Puncte forte

 • Oferta variată
 • Pariuri speciale și Ultra cote
 • Pariuri Live

Puncte slabe

 • Foarte putine metode de plată
 • Lipsă aplicație mobilă
 • Puține metode de contact

Pozitiile din clasamente

Toate evaluările

Metode de plata

Metoda de plata
Minim
Maxim
Comision %
Timp procesare
25 RON
n/a
2%
Instant
25 RON
n/a
2%
Instant
20 RON
n/a
2%
Instant
Metoda de plata
Minim
Maxim
Comision %
Timp procesare
20 RON
n/a
3% pana la 10.000 RON
0-4 zile lucratoare
20 RON
n/a
3% pana la 10.000 RON
0-4 zile lucratoare

Recenzia casei de pariuri Elite efectuata de Legalbet

Casa de pariuri Elite Slots în România reprezintă o oportunitate în plus pentru jucătorii români sau care au rezidență în țara noastră. Le permite acestora să aibă de ales din mai multe opțiuni, fiecare având ceva special. Operatorul nu oferă de foarte mult timp servicii de pariuri sportive și cazinou, însă o face foarte bine și începe să aibă din ce în ce mai mult succes.

Toți aceia care vor să se bucure de ceea ce oferă Elite Slots o pot face prin intermediul platformei www.eliteslots.ro, unde totul este foarte bine aerisit, cotele sunt pe măsură și opțiunile de pariere sunt diferite. 

Activitatea este perfect legală și sigură, totul în baza licenței cu numărul L1234166W001528 valabilă pentru 10 ani, din data de 01.12.2023 și până la 30.11.2033, acordată companiei New Gambling Solutions S.R.L, care administrează site-ul.

Relativ recent apărută pe piața din România de pariuri sportive online, casa de pariuri sportive online Elite Slots are toate elementele necesare să devină favorita jucătorilor din țara noastră sau care au rezidență aici. Nu lipsesc bonusurile consistente pentru jucătorii noi și vechi, pariurile speciale, pariurile live. Peste 15 sporturi populare și mai puțin populare stau la dispoziția noastră pentru o sesiune reușită.

Există și puncte mai puțin bune, cum ar fi o aplicație mobilă sau mai multe metode de plată, însă aceste lucruri vin pe măsură ce jucătorii deschid cont și încep să ceară lucrurile acestea. Oferta este variată și formată printre altele din hochei, fotbal, baschet, tenis, handbal.

Sunt sporturile de top pe care putem paria, inspirați de la experții Legalbet care vin cu cele mai bune ponturi pariuri în fiecare zi. 

Cote — mediu

Valoarea cotelor oferite de către casele de pariuri online licențiate din România diferă, însă Elite Slots ne ajută cu o marjă medie de profit, dar și cote decente. Legalbet îți pune la dispoziție un clasament bazat pe ratingul caselor de pariuri online în funcție de valoarea cotelor. 

Cote Fotbal

Competițiile importante și pe care le considerăm de top sunt importante și perfect tratate de către operatorul Elite Slots. Atât în Champions League, Premier League, Europa League, Superliga României, Europa Conference League avem posibilitatea de a paria pe cote interesante. Marja de profit a casei variază între 2 și 4% pentru acest tip de pariuri ceea ce înseamnă că avem parte de cote mari. Pe măsură ce marja casei de pariuri este mai mică, atunci cotele pe care le pune la dispoziția pariorilor sunt mai mari.

Cote Tenis

Cele mai importante competiții primesc atenția care se cuvine, ceea ce înseamnă că pariurile oferite sunt atent alese. Marja de profit este între 4 și 5%, ceea ce nu se mai aplică dacă vorbim despre competițiile de genul Challenger și ITF, unde marja crește și ajunge până la 7%.

Cote Baschet

Și baschetul este împărțit pe categorii, respectiv competiții importante precum NBA și Euroliga, unde marja de profit pe care am reușit să o calculăm ajunge la 6-7%.

Oferta de pariuri pre—meci — mediu

Operatorul Elite Slots acoperă destul de bine toate tipurile de pariuri și știe cum să se adapteze pentru a concura cu ceilalți operatori de pariuri sportive existenți deja în piață.  Printre opțiunile pe care putem paria pe www.eliteslots.ro. Toate aceste opțiuni pe care putem paria sunt handicap asiatic, european, total goluri și alte pariuri derivate, plus alte zeci sau chiar sute de piețe, în funcție de importanța evenimentului.

Miza minimă

Miza minimă prin care putem plasa un bilet pe platforma Elite Slots  este 2 LEI.

Pariuri pe Handicap

 • Handicap European - Da
 • Handicap Asiatic - Da
 • Totaluri Asiatice - Da

Tipuri de pariuri sportive prin care Elite Slots se remarcă

 • Lovitură la poartă
 • Offside-uri
 • Faulturi
 • Peste/Sub 2.5 goluri
 • Ambele marchează
 • Pariuri pe a 2-a repriză

Pariuri pe fotbal

Fotbalul aduce tot mai mulți pariori către casele de pariuri online, iar evenimentele importante sunt tratate așa cum trebuie de fiecare dată. Aproape 250 de opțiuni am numărat pentru un meci din optimile Champions League, dar oferta poate varia de la o competiție la alta.  Același lucru se aplică și la meciuri din Premier League, Serie A, Superliga României, Bundesliga, La Liga. Cornere, cartonașe galbene, marcatori, plus alte piețe importante.

Pariuri pe tenis

Poate că în materie de tenis oferta nu este la fel de bogată precum se întâmplă în fotbal, dar casa de pariuri Elite Slots știe să acopere nevoile pariorilor prin opțiunile oferite. Astfel, 19 opțiuni am găsit pentru un meci din calificările unui turneu precum Indian Wells, dar numărul lor crește și ajunge la câteva zeci dacă vrem să pariem la Australian Open, French Open, Wimbledon sau US Open.

Pariuri pe baschet

NBA și Euroliga sunt competițiile de top pe care putem paria în materie de baschet masculin, iar aici oferta este diversificată. 72 este numărul piețelor pentru un meci în campionatul nord-american de baschet, dar numărul poate oscila în funcție de importanta partidei. La fel se întâmplă și în cazul meciurilor din Euroliga, o altă ligă puternică, dar de această dată din Europa.

Pariuri pe hochei

Hocheiul face parte din cele 17 sporturi pe care putem paria la casa de pariuri Elite Slots și unde ne-ar trebui minute bune pentru a ne decide ce putem alege. Peste 100 de opțiuni precum pariuri principale, total goluri, speciale, face-off câștigate, eliminări de 2 minute și handicap avem la dispoziție.

Opțiuni speciale

Casa de pariuri Elite Slots nu ne rămâne datoare, ci vine în sprijinul nostru cu Ultra Cote, adică evenimente care se bucură de cote mărite pentru 1, X, 2. Regăsim aceste cote în partea stângă a site-ului.

Oferta de pariuri Live — bine

Categoria pariurilor live sau „Live Betting” așa cum o regăsim prin intermediul platformei acoperă foarte multe sporturi și este diferită de la un meci la altul și în funcție de competiție.  Spre exemplu, am găsit 115 piețe pentru un duel din Liga 2 a Arabiei Saudite la fotbal au chiar 217 piețe pentru un meci de tenis feminin dintr-un turneu ITF: Cert este că operatorul pune mult accentul pe pariurile live și tratează competițiile așa cum își dorește orice parior.

Transmisiuni în direct

Nu sunt disponibile.

Grafică și statistici

Dacă în cazul altor platforme online grafica live este formată dintr-o reprezentare grafică, la Elite Slots acest lucru nu se întâmplă.

Calendar Pariuri Live

Elite Slots nu oferă calendar pentru a urmări evenimentele disponibile pentru pariuri live în funcție de zi și de sport. Însă ne permite să putem sorta evenimente după ora de începere. Opțiunea este amplasată în dreapta, exact lângă bara „Căutare”, sub formă de ceas.

Opțiunea de a adăuga la favorite

În lista de pariuri, fiecare meci are în dreptul său o stea care ne ajută să putem plasa evenimentul respectiv în lista cu favorite. Click pe stea și meciul apare în stânga sus.

Pariuri Live de pe mobil

Putem paria Live de pe mobil, dar nu prin intermediul unei versiuni de mobil, ci datorită versiunii de mobil de care site-ul dispune și care este foarte bine optimizată.

Elite - Site oficial

Interfața site-ului www.eliteslots.ro este simplă, prietenoasă și nu ne permite să accesăm rapid și sigur meciul dorit. Toate informațiile de care avem nevoie sunt evidențiate în funcție de importanța lor, iar fiecare categoriile sunt ușor de selectat. Butoanele „Înregistrare” și „Conectare” apar în dreapta-sus și vizibile datorită culorilor galben și verde care le inundă.

Bara de căutare amplasată imediat sub butoanele de „Înregistrare” și „Conectare”. În schimb, acțiunea se petrece în partea dreaptă a ecranului, acolo unde apare Ultra Cote și bonusurile zilei, lista cu sporturi și ligi de top din toate sporturile pe care putem paria. Cu alte cuvinte, panoul cu tot ceea ce ne interesează pe noi pariorii găsim în stânga, unde printre sporturile pe care putem miza se regăsesc fotbal, tenis, baschet, dar și sporturi mai puțin populare precum cricket, floorball, squash sau lacrosse. În momentul în care selectăm un pariu, acesta apare în partea dreapta, acolo unde disponibile biletele.

Iată cele mai populare tipuri de pariuri sportive oferite de Elite Slots

 • 1, X, 2
 • Total goluri
 • Total cornere
 • Șansă dublă
 • Par/Impar
 • Prima repriză
 • A doua repriză

Elite - deschiderea și verificarea contului

Prin deschiderea și verificarea contului de parior deschis la Elite Slots înțelegem că ne putem bucura de ceea ce casa de pariuri online are la dispoziție. Durează puțin și este o obligativitate.

Cum deschidem cont pe Elite?

 • Pentru a putea paria online la Elite Slots avem de parcurs un proces de înregistrare format din câțiva pași:
 • Apăsăm butonul „înregistrare” din dreapta-sus.
 • Introducem numărul de telefon și e-mail-ul, iar apoi bifăm acordul termeni și condiții și dacă vrem sau nu să fim informați despre bonusuri.
 • Introducem codul primit prin SMS.
 • Adăugăm informațiile personale CNPN, adresă, oraș.

Verificarea contului Elite Slots

Verificarea contului la Elite Slots presupune parcurgerea unui proces la fel de simplu precum cel de la înregistrarea pe platformă. Suntem obligați să adăugăm actul de identitate în contul de jucător, rubrica „Verificare” pentru beneficia de depuneri și retrageri fără limită. În caz contrar, dacă nu efectuăm verificarea în 30 de zile, contul va fi închis, iar eventualele fonduri ajung în bugetul de stat.

 • Intrăm în contul nostru Elite Slots
 • Apăsăm avatarul din dreapta și o fereastră se va deschide.
 • Selectăm „Contul meu”.
 • Apăsăm ”Verifică-ți identitatea”.
 • Click pe „Încarcă document”, apoi Choose Files și atașam poza color a actului de identitate

Elite - bonusuri și promoții

Este important ca un operator de pariuri sportive să propună și recompense pentru jucători, iar casa de pariuri online Elite Slots aduce în fața noastră mai multe bonusuri. 

900 lei + 100 Freebet + 25 rotiri gratuite este valoarea Elite Slots bonus de bun venit pentru primele trei depuneri.

 • Prima depunere: valoare maximă 200 lei, 25 lei Freebet
 • A doua depunere: valoare maximă 300 lei, 50 lei Freebet
 • A treia depunere: valoare maximă 400 lei, 25 lei Freebet și 25 rotiri gratuite. 

Alte tipuri de bonusuri la Elite Slots

 • Câștigător la 2 goluri (dacă diferența este de 2 goluri pariul este câștigător).
 • Ultra cote (cote mărite).

Elite - depuneri și retrageri

Ne-am creat contul nostru Elite Slots și acum dorim să pariem. Următorul pas pe care trebuie să-l facem este să alegem metoda prin care dorim să alimentăm contul și nu trebuie să analizăm prea mult deoarece opțiunile ne sunt extrem de limitate. Din păcate, constatăm că Abon sau Card bancar sunt singurele metode disponibile. Veștile rele nu se opresc aici, retragerile pot fi efectuare strict prin Card bancar.

Cum se efectuează o depunere sau o retragere de fonduri la Elite Slots

 • Intrăm în contul nostru Elite Slots
 • Alegem metoda de depunere dorită
 • Sumă minimă de depunere și retragere este 20 lei

De regulă se percepe o taxă de 2% pentru fiecare depunere, iar în funcție de bancă (în cazul depunerilor prin card) se pot solicita sume suplimentare care vor fi impuse ulterior de bancă.

În ceea ce privește retragerile, în funcție de valoarea lor se vor percepe diferite comisioane, iar banii intră în bugetul de stat.

Elite - versiune de mobil și aplicații

Elite Slots încă nu a dezvoltat o aplicație mobilă specială dedicată utilizatorilor dispozitivelor Android/iOS, însă ne permite accesul prin intermediul versiunii mobile a site-ului 

Elite - relații cu clienții

Elite Slots nu ne pune la dispoziție prea multe metode prin care putem contacta serviciul relații clienți. Orice problemă sau nelămurire își poate găsi rezolvarea doar la e-mail-ul suport@eliteslots.ro, sau la numărul de telefon 031.433.63.01. 

Dacă în cazul e-mail-ului timpul mediu de așteptare este de 24-48 de ore, în cazul numărului de telefon serviciul este disponibil în intervalul orar 10:00 - 22:00.

Daca ai o reclamatie la adresa casei de pariuri online Elite Slots, te rugam sa ne detaliezi situatia in sectiunea de comentarii de mai jos si vom contacta reprezentantii casei de pariuri pentru a incerca sa iti rezolvam problema.
Reinnoit: 22.03.2024

Postat de:

NicPopescu
NicPopescu
Managerul siteului

Informatii despre companie

Contact
Apel telefonic
zilnic de la 10:00 la 22:00
031.433.63.01

Intrebari si raspunsuri

👉Este Elite o casa de pariuri sigura?

Da. Activitatea operatorului în România este perfectă sigură pentru că a primit aprobarea de a face lucrul acesta din partea Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc. Nu oricum, ci a primit licența L1234166W001528 valabilă pentru 10 ani, din data de 01.12.2023 și până la 30.11.2033, acordată companiei New Gambling Solutions S.R.L, care administrează site-ul.

💳Ce metode de plata sunt disponibile la Elite?

Extrem de puține. Dacă dorim alimentarea contului avem la dispoziție doar două metode prin care putem face asta. Una este cardul bancar Visa/Revolut/Mastercard/MaestroCard, iar cealaltă metodă este Abon. Totodată, retragerea fondurilor este disponibilă doar prin metoda card bancar.

🎁Exista bonusuri pentru clientii noi la Elite?

Da. Acesta este Elite Slots bonus de bun venit unde jucătorii noi au la dispoziție o recompensă substanțială special concepută pentru aceia care aleg acum să deschidă cont. Nu este singura recompensă, însă este cea mai consistentă. Aceasta constă în 900 lei bani bonus, 100 lei Freebeturi și 25 de rotiri gratuite la primele trei depuneri.

⚽Elite ofera freebeturi/pariuri gratuite?

Da. Freebeturi în valoare de 100 lei fac parte din recompensa de bun venit pe care Elite Slots o oferă noilor jucători. Poți primi astfel un pariu gratuit de 25 lei la prima depunere, unul de 50 lei la a doua depunere iar la a treia depunere vei primi inca 25 lei pariu gratuit.

⏳Cat dureaza o retragere la Elite?

Retragerea fondurilor din contul nostru de jucător al casei de pariuri Elite Slots durează între 0 și 4 zile din momentul aprobării retragerii. Momentan există posibilitatea de a retrage doar prin card bancar.

📡Este disponibil live streaming la Elite?

Nu. Cel puțin la ora aceasta nu există transmisiuni live pe care Elite Slots să le pună la dispoziția utilizatorilor așa cum se întâmplă în cazul operatorilor de top.

🤷‍♂️Cum se foloseste un freebet la Elite?

Un Pariu Gratuit îl putem utiliza foarte ușor la Elite Slots. În momentul în care suntem în posesia lui, selectăm meciul, bifăm în partea de jos că dorim să folosim Pariul Gratuit și plasăm pariul. Câștigul total va fi acela din care scădem valoarea Freebetului. Poate fi plasat doar pe un eveniment pre-meci cu o cotă 1.80 dacă este single, fie cotă minimă 1.50 pentru pariuri combo și sistem.

💸Este disponibila optiunea de Cash Out la Elite?

Da. Opțiunea Cash-Out este disponibilă și prin intermediul Elite Slots pariuri online. Putem apela la această funcție atât pentru biletele plasate pre-live, cât și pentru bilete live.

☎️Cum pot contacta serviciul de clienti la Elite?

Foarte simplu. Avem categoria de contact în partea de jos a site-ului. Două variante ne stau la dispoziție pentru a face lucrul acesta. E-mail-ul support@eliteslots.ro, unde un răspuns poate dura între 24 și 48 de ore, dar și numărul de telefon 031.433.63.01 disponibil în intervalul orar 10:00 – 22:00.

🧐Care este cea mai atractiva promotie la Elite?

Bonusul de bun venit. Precum se întâmplă în cazul celor mai mulți operatori de pariuri sportive online licențiați în România, Elite Slots se aliniază și el. Astfel, bonusul de bun venit este cea mai atractivă promoție și constă în 900 lei + 100 lei freebet + 25 rotiri gratuite pentru primele trei depuneri.

Alte case de pariuri

100% până la 5000 RON + 250 Lei Pariu gratuit prima depunere
5250 RON
bonus bun venit
1750 RON
bonus de 100% la primele 3 depuneri
800 RON
Pentru prima depunere
200 RON
bonus prima depunere
500 RON
500 RON
Pentru prima depunere
200 RON
Free bet pentru prima depunere
200 RON
Bonus 50% la prima depunere
500 RON
100% bonus până la 500 lei la prima depunere sub forma de Freebet
500 RON
bonus bun venit
2000 RON
600 Lei bonus de bun venit
600 RON
Bonus bun venit 700 + 50
750 RON
pariu fara risc
750 RON
Bonus bun venit
500 RON
Bonus bun venit
500 RON
100% Freebet pana la 500 RON
500 RON
Obtine pentru primele 3 depuneri pana la 900 Lei
900 RON
500 RON
bonus de bun venit
600 RON
Bonus la înregistrare
800 RON
Bonus bun venit pariu fara risc
300 RON
Bonus la primele 3 depuneri si verificare cont
200 RON
Freebet + 200% Profit Boost
150 RON
pariu fara risc
500 RON
Bonus bun venit
550 RON
bonus la primele 3 depuneri
500 RON
150 RON
pentru primele 3 depuneri
700 RON
Bonus bun venit, la primele 3 depuneri
900 RON
100% bonus la prima depunere sub forma de Freebet
500 RON
7 free bets
700 RON
La primele 3 depuneri
180 RON

Comentarii