Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Pareri Get's Bet

Aceasta pagina contine pareri si recenzii despre casa de pariuri online Get's Bet. Te rugam sa lasi si tu un feedback - astfel vei ajuta alti pariori sa ia o decizie corecta. Apreciem toate feedback-urile pe care pariorii le lasa pe site-ul nostru si nu le stergem in niciun caz, cu exceptia spam-ului, sau atunci cand feedback-ul nu prezinta nicio valoare pentru alti pariori.

Feedbacks 5

Adauga feedback
Puncte forte:
Acest feedback a fost transferat de catre administrator din sectiunea de Reclamatii. Nu au fost aspecte pozitive mentionate de catre utilizator
Puncte slabe:
Buna ziua .In urma cu aproximativ o luna am facut cateva depuneri dupa un cont bancar al sotiei mele , am jucat bani depusi fara nici un fel de problema , toate bune si frumoase pana cand a venit momentul sa castig o suma de bani , cea ce are dreptul orice jucator care pierde sune de bani , are dreptul si la castig ,punctul.culminant a fost cand am incercat sa fac o retragere . Mi au solicitat urmatoarele documente : - poza dupa cardul care a fost facute tranzactiile - cerere scrisa de mana de catre titularul cardului ca a fost deacord ca sumele de bani sa fie retrase din cont - factura corespunzatoare cu adresa utilizatorului de cont Get Bet , extras de cont de la cardul dupa care a fost efectuate tranzactiile ,copie carte de identitate titularului cardului dupa care au fost efectuate tranzactiile . Intrun final dupa aproximativ 10 mailuri trimise si ore insir discutate la telefon cu operatori foarte iritati ca le cer mai multe informati si foarte multe convorbiri in nervi si fara sens , multe intrebari fara raspuns si multa nepasare din partea operatorilor de la telefonie am reusit sa fac retragere . Intrebarea mea este , de ce mi sau solicitat toate aceste documente dupa ce retragerile au fost efectuate din contul bancar , fara ca nimeni sa ceara nici o aprobare , bani au fost retrasi din contul bancar instant si jucati fara nici un fel de problema , de ce nu sau certu toate documentele acestea inainte ca tranzactiile sa fie efectuate . Toate aceste lucruri sunt irelevante , trecand peste aceste probleme am continuat sa joc . Nestiind ca nu mai am voie sa fac depuneri din contul sotiei am efectuat 2 depuneri in urma cu 5 zile (9 martie 2020) . Bani au fost blocati din contul bancar , iar eu nu am primit nimic in contul get bet , adoua zi (10 martie 2020) am sunat la contactul Get Bet , mi sa comunicat ca nu aveam voie sa fac tranzactiile dupa acel card si ca bani vor fi blocati intre 2-5 zile lucratoare , am inteles regulamentul este regulament , dar dupa 5 zile bani au fost retrasi din contul bancar , nu mai apar ca si tranzactie blocata , apar ca si tranzactie efectuata , deci bani nu mai sunt in contul bancar respectiv nici in contul de Get Bet , pur si simplu bani au dipsarut si nu mai exista . Am sunat astazi (13 martie 2020) din nou ,am discutat cu operatoarea Diana nu ma.lamurit sub nici o forma care este problema cu banii ba chiar mi-a reprosat oarecum ca sunt incompeten sa i teleg ca bani sunt doar blocati si vor aparea in cont peste 2-5 zile ... 5 zile au trecut bani nu mai sunt blocati sunt disparuti , nu am nici un raspuns in aceasta privinta si operatorii imi inchid telefonul.in nas . In concluzie.voi inchide contul de Get Bet online si niciodata nu voi.mai pasi in nici o agentie Get BetSFATUL MEU ! NU COLABORATI CU GET BET !Zi frumoasa .
Puncte forte:
Ar mai trebui sa joc cativa ani la ei - poate gasesc ceva pozitiv...
Puncte slabe:
Cazinoul este zero barat. Rundele bonus sau gratuite sunt pur teoretice. Castiguri rare si mici. De evitat!
Puncte forte:
AM Citit la Timp Termenii lor ascunsi
Puncte slabe:
Practic oferta lor de bun venit de 500 sau 600 Ron, este o minciuna ,..Cititi:''Vă rugăm să rețineți că nu aveți posibilitatea de a beneficia de bonusul aferent depunerilor 2-5 în situația în care ați efectuat retrageri, ați efectuat depuneri fără ca balanța să fi ajuns la 0, precum și dacă aveți pariuri în desfășurare' As numi-o Reclama mincinoasa!
Puncte forte:
O recomand cu incredere , au imbunatatit mult oferta si aplicatia mobila este foarte buna , nu sunt probleme cu retragerile , in maximum 4 zile lucratoare banii ajung pe card , sunt seriosi si ne platesc toate taxele , inca e bine .
Puncte forte:
K pana acum...nu a fost nimic rau
Puncte slabe:
Nu