Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Pareri Unibet

Aceasta pagina contine pareri si recenzii despre casa de pariuri online Unibet. Te rugam sa lasi si tu un feedback - astfel vei ajuta alti pariori sa ia o decizie corecta. Apreciem toate feedback-urile pe care pariorii le lasa pe site-ul nostru si nu le stergem in niciun caz, cu exceptia spam-ului, sau atunci cand feedback-ul nu prezinta nicio valoare pentru alti pariori.

Feedbacks 10

Adauga feedback
Puncte forte:
oferte bune de pariere cu foarte multe optiuni pentru fiecare meci , iar cotele bune
Puncte slabe:
platforma merge exagerat de greu nu poti depune cu skrill live chat aproape inexistent cea mai urita platforma de poker
Puncte forte:
Una dintre cele mai bune oferte live dintre licentiate si cote in top.Multe promotii si poate singura licentiata cu unibet community.
Puncte slabe:
Platforma care iti da multa bataie de cap.Iti trebuie multi nervi pana sa poti pune un pariu.Sunt la ani lumina de betano pe partea asta.
Puncte forte:
cote bune. castiguri mai rarut...o a terza firma cica raspunde de castiguri...nu sunt raspunzatori de pierderi... bleahhh...mare rahat
Puncte slabe:
dupa castig mi au luat banii pe motiv ca este o terza firma la mijloc...este a doua oara cand mi se intampla sa mi se anuleze castigul...nu recomand...acum incerc sa mi anulez contul
Puncte forte:
- cote bune - platforma buna - depuneri/ retrageri rapide
Puncte slabe:
nimic de reprosat
Puncte forte:
O casa de pariuri versatila, cam cea mai buna de pe piata. Ofera foarte multe optiuni de pariere, inclusiv multe pariuri pe termen lung. Retrageri prompte, la curs bun. Validarea pariurilor extrem de rapida. O platforma de poker foarte ok.
Puncte slabe:
Comision la anumite metode de depunere. Personalul de la livechat foarte prost pregatit. Anumite erori si bug-uri in ceea ce priveste ofertele de bonusuri/bonusurile active.
Puncte forte:
-Oferta bogata, in special cand vine vorba de competitiile importante; -Cote foarte ofertante; -Transmisiune live foarte buna, intr-un continuu progres; -Interfata facil de folosit.
Puncte slabe:
-Comision maricel; -Prag mare pentru depunerile minime posibile; -E foarte posibil sa nu primesti bonusul de inscriere.
Puncte forte:
Probabil cel mai complex produs din Romania la ora actuala. Cote foarte bune la pariuri sportive, oferta pre-meci variata, oferta live bogata. Ofera si un produs de casino si de poker la nivel de top.
Puncte slabe:
Comisionul de 2.5% la depuneri.
Puncte forte:
O casa de pariuri foarte buna. Am jucat la aceasta casa de pariuri cu multi ani in urma. A fost intotdeauna excelenta atitudinea lor fata de clienti!
Puncte forte:
Oferta buna, mai ales la live-uri!
Puncte forte:
Unibet exceleaza la capitotul customer service