Puncte forte

 • Diversitate metode de plată
 • Oferte și opțiuni interesante
 • Condiții decente de rulaj ale bonusului de bun venit
 • Platformă prietenoasă și intuitivă

Puncte slabe

 • Lipsă aplicație mobil
 • Lipsă livestreaming al competițiilor de top

Bonusuri Don Sport

Metode de plata

Metoda de plata
Minim
Maxim
Comision %
Timp procesare
25 RON
10.000 RON
2%
Instant
50 RON
10.000 RON
2%
Instant
50 RON
10.000 RON
2%
Instant
50 RON
10.000 RON
2%
Instant
25 RON
10.000 RON
2%
Instant
25 RON
10.000 RON
2%
Instant
20 RON
10.000 RON
2%
Instant
Metoda de plata
Minim
Maxim
Comision %
Timp procesare
25 RON
10.000 RON
3% - retrageri pana la 10.000 RON
2-5 zile lucratoare
50 RON
10.000 RON
3% - retrageri pana la 10.000 RON
2-5 zile lucratoare
50 RON
10.000 RON
3% - retrageri pana la 10.000 RON
2-5 zile lucratoare
25 RON
10.000 RON
3% - retrageri pana la 10.000 RON
2-5 zile lucratoare

Recenzii 11

Toate recenziile

Recenzia casei de pariuri Don Sport efectuata de Legalbet

Don este o casa de pariuri online ce a apărut în România cat se poate de recent, la sfarsitul anului 2023 și nu greșim cu nimic dacă spunem că este într-o continuă dezvoltare. A implementat încă de la început atât partea de cazino, dar și pariuri sportive. Platforma este simplă, ușor de accesat, iar oferta de pariuri sportive este atent studiată și adaptată zilelor noastre.

Platforma Don este deținută și operată de către Balkanix Limited, o compania înregistrată în Malta și ce activează în România având licența și autorizația de funcționare emisă de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc prin deciziile nr 1182 și 1184 din 19.06.2023. Licența este validă până la data de 30.06.2033.

Cote — mediu

Valoarea cotelor pe care operatorul Don le pune la dispoziția clienților săi sunt decente, putem spune că undeva spre mijlocul ierarhiei. Accesează lista cu toate casele de pariuri online licențiate în România a putea să-ți formezi mai bine o idee în ceea ce privește informațiile despre operatori.

Cote Don pariuri sportive – fotbal

Cotele oferite de Don pentru anumite meciuri de fotbal sunt comparabile cu sau chiar mai mari decât ale anumitor operatori vechi și foarte vechi pe piața din România. 

Cote Don pariuri sportive – tenis

Și când vine vorba despre tenis am găsit cote mai mari chiar decât ale unor operatori de top. Nu sunt sensibil diferite încât să se simtă considerabil la câștigul final al biletului zilei. Însă, la Don ai amplificator de cote care devine activ dacă pe biletul plasat se regăsesc minim 3 evenimente ce au cotă minimă 1.40. Pe măsură ce sunt mai multe evenimente, valoarea amplificării este mai mare.

Cote Don pariuri sportive – baschet

La meciurile de baschet cotele sunt relativ identice cu ale celorlalte case de pariuri, iar opțiunile importante se regăsesc și ele în oferta Don pariuri baschet.

Oferta de pariuri pre—meci — mediu

Cele aproximativ 30 de sporturi puse la dispoziție de către casa de pariuri Don sunt bine reprezentate și în materie de oferta privind pariurile pre-meci. Afla care sunt cele mai bune case de pariuri accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de oferta de pariuri sportive.

Pariuri sportive Don – miza minimă

Suma minimă care se poate paria pe un bilet este de 0.50 RON.

Pariuri pe handicap

Pariurile pe handicap sunt uneori deliciul iubitorilor sporturilor americane și aici punctăm îndeosebi NBA și NHL. Astfel, în cadrul acestor două competiții sunt nenumărate opțiuni pentru pariuri pe handicap, însă la fel se întâmplă și la fotbal și tenis. Numărul de opțiuni crește dacă meciul provine dintr-o competiție de top.

 • Handicap asiatic - Da
 • Handicap european - Da
 • Totaluri asiatice - Da

Optiuni de pariere

Pariuri pe fotbal

Nu i se spune degeaba sportul rege, iar Don știe foarte bine popularitatea lui în rândul oamenilor, cu atât mai mult a pasionaților de pariuri sportive. Astfel, daca vrem să jucăm pe meciuri din campionate de top atunci avem sute de piețe la dispoziție, inclusiv pariuri speciale și pariuri live, dar numărul opțiunilor scade direct proporțional cu importanța ligilor.

Pariuri pe tenis

În materie de tenis, Don vine în sprijinul nostru cu opțiuni din ce în ce mai multe pe măsură ce competiția este mai importantă. Zeci, poate chiar peste o sută de piețe stau la dispoziția noastră dacă meciurile fac parte din turnee ATP, WTA sau de Grand Slam, iar numărul scade dacă sunt turnee challenger sau ITF. Handicap seturi, scor corect, orice set la zero, total game-uri jucător, minim un set, game-uri par/impar, rezultat dublu setul 1/meci sunt câteva opțiuni comune pe care putem paria pe turnee de tip challenger.

Pariuri pe baschet

Peste 100 de piețe avem la dispoziție pentru a paria pe meciurile din NBA, dar lucrurile se schimbă atunci când alegem meciuri din competiții mai puțin populare. Zeci de opțiuni de pariere au la dispoziție amatorii de pariuri baschet Spania sau alte campionatul de același nivel. Total puncte, handicap, interval puncte, par/impar, pauză/final, vor fi prelungiri, sfertul cu cele mai multe înscrieri.

Sisteme de pariuri

La Don avem oportunitatea de a juca un bilet la pariuri de tip sistem. Există posibilitatea de a alege după cum ne dorim, indiferent de numărul de combinații existente. Se pot alege meciuri de bază și în care avem încredere maximă că vor fi câștigătoare, ceea ce ridică valoarea câștigului total.

Opțiuni speciale

 • Opțiunea Cash Out prin care poți închide pariul este disponibilă.

Oferta de pariuri Live — mediu

Meciurile live sunt foarte bine tratate de către casa de pariuri Don și astfel regăsim sute de opțiuni atunci când vine vorba despre evenimente importante. Cu toate acestea, nu mereu se joacă un Liverpool – Manchester City sau Barcelona – Real Madrid și atunci ne-am orientat către meciuri din ligi mai puțin populare pentru a ne face o idee asupra ceea ce oferă Don în materie de pariuri live și nu mică a fost surprinderea să vedem  opțiuni precum handicap, scor corect, pauză/final, șansă dublă după prima repriză/ șansă dublă după timpul regulamentar, 1X2 după prima repriză/ șansă dublă după timpul regulamentar, șansă dublă după prima repriză/ 1X2 după timpul regulamentar, toate pe lângă opțiunile clasice pe goluri, victorie, iar evenimentul  unde am găsit aceste piețe făcea parte din a doua ligă de fotbal feminin a Spaniei.

Transmisiuni în direct

Don beneficiază de transmisii în direct pentru evenimentele de tipul sport electronic „E-Battle” (FIFA).

Grafică și statistici

În ceea ce privește meciurile pe care poți paria live nu există statistici sau grafică, ci doar cifre și nu pentru toate evenimentele, ci doar cele importante.

Calendar pariuri pariuri live

Nu există calendar de pariuri live

Opțiunea de a adăuga la favorite

Don le oferă posibilitatea jucătorilor de a salva evenimentul la favorite. Lucrul acesta se poate realiza printr-un click pe steluța aurie prezentă în dreptul meciului, iar ulterior evenimentul va fi vizibil în partea stânga sus a platformei, în categoria „Favorite”.

Opțiuni speciale

 • Opțiunea Cash Out – disponibilă.
 • Opțiunea de a paria direct dacă cotele suferă modificări – disponibilă.
 • Opțiunea prin care cauți un meci live – disponibilă.

Don - site oficial

Interfața site-ului este prietenoasă și facilă chiar și începătorilor în lumea pariurilor sportive online. pe prima pagină se pune accentul pe partea de cazino, însă în partea stângă găsim fiecare categorie în parte, respectiv și casa de pariuri don, pariuri live, care ne interesează pe noi.

Don are temele făcute, în partea de sus găsim informații despre fiecare bonus pariuri sportive în parte, o bară de căutare pentru a ne ușura și mai mult accesul către evenimentul dorit. Sunt toate elemente necesare ale unei case licențiate în România care își dorește să ajungă rapid către jucători.

Imediat cum am accesat casa de pariuri Don, tot în partea stângă apare bara cu Ligi de top sau competiții importante din toate sporturile, cât și întreaga listă cu sporturi pe care putem paria. Sub aceste ligi evidențiate se găsește bara de căutare a meciului dorit și multitudinea de sporturi din care putem paria. Evident, fotbal, tenis, baschet, hochei sunt sporturile cele mai populare, dar lucrul acesta nu înseamnă că amatorii de baseball, fotbal american, tenis de masă, volei sau E-sports sunt neglijați. Am numărat noi aproximativ de 30 de sporturi pe care poți paria

Selecțiile făcute apar în partea dreaptă a ecranului, acolo unde se poate alege și sistem pentru modul de pariere. Don ne permite să alegem dacă atunci când plasăm un pariu să acceptăm orice schimbare de cotă, să acceptăm doar cotele mai mare sau să fim întrebați de fiecare dată.

Cele mai populare tipuri de pariuri oferite de Don pentru meciurile de fotbal și nu numai:

 • Rezultat final
 • Total goluri
 • Pauză/final
 • Pauză sau final
 • Handicap
 • Ambele echipe să înscrie
 • Scor corect

Deschiderea si verificarea contului

Deschiderea contului Don

Cel mult cinci minute sunt necesare pentru a deschide cont la casa de pariuri Don, dar este o operațiune pe care o faci o singură dată. În momentul în care ai accesat www.don.ro, găsești butonul „Înregistrare” (în dreapta sus). Pe ecran își face apariția o fereastră mai mică prin care trebuie selectat bonusul de bun venit pentru pariuri sportive care constă în 100% până la 500 RON sau poți opta să efectuezi prima depunere fără bonus. Apeși „Următorul pas” și va trebui să introduci datele persoanele.

Pas 1 – Informații de bază

 • E-mail
 • Parola
 • Bifezi căsuța prin care confirmi că ai peste 18

Pas 2 – Detalii personale

 • Nume și prenume
 • Codul Numeric Personal
 • Ziua de naștere
 • Genul și bifezi dacă vrei să primești oferte promoționale sau nu.
 • Numărul de telefon
 • Oraș
 • Cod poștal
 • Adresa 

Verificarea contului Don

Pentru a putea beneficia în continuare de serviciile oferite de către casa de pariuri Don trebuie verificat. Procesul trebuie să fie îndeplinit în cel mult 30 de zile, iar prin parcurgerea lui se pot efectua și retrageri. Procesul este foarte simplu, trebuie să accesezi  „Contul meu – Verificare” Se va deschide o fereastră unde trebuie să încarci actul de identitate și în decurs de 24 de ore primești aprobarea.

Don - Bonusuri si promotii

Capitolul este unul care ne privește cu siguranță pentru că în definitiv și asta poate face diferența atunci când căutam o casă de pariuri licențiată în România. În ceea ce ține de pariuri sportive, operatorul vine cu o ofertă de 100% până la 500 RON. 

Pentru a beneficia de această recompensă este nevoie de o primă depunere în valoare minimă de 100 RON și trebuie să joace cel puțin o dată valoarea totală a primei depuneri pe o cotă de 1.50. Apoi bonusul va fi activat automat în cont, iar jucătorul are posibilitatea de a-l anula din categoria „Bonusul meu”. Depunerile prin Skrill și Neteller nu sunt eligibile pentru acordarea Don bonus de bun venit, iar pentru a retrage banii bonus este nevoie de un rulaj al depunerii de peste 5 ori pe cotă 2 cumulată, unde cota minimă per eveniment să fie 1.5.

Alte bonusuri oferite de casa de pariuri Don

50% până la 2.500 RON în fiecare săptămână. Efectuează o primă depunere a săptămânii în valoare de minim 100 RON, pariază pe un eveniment cu o cotă de cel puțin 1.50 și solicită bonusul de 50% până la 2.500 RON.

Depuneri si retrageri

După crearea propriului cont la Don poți începe să efectuezi depuneri prin metodele existente. În schimb, de retrageri poți avea parte doar în momentul în care trimiți documentele pentru validarea contului și primești confirmarea că totul este în regulă. De obicei durează cel mult 24 de ore, dar de cele mai multe ori validarea contului are loc în câteva ore. Alimentarea cardului se poate face prin card bancar, portofel electronic, Paysafecard sau Apple Pay, iar retragerile prin toate aceste metode, exceptând Apple Pay. Singura condiție pentru a efectua o retragere printr-o anumită metodă este să existe anterior minimum o depunere prin aceeași metodă.

Cum se efectuează o depunere la Don

 • Click pe butonul „Depunere” din ”Portofelul meu”
 • Alegem metoda de plată preferată
 • Completăm detaliile
 • Contul este alimentat instant
Metodă de platăTaxăDepunere minimăDepunere maximă
Card bancar (Visa, Mastercard)2%25 RON10.000 RON
Portofel electronic (Skrill, Neteller)2%50 RON10.000 RON
Paysafecard2%50 RON10.000 RON
Apple Pay2%25  RON10.000 RON

Cum se efectuează o retragere la Don

 • Accesăm „Retrageri”
 • Alegem sistemul de plată preferat
 • Completăm câmpurile obligatorii
 • Click pe „Retragere”.
Metodă de platăTaxăDepunere minimăDepunere maximă
Card bancar (Visa, Mastercard)3%25 RON10.000 RON
Portofel electronic (Skrill, Neteller)3%50 RON10.000 RON
Paysafecard3%50 RON10.000 RON

Versiune de mobil si aplicatii

Pentru moment, Don nu are disponibilă o aplicație pentru mobil, însă site-ul este foarte bine optimizat pentru a putea fi accesat prin intermediul dispozitivului mobil.

Relatii cu clientii

Orice problemă sau nelămurire se pot rezolva foarte ușor atât prin intermediul Live Chat-ului Don, cât și la e-mail-ul support@don.ro. Departamentul de relații cu clienții lucrează 24/7 pentru a remedia orice problemă.

Orice problemă sau nelămurire se pot rezolva foarte ușor atât prin intermediul Live Chat-ului Don, cât și la e-mail-ul support@don.ro. Departamentul de relații cu clienții lucrează 24/7 pentru a remedia orice problemă.

Reinnoit: 07.06.2024

Postat de:

NicPopescu
NicPopescu
Managerul siteului

Informatii despre companie

Contact
Chat
Non-stop

Intrebari si raspunsuri

👉Este Don o casa de pariuri sigura?

Da. Casa de pariuri Don oferă servicii în deplină siguranță și lucrul acesta îl poți verifica și singur printr-un simplu click pe https://onjn.gov.ro/licentiati-clasa-i/. Acolo sunt înregistrați toți operatorii licențiați de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc.

💳Ce metode de plata sunt disponibile la Don?

Card bancar (Visa, Mastercard) portofel electronic (Neteller/Skrill), Apple Pay și Paysafe card. Astfel, casa de pariuri Don s-a gândit atât la acei clienți care vor să atașeze un card bancar contului de jucător, cât și acelor care vor să efectueze depuneri și retrageri fără să atașeze un card.

🎁Exista bonusuri pentru clientii noi la Don?

Da. Don le oferă clienților săi posibilitatea de a juca și pe banii operatorului, iar pe lângă bonusul de bun venit de 100% până la 500 RON mai există și alte promoții. Găsești toate bonusurile în categoria „Promoții” care apare în partea stânga a ecranului.

⚽Don ofera freebeturi/pariuri gratuite?

Nu. Cel puțin în momentul acesta nu există vreun freebet sau pariu gratuit pentru jucătorii noi sau deja înregistrați pe site.

⏳Cat dureaza o retragere la Don?

Intre 2-5 zile lucratoare. Casa de pariuri Don oferă posibilitatea ca pariorii care se înregistrează pe site să efectueze depuneri și retrageri prin mai multe metode. Ei bine, în funcție de metoda aleasă, retragerea solicitată poate dura între 2-5 zile lucrătoare.

📡Este disponibil live streaming la Don?

Da. Casa de pariuri Don a intrat în forță pe piață și pentru moment poți viziona în direct meciurile din Ebattle, respectiv FIFA 2024.

🤷‍♂️Cum se foloseste un freebet la Don?

Simplu. Deși pentru moment nu există vreo promoție care să vizeze acordarea de Freebet-uri la pariuri sportive, oricând ar putea să apară această ocazie. Dacă va exista o astfel de promoție, atunci suma primită sub formă de Freebet se va paria, iar dacă pariul este câștigător atunci se scade din câștig miza pariată și suma rezultată va intra în contul de jucător.

💸Este disponibila optiunea de Cash Out la Don?

Da. Opțiunea de Cash Out există la Don pariuri sportive și este utilă acelor jucători care nu vor să mai trăiască cu emoția ultimelor minute. Mare atenție pentru că folosirea opțiunii Cash Out atunci când joci cu un bonus nu contribuie la rulaj.

☎️Cum pot contacta serviciul de clienti la Don?

Prin Live Chat, e-mail sau prin intermediul secțiunii întrebări frecvente. Chat-ul live se regăsește în partea stânga jos a ecranului și reprezintă cea mai rapidă metodă prin care departamentul de relații cu clienții Don poate răspunde. Mai există și varianta e-mail-ului (support@don.ro), dar unde timpul de așteptare ar putea să se prelungească până la câteva ore sau chiar o zi.

🧐Care este cea mai atractiva promotie la Don?

Don bonus de bun venit. Este promoția care vine în sprijinul jucătorilor noi și le oferă acestora un bonus de 100% din prima de până la 500 RON. Pentru a se califica, un jucător trebuie să depună minimum 100 RON și să plaseze cel puțin o dată valoarea totală a primei depuneri pe cote de cel puțin 1.50. Bonusul are cerință de rulaj de 5X pe pariuri simple cu cotă 2.00 sau mai mare, fie prin pariuri combinate unde cota minimum per selecție să fie 1.50.

Alte case de pariuri

100% până la 5000 RON + 250 Lei Pariu gratuit prima depunere
5250 RON
bonus bun venit
1750 RON
bonus de 100% la primele 3 depuneri
800 RON
Free bet pentru prima depunere
200 RON
bonus prima depunere
500 RON
Bonus 50% la prima depunere
500 RON
Pentru prima depunere
200 RON
Pentru prima depunere
200 RON
+ 100 RON Freebet bonus bun venit la primele 3 depuneri
1000 RON
Bonus 100% la prima depunere sub forma de Freebet
500 RON
bonus bun venit
2000 RON
bonus de bun venit
600 RON
+ 100 RON Freebet bonus bun venit la primele 3 depuneri
900 RON
Bonus bun venit 600
600 RON
pariu fara risc
750 RON
Bonus bun venit
500 RON
Bonus bun venit
500 RON
100% Freebet pana la 500 RON
500 RON
Obtine pentru primele 3 depuneri pana la 900 Lei
900 RON
500 RON
bonus de bun venit
600 RON
Bonus la înregistrare
800 RON
Bonus bun venit pariu fara risc
500 RON
Bonus la primele 3 depuneri si verificare cont
200 RON
Bonus la primele 3 depuneri
1000 RON
Freebet + 200% Profit Boost
150 RON
pariu fara risc
500 RON
Bonus bun venit
550 RON
bonus la primele 3 depuneri
500 RON
150 RON
pentru primele 3 depuneri
700 RON
La primele 3 depuneri
180 RON

Comentarii