Pareri Get's Bet

Aceasta pagina contine pareri si recenzii despre casa de pariuri online Get's Bet. Te rugam sa lasi si tu un feedback - astfel vei ajuta alti pariori sa ia o decizie corecta. Apreciem toate feedback-urile pe care pariorii le lasa pe site-ul nostru si nu le stergem in niciun caz, cu exceptia spam-ului, sau atunci cand feedback-ul nu prezinta nicio valoare pentru alti pariori.

Recenzii 10

Adauga feedback
Puncte forte:
Nimic pozitiv chiar nimic cel mai prost cazino posibil... EVITAȚI!!! Jegmaneala maxima totala😥😥😥
Puncte slabe:
In timp ce joci la un joc te scoată afara din cauza timpului și nu merge setat ca să nu ai timp.... Este foarte enervat pierzi mereu și ești svos din joc.... Platforma merge foarte greu și de palti nu știu pentru ca nu am retras niciodată... Șansă să te ridici sa recuperezi ceva - 0000 Deci evitați acest cazino... Cel mai bine jucați pe cele mai cunoscute și mari cazinouri online astea mici e foamete pe ele și aparatele nu plătesc deloc sau jocurile cu speciale le vezi foarte rar și când prinzi o speciala o plătește prost îți da înapoi 5% din cât ai pierdut și când mai au toane de 2,3 speciale la rand plătește 20% după întra înapoi în faza aia lunga de 400/500rotiri fără o speciala și îți dă 12 lei 😀😀😀... E bine ca este măcar legal 😀😀😀😀 Evitați la maxim acest cazinou jegmanos
Puncte slabe:
Joc de 20 de ani la pariuri online, este cea mai mare dezamagire, ieri m-am trezit ca nu pot sa mai plasez nici un fel de pariu cu bani in cont, cand am cerut socoteala mi-au spus ca asa a decis organizatorul si nu au ce sa-mi faca, de fapt m-au blocat elegant! Doar daca pierzi bani poti fi clientul lor. JECMANEALA!!!
Puncte forte:
Nimic pozitiv. Jegmanire pe fata .
Puncte slabe:
Dupa mult efort si bani mancati, la 170 lei am scos 20000 lei. raspunsul operatorului a fost ca la ei nu apare nimic si de fapt eu am abuzat de un bug.  Si mi au inchie contul. De ce bug am abuzat ? Nu recomand
Puncte forte:
Nu au nimic bun..site ul zici ca e acelasi cu Unibet
Puncte slabe:
Sunt praf neseriori, fac platile greu, site-ul se misca deplorabil, bonusuri varza. Nu recomand aceasta casa
Puncte forte:
Nimic pozitiv doar toaca de legat nimic,cum leaga putin cum te scoate dupa pagina si dupa doar toaca se vede clar cum le trage sa nu lege nimic
Puncte slabe:
Foarte prost...de cateva luni au probleme cu site,ul si in loc sa repare mai rau au stricat sunt doar pe luat te fura pe fata!
Puncte forte:
Partea pozitiva este ca m-am lasat de acest cazinou care era specializat pe "a manca" bani.
Puncte slabe:
Am bagat circa 2000 de lei, din care nici macar odata nu am avut un castig de 100x. Pot sa te joci cat vrei, ca e ca si cum ai arunca banii pe geam. Nici nu se compara cu netbet sau betano sau stiu si eu mai ce. Va sfatuiesc sa va luati mai bine o bicicleta cu banii pe care doriti sa bagati in rahatul acesta. 
Puncte forte:
Ar mai trebui sa joc cativa ani la ei - poate gasesc ceva pozitiv...
Puncte slabe:
Cazinoul este zero barat. Rundele bonus sau gratuite sunt pur teoretice. Castiguri rare si mici. De evitat!
Puncte forte:
AM Citit la Timp Termenii lor ascunsi
Puncte slabe:
Practic oferta lor de bun venit de 500 sau 600 Ron, este o minciuna ,..Cititi:''Vă rugăm să rețineți că nu aveți posibilitatea de a beneficia de bonusul aferent depunerilor 2-5 în situația în care ați efectuat retrageri, ați efectuat depuneri fără ca balanța să fi ajuns la 0, precum și dacă aveți pariuri în desfășurare' As numi-o Reclama mincinoasa!
Puncte forte:
O recomand cu incredere , au imbunatatit mult oferta si aplicatia mobila este foarte buna , nu sunt probleme cu retragerile , in maximum 4 zile lucratoare banii ajung pe card , sunt seriosi si ne platesc toate taxele , inca e bine .
Puncte forte:
K pana acum...nu a fost nimic rau
Puncte slabe:
Nu