Sponsorizat

Eticheta “Sponsorizat” reprezinta faptul ca pozitia caselor de pariuri in respectiva lista este determinata in baza comerciala.

Rating-urile de pe site-ul Legalbet sunt intocmite intr-un mod cat se poate de onest si obiectiv, fapt pentru care folosim eticheta “Pozitii neplatite”.

Case de pariuri pentru Jocurile Olimpice 2020 de la Tokyo

Pe aceasta pagina poti gasi casele de pariuri legale cu oferta bogata pentru Jocurile Olimpice 2020 (2021) din Tokyo, la care poti plasa o multime de pariuri. Case de pariuri populare pentru sporturi populare, cum ar fi fotbal, baschet, handbal, tenis, dar si pentru sporturi mai putin populare.


Casa de pariuri Bonus Licență Recenzii
casa de pariuri legala
casa de pariuri legala
casa de pariuri legala
casa de pariuri legala
casa de pariuri legala
casa de pariuri legala
casa de pariuri legala
casa de pariuri legala
casa de pariuri legala
casa de pariuri legala
casa de pariuri legala
Aceste pozitii sunt platite de casele de pariuri

In vederea Jocurilor Olimpice de la Tokyo cele mai importante case de pariuri online dn Romania s-au pregatit riguros. Prin urmare, aici putem intalni pariuri pentru majoritatea evenimentelor de la Olimpiada, dar si pariuri speciale. Dintre aceste pariuri speciale enumeram: natiunea ce obtine cele mai multe medalii de aur sau numarul de medalii cucerite de o natiune.

Top 5 case de pariuri cu oferta cea mai bogata pentru Olimpiada

1. Betano

Ofera pariuri pentru 23 sporturi individuale, la care se adauga cele de echipa. Pe cele din urma le veti putea gasi in oferta pentru fotbal, tenis, baschet, handbal, volei, tenis, baseball, rugby in 7, polo pe apa si hochei pe iarba. Pe cele individuale, la care se adauga softballul, le veti gasi intr-o sectiune speciala, sub denumirea de “Jocurile Olimpice”.

Observam, asadar, ca Betano acopera toate cele 33 sporturi de la Olimpiada si majoritatea, daca nu chiar toate evenimentele care vor avea loc pe parcursul competitiei. De asemenea, la sporturile pe echipa ni se mai ofera multe pariuri, cum ar fi: sa ghicim care va fi finala, in ce etapa va fi eliminata o echipa etc. . Dar la Betano mai gasim si pariuri speciale pe medalii. Aici putem paria pe invingatoarea acestor Jocuri Olimpice (natiunea care are cele mai multe medali de aur. De asemenea, putem miza si pe numarul de medalii de aur, dar si totale stranse de o natiune. Totodata, poti cere un pariu referitor la medalii, iar Betano ar putea sa ti-l accepte si sa stabileasca o cota pentru el.

2. Fortuna

Una dintre casele de pariuri cu o oferta foarte bogata pentru JO 2020 este Fortuna. Sectiunea in care gasim oferta se numeste chiar “JO 2020”. Oferta este una extrem de bogata, continand pariuri pentru toate sporturile si foarte multe discipline sportive. In plus, ne sunt oferite si pariuri antepost referitoare la medalii. Vorbim de castigatoarea acestei Olimpiade, tara cu medaliile de aur cele mai multe, dar si medaliile totale cele mai multe. Totodata, putem paria si pe un duel intre natiuni, prezicand cine va cuceri cele mai multe medalii de aur dintre doua natiuni date. 

3. 888sport

In sectiunea cu evenimente populare gasim si oferta de la Jocurile Olimpice 2020. Aici gasim pariuri pentru 39 discipline sportive din totalul celor 45. De asemenea, descoperim in oferta si pariuri antepost, referitoare la medalii, dar si la castigatoarele de grupa de la fotbal, baschet si alte sporturi pe echipe. In ceea ce priveste pariurile pe medalii, putem miza pe castigatoare sau pe numarul de medalii de aur, respectiv total al unei natiuni. 

4. Unibet

La Unibet avem o sectiune speciala, numita “Jocurile Olimpice”, unde intalnim putin peste 3 000 pariuri. Putem miza pe toate sporturile de la Jocurile Olimpice de vara. In plus, descoperim pariuri referitoare la medalii. Aici includem castigatoarea Jocurilor Olimpice, dar si numarul de medalii de aur, respectiv totale cucerite de anumite natiuni.

5. Baumbet

La casa de pariuri Baumbet vei gasi oferta de sporturi pentru Olimpiada nu intr-un singur loc, ci in sportul specific. Baumbet nu prezinta o oferta chiar pentru toate sporturile de la Jocurile Olimpice de vara. Avem si o sectiune denumita “Jocuri Olimpice”, in care gasim pariuri referitoare la medalii. Aici putem paria pe natiunea castigatoare sau pe cea cu medaliile de aur cele mai multe. De asemenea, putem miza pe numarul de medalii de aur, respectiv totale, obtinut de o anumita natiune. 

Pariuri populare pe sporturi populare

Cu siguranta, vor fi multe bilete Jocurile Olimpice 2020 pe care se vor regasi pariuri pe sporturile de echipa. De asemenea, pariurile pe tenis sau pe evenimentele la care evolueaza sportivi romani vor fi si ele la mare cautare.

Pariuri pe fotbal

La masculin Spania este favorita principala la medalia de aur, urmata de Brazilia si Franta. Romania este cotata cu a noua sansa la castigarea medaliei de aur si cu a doua sansa in grupa. Favorita la castigarea grupei Romaniei este Coreea de Sud. La feminin favorita principala la castigarea medaliei de aur este SUA, urmata de Olanda si Marea Britanie.

Pariuri pe tenis

Multe absente de top se inregistreaza in tenis la Jocurile Olimpice de la Tokyo. La masculin trebuie sa punctam mai ales absentele lui Nadal si a lui Federer. Astfel, Novak Djokovic pare sa aiba drum liber catre medalia de aur. Anticipam ca foarte multe pariuri pe Jocurile Olimpice la tenis masculin il vor plasa castigator. A doua sansa o are Daniil Medvedev, urmat de Stefanos Tsitsipas. La feminin favorita principala este Naomi Osaka, urmata la mica distanta de Ashleigh Barty si la o distanta ceva mai mare de Aryna Sabalenka. 

Pariuri pe handbal

Danemarca este favorita la medalia de aur la handbal jocurile Olimpice masculin, urmata de Spania si Norvegia, oricare dintre cele trei putand urca pe cea mai inalta treapta a podiumului. Urmeaza Franta, Suedia si Germana. La feminin Norvegia este favorita principala la castigarea competitiei. Ea este urmata de Rusia si Franta. 

Pariuri pe volei

La masculin Polonia si Brazilia pleaca pe picior de egalitate ca favoriti la castigarea medaliei de aur. Cele doua echipe sunt urmate de Franta, Rusia, SUA si Italia. La feminin China este favorita principala, urmata la foarte mica distanta de SUA. Urmeaza Italia, Serbia si Brazilia.

Pariuri pe baschet

Atat la masculin, cat si la feminin putem spune ca SUA si-a adjudecat deja medalia de aur. Echipa masculina de baschet a SUA are 15 medalii de aur din cele 18 prezente, iar cea feminina are 8 medalii de aur din 10 aparitii. Favorita la medalia de argint la masculin este Spania, urmata de Australia si Franta. La feminin prima sansa la argint o are Australia, urmata de Franta, Canada si Spania.

Pariuri pe baschet 3X3

In afara fotbalului masculin, baschetul feminin 3X3 este celalalt sport la care Romania are echipa. In total participa 8 echipe, sportivele noastre fiind cotate penultimele la medalia de aur. Favorita principala la aur este SUA, urmata de Franta, Rusia, Japonia si China. La masculin favorita la aur este Serbia, urmata de Letonia, Rusia si Olanda. 


Link-uri utile:

Daca inca nu esti hotarat ce casa de pariuri sa alegi, am categorisit cele mai bune case de pariuri online in functie de diferite criterii, pentru a-ti fi mai usor sa le gasesti, conform preferintelor tale. 

Postat de:

Copy the token