Pareri Get's Bet

Aceasta pagina contine pareri si recenzii despre casa de pariuri online Get's Bet. Te rugam sa lasi si tu un feedback - astfel vei ajuta alti pariori sa ia o decizie corecta. Apreciem toate feedback-urile pe care pariorii le lasa pe site-ul nostru si nu le stergem in niciun caz, cu exceptia spam-ului, sau atunci cand feedback-ul nu prezinta nicio valoare pentru alti pariori.

Recenzii 7

Adauga feedback
Puncte forte:
Nu au nimic bun..site ul zici ca e acelasi cu Unibet
Puncte slabe:
Sunt praf neseriori, fac platile greu, site-ul se misca deplorabil, bonusuri varza. Nu recomand aceasta casa
Puncte forte:
Nimic pozitiv doar toaca de legat nimic,cum leaga putin cum te scoate dupa pagina si dupa doar toaca se vede clar cum le trage sa nu lege nimic
Puncte slabe:
Foarte prost...de cateva luni au probleme cu site,ul si in loc sa repare mai rau au stricat sunt doar pe luat te fura pe fata!
Puncte forte:
Partea pozitiva este ca m-am lasat de acest cazinou care era specializat pe "a manca" bani.
Puncte slabe:
Am bagat circa 2000 de lei, din care nici macar odata nu am avut un castig de 100x. Pot sa te joci cat vrei, ca e ca si cum ai arunca banii pe geam. Nici nu se compara cu netbet sau betano sau stiu si eu mai ce. Va sfatuiesc sa va luati mai bine o bicicleta cu banii pe care doriti sa bagati in rahatul acesta. 
Puncte forte:
Ar mai trebui sa joc cativa ani la ei - poate gasesc ceva pozitiv...
Puncte slabe:
Cazinoul este zero barat. Rundele bonus sau gratuite sunt pur teoretice. Castiguri rare si mici. De evitat!
Puncte forte:
AM Citit la Timp Termenii lor ascunsi
Puncte slabe:
Practic oferta lor de bun venit de 500 sau 600 Ron, este o minciuna ,..Cititi:''Vă rugăm să rețineți că nu aveți posibilitatea de a beneficia de bonusul aferent depunerilor 2-5 în situația în care ați efectuat retrageri, ați efectuat depuneri fără ca balanța să fi ajuns la 0, precum și dacă aveți pariuri în desfășurare' As numi-o Reclama mincinoasa!
Puncte forte:
O recomand cu incredere , au imbunatatit mult oferta si aplicatia mobila este foarte buna , nu sunt probleme cu retragerile , in maximum 4 zile lucratoare banii ajung pe card , sunt seriosi si ne platesc toate taxele , inca e bine .
Puncte forte:
K pana acum...nu a fost nimic rau
Puncte slabe:
Nu