Sponsorizat

Eticheta “Sponsorizat” reprezinta faptul ca pozitia caselor de pariuri in respectiva lista este determinata in baza comerciala.

Rating-urile de pe site-ul Legalbet sunt intocmite intr-un mod cat se poate de onest si obiectiv, fapt pentru care folosim eticheta “Pozitii neplatite”.

Revolut pariuri sportive Online 2024

Revolut este un start-up ce operează în domeniul financiar, ce oferă soluții alternative pentru sistemele bancare clasice. În România, acest serviciu ce oferă și o aplicație mobilă bine optimizată a crescut în popularitate foarte repede, imediat după lansare. Plățile se efectează online în decurs de câteva secunde, așadar este de înțeles de ce vedem o asociere Revolut pariuri sportive pe teritoriul țării noastre. În acest articol vom vorbi pe larg despre casele de pariuri din România ce oferă posibilitatea de a-ți alimenta contul prin Revolut, cum poți utiliza acest serviciu, care sunt avantajele acestuia și care este procesul de depunere prin intermediul Revolut.

Lista site-urilor cu pariuri Revolut

Mai multe case de pariuri din România acceptă în 2024 plăți prin intermediul Revolut. Superbet este unul din cei mai cunoscuți operatori online licențiați pe piața jocurilor de noroc din România, care le permite clienților săi să utilizeze Revolut drept metodă de plată. Acest operator și-a început aventura în România prin intermediul caselor de pariuri stradale, însă în timp a dezvoltat o platformă online și o aplicație mobilă disponibilă atât pe sistemul de operare iOS, cât și pe Android.

Iată lista caselor de pariuri ce acceptă Revolut ca metodă de depunere în România:

Casa de pariuri Bonus Recenzii
Aceste pozitii sunt platite de casele de pariuri

Top 3 cele mai bune site-uri de pariuri ce acceptă Revolut

Revolut reprezintă o noutate pe piața pariurilor sportive din România și tocmai de aceea nu toți operatorii oferă posibilitatea alimentării contului sau a efectuării unei retrageri prin intermediul acestei aplicații. 

Există însă o deschidere în acest sens și câteva dintre casele de pariuri favorite ale românilor au introdus Revolut drept metodă de plată. Am selectat 3 dintre cei mai cunoscuți operatori în acest sens:

Unibet

Unibet este printre primii operatori online de pariuri licențiați de către ONJN (Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc) ce le permite clienților să își alimenteze contul prin intermediul Revolut. Procesul este unul foarte simplu, asemănător cu cel pentru cardurile VISA sau Mastercard. Principalele atuuri ale acestei case de pariuri sunt:

 • Oferta sportivă vastă;
 • Mii de evenimente transmise în direct;
 • Cote peste medie pentru evenimentele LIVE;
 • Pariu Gratuit oferit tuturor clienților noi;
 • Promoții și bonusuri constante

Netbet

Un alt operator de top din România ce oferă plăți prin intermediul Revolut, este Netbet. Depunerile se pot efectua accesând secțiunea ”Casierie”, acolo unde la categoria ”Depozit” poți alege Revolut pariuri sportive. Printre punctele forte ale platformei Netbet se numără

 • Bonusuri peste media pieței;
 • Ofertă foarte variată;
 • Aplicație mobilă bine optimizată.

Superbet

Superbet este un nume cunoscut de toți pariorii din România. Compania a oferit o bună bucată de timp doar locații stradale, însă în timp acest operator a dezvoltat o platformă online, iar în prezent deține și o aplicație mobilă de top. Dacă vrei să îți deschizi un cont online la Superbet, iată care sunt principalele caracteristici de care poți beneficia:

 • O platformă de Super Social, în care poți interacționa cu alți jucători
 • O aplicație mobilă disponibilă pe iOS și Android
 • Bonusuri și promoții constante
 • Un bonus de bun venit consistent
 • Ofertă extinsă 
 • Evenimente sportive transmise LIVE zilnic

Istoria Revolut în pariuri sportive

Revolut este o bancă de origine britanică-lituaniană și o companie financiară ce oferă servicii bancare. Revolut BANK UAB este licențiată de către Banca Centrală Europeană și reglementată de Banca Lituaniei, așadar din acest punct de vedere al siguranței tranzacțiilor poți sta liniștit: compania operează pe teritoriul Europei perfect legal.

Compania a luat naștere în anul 2015. În prezent, sediul principal al firmei este în Londra. Revolut oferă schimburi valutare, carduri de credit, carduri virtuale, suport pentru Apple Pay, ”seifuri” cu depozite ce oferă dobândă, un serviciu de tranzacționare al acțiunilor pe piața bursieră (fără comisioane), criptomonede și multe alte servicii.


Revolut a decis să se extindă și în afara Europei, fapt pentru care acum clienții din Japonia au acces la acest sistem de plăți. Revolut este casa a peste 1.000 de angajați în acest moment, iar popularitatea ei continuă să crească.

Aplicația mobilă este disponibilă atât pe sistemul de operare iOS, cât și pe Android. Tranzacțiile la pariuri sportive se desfășoară instant, iar momentan nu existe taxe în acest sens. Nu uita de faptul că poți utiliza cardul fizic Revolut, pe care trebuie să îl soliciți în aplicație.

Cum să faceți depuneri cu Revolut?

Vrei să utilizezi Revolut pentru a-ți alimenta contul la pariuri sportive online? Află că totul este foarte simplu și se poate rezolva în doar câteva minute. Legalbet îți prezintă pașii necesari pe care trebuie să îi urmezi.

Înregistrați-vă la una dintre casele de pariuri recomandate

Pe site-ul nostru poți accesa gratuit o listă a operatorilor online licențiați în România de către ONJN (Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc). Consultă oferta fiecăruia și decide care operator este potrivit nevoilor tale. Înainte de a te înregistra, verifică dacă platforma acceptă sau nu plăți prin intermediul Revolut.

De asemenea, o recomandare importantă din partea noastră este procesul de verificare KYC. Acesta ar trebui parcurs imediat după înregistrare, pentru ca ulterior să nu întâmpini probleme în legătură cu pariurile tale sau cu retragerile de bani din cont.

Apăsați Depunere

Contul este gata, identitatea a fost verificată, iar acum trebuie să depui bani în cont. Nimic mai simplu, accesează secțiunea Plăți (evident denumirea poate să difere de la un operator la altul) și apasă pe butonul Depunere.

În acea categorie poți observa mai multe metode de plată, de la Revolut la card bancar sau portofele electronice. Alege opțiunea Revolut. 

Alegeți un bonus de bun venit

Fiind client nou, ai la dispoziție la marea majoritate a operatorilor online un bonus de bun venit. De obicei, toate aceste oferte necesită efectuarea unei depuneri, așadar atunci când îți alimentezi contul la pariuri prin intermediul unui cont Revolut, ai ocazia să încasezi și o sumă de bani, un pariu gratuit sau un număr de rotiri gratuite.

Selectați Plată

Fie că ai bifat sau nu acceptarea unui bonus de bun venit, următorul pas este să selectezi opțiunea plată.

Introduceți detaliile dumneavoastră de plată și selectați suma

Ultimul dar nu cel din urmă pas este legat de detaliile de plată și sumă. 

 • Contul tău de Revolut trebuie sincronizat cu cel deschis la operatorul online de pariuri. În această categorie intră numele și prenumele, alaturi de IBAN. 
 • Mare atenție ca toate datele să fie corecte și complete, altfel riști ca aprobarea tranzacției să nu se înâmple, iar contul tău la pariuri să fie suspendat.
 • De asemenea, selectează suma pe care dorești să o depui la pariuri online. Într-un final vei confirma plata, ce în mod normal ar trebui să dureze doar câteva secunde.

Cea mai bună aplicație ce acceptă Revolut

Există mai multe aplicații de pariuri sportive ce acceptă plăți prin intermediul unui cont Revolut în România, iar trendul pare să fie unul ascendent. Pariorii români au ocazia de a-și alimenta conturile online și de a efectua retrageri la operatori cunoscuți precum Unibet, Superbet sau Netbet.

Unibet

Unibet are una din cele mai bune aplicații de pariuri sportive din România. Această aplicație mobilă este disponibilă atât pentru utilizatorii de iOS, cât și pentru cei cu Android. Zilnic sunt accesibile mii de evenimente pe care pariorii pot miza pre meci sau live, dar și streaming-uri din toate sporturile cunoscute.

Aplicația este construită pe o paletă de culori plăcută ochiului, predominând celebrul verde din sigla Unibet.

Superbet

La capitolul aplicații mobile ce utilizează Revolut pariuri sportive, Superbet se află în top, fără îndoială. Pariorii au la dispoziție mii de evenimente sportive, transmisiuni LIVE și promoții atractive.

De asemenea, Superbet prezintă platforma Super Social, destinată socializării între clienții operatorului. În cadrul Super Social, pariorii au ocazia de a comunica unul cu altul, de a afișa biletele și de a aprecia alegerile altora. De asemenea, fiecare eveniment are atașat și un chat live – în care toți clienții au acces.

Metode alternative de plată

Dacă totuși Revolut pariuri sportive sau cadrul Revolut nu se află încă pe lista ta atunci când vine vorba de plăți online la pariuri sportive, ei bine atunci aruncă o privire peste secțiunile de mai jos – pentru a vedea ce metode alternative de plată oferă operatorii online din România.

Paypal

PayPal este un serviciu asemănător cu Revolut, utilizat atât pe plan intern cât și internațional. Aplicația mobilă le permite utilizatorilor să stocheze diferite valute și să facă transferuri instant. În acest moment PayPal este încă un serviciu relativ nou, dar a început să fie acceptat de mai multe case de pariuri online din România, pentru a depune și retrage fonduri.

Visa

Cardurile Visa sunt foarte populare în România. De altfel metoda cardului de credit / debit este cea mai utilizată în acest moment la pariuri sportive în țara noastră. Procesul de depunere este unul simplu, la fel ca orice alte cumpărături efectuate pe internet.

Tot ce ai de făcut este să furnizezi datele cardului și să confirmi transferul de bani în aplicația de home banking – în cazul în care aceasta există. Din câte știm, toți operatorii online din România permit alimentarea contului cu ajutorul unui card VISA.

Mastercard

Mastercard este un alt tip de card deținut de o bună parte dintre pariorii din România. La fel ca în cazul Visa, procesul este simplu și ușor de dedus. Pentru această metodă de plată ai nevoie de numele complet, numărul de card, data expirării și codul de securitate de pe spatele acestuia.

Majoritatea băncilor pun la dispoziție aplicații mobile de home banking, pentru a evita eventualele fraude, așadar cel mai probabil va trebui să confirmi orice transfer. Cu ajutorul acestor aplicații poți depune și retrage în voie.

Skrill

Skrill este un portofel electronic foarte popular, la fel ca Neteller. Acesta se poate utiliza foarte ușor și nu presupune existența unui card fizic. Contului Skrill îi poți atașa un card sau cont bancar, în care vrei retrage eventualele fonduri sau cu ajutorul căruia vei alimenta portofelul electronic.

Transferul către o casă de pariuri este unul facil, iar tranzacțiile în mod normal ar trebui să fie efectuate în doar câteva secunde.

Paysafe card

Cu ajutorul Paysafe card îți poți alimenta contul la pariuri sportive prin intermediul banilor cash. Tot ce trebuie să faci este să te deplasezi la un magazin fizic ce oferă carduri Paysafe, să achiziționezi unul și să furnizezi casei de pariuri codul pe care îl primești.

Cum testăm și analizăm site-urile de pariuri cu Revolut

 • În primul rând, pentru a testa și analiza site-uri de pariuri cu Revolut, trebuie să ne asigurăm de faptul că ne îndreptăm atenția doar către operatorii ce dețin o licență de funcționare emisă de către ONJN.

Nimeni nu își dorește să depună fonduri pe o platformă ce nu este avizată din punct de vedere legal. 

 • În al doilea rând, aruncăm o privire peste metodele de plată, pentru a vedea dacă operatorul oferă sau nu plăți cu Revolut.
 • Apoi, te poți ghida după oferta bonus de bun venit. Această promoție reprezintă practic primul contact pe care îl ai cu casa de pariuri online. Vei avea ocazia să testezi platforma cu ajutorul unei sume de bani sau a unui pariu gratuit. 
 • Nu uita să verifici lista sporturilor și competițiilor disponibile.
 • Dacă ești un amator al pariurilor sportive live, atunci asigură-te că sporturile pe care mizezi constant au disponibile mai multe piețe de a paria și de ce nu, chiar și transmisiuni live.
 • Dacă încă nu ești convins, ar fi indicat să consulți și părerile altor pariori. Oamenii ce au testat deja casa de pariuri la care tu vrei să îți deschizi un cont nou te pot ajuta cu o opinie. Punctele pro și contra potențate reprezintă un criteriu după care ar trebui să se ghideze orice pariori din România, atunci când vrea să deschidă un cont nou.
 • Nu uita de metodele de contact cu clienții, sunt foarte importante atunci cand ai o problemă de rezolvat cu respectiva casă de pariuri. 

Concluzii

În concluzie, Revolut este un serviciu de plăți ce continuă să crească de la an la an. Nu doar la pariuri sportive, acest procesator de plati a cunoscut o ascensiune fulminantă și din ce în ce mai mulți utilizatori încep să îl folosească.

Pe lângă posibilitatea de a efectua tranzacții instant, existența unor portofolii de acțiuni la piața bursieră sau a unei piețe de criptomonede a stârnit curiozitatea oamenilor.

FAQ - Intrebari frecvente si raspunsuri

❓Toate casele de pariuri acceptă Revolut?

Nu, nu toate casele de pariuri din România acceptă momentan Revolut. Acest serviciu de plată este relativ nou pentru oamenii din țara noastră, așadar operatorii online licențiați de către ONJN doar ce au început să includă în ofertă Revolut.

❓Care sunt casele de pariuri ce acceptă plăți cu Revolut?

Există mai multe case de pariuri ce acceptă plăți cu Revolut, atât pentru depuneri – cât și pentru retrageri. Superbet, Unibet și Netbet sunt 3 operatori pe care îi recomandăm – nu doar pentru faptul că pun la dispoziție acest serviciu, ci și pentru recenziile pozitive ale clienților de-a lungul anilor.

❓Este Revolut pariuri o metodă sigură de plată?

Da, nu te supui vreunui risc dacă îți alimentezi contul la pariuri sportive online pe o platformă ce acceptă plăți prin intermediul Revolut. Mare atenție însă pentru a furniza toate datele corecte, altfel vei risca nu doar ca transferul de bani să nu fie efectuat, ci să ai și contul la pariuri blocat.

❓Este Revolut o metodă de plată sigură și securizată?

Da, atât timp cât persoana în cauză nu are probleme cu legea și respectă cu strictețe termenii și condițiile serviciului de plati Revolut. 

Link-uri utile:

Daca inca nu esti hotarat ce casa de pariuri sa alegi, am categorisit cele mai bune case de pariuri online in functie de diferite criterii, pentru a-ti fi mai usor sa le gasesti, conform preferintelor tale. 

Postat de:

Copy the token