tot nu au reusit sa il valideze ca ok. Le-am trimis de 3 ori poze dupa c.i. si nimic. Am facut poze din toate unghiurile si nimic, respins, respins, respins. Am trimis factura de pe ultilitati, acelasi lucru. Asa ca am decis sa fac doi de PI pe aceasta casa si sa imi inchid instant contul facut in aceiasi zi. In schimb am reactivat un cont la o alta casa si totul a decurs normal, inclusiv verificarea. Asa ca.. Vegas....o casa de rahat.
Puncte forte:
Se pare ca eu sunt o exceptie, insa o exceptie pozitiva in ceea ce urmeaza sa spun. () mi-a reactivat contul de joc avut pe aceasta platforma si asta dupa ce a stat inactiv mai mult de 2 ani. Am facut o depunere de 100 lei la sport iar pana ieri am reusit sa fac 500 lei, asta fara sa dorm cu capul pe tastatura, deci destul de lejer. Ce vreau sa spun ca intrand aici pe legalbet si citind ceea ce se spune de aceasta casa de pariuri, m-a luat groaza, am zis.. vezi acum ca am facut ceva banuti si nu ma lasa sa-i scot. Bunnnn, pai zic hai sa fac o retragere mica sa vedem cum stau lucrurile, mentionez ca retragerea s-a facut pe un card Visa de la ING, practic cardul care am si depus. Surpiza la retragere, mi-a fost aprobata retragerea instant, iar in cel mult 5 minute m-am trezit si cu banii pe card. Suma retrasa de proba: 130 lei. Asa ca, se pare ca lucrurile s-au schimbat in bine, o confirm 100%.
Mentionez ca am testat platofrma doar pe sport - parirui live si totul a fost ok, nu ma intrebati de cazino ca acolo nu joc, nu ma intereseaza.
Nota mea pentru aceasta platforma, dupa experienta de ieri este 10+
😇
Puncte slabe:
Ca nu exista o aplicatie pentru mobil.
Copy the token