Puncte forte

 • Oferta este variată, cu pariuri antepost sau pariuri speciale
 • Gamă variată de pariuri live
 • Retrageri rapide
 • Aplicatie mobila pentru toate sistemele de operare iOS/Android/Huawei

Puncte slabe

 • Lipsă promoții pentru pariuri sportive
 • Opțiuni puține de pariere pentru anumite evenimente din ligi inferioare

Pozitiile din clasamente

Toate evaluările

Metode de plata

Metoda de plata
Minim
Maxim
Comision %
Timp procesare
20 RON
45.000 RON
2%
Instant
20 RON
45.000 RON
2%
Instant
20 RON
45.000 RON
2%
Instant
20 RON
45.000 RON
2%
Instant
20 RON
45.000 RON
2%
Instant
10 RON
45.000 RON
2%
Instant
20 RON
45.000 RON
2%
Instant
20 RON
45.000 RON
2%
Instant
Metoda de plata
Minim
Maxim
Comision %
Timp procesare
50 RON
100.000 RON
3% pana la 10.000 RON
2-5 zile lucratoare
50 RON
100.000 RON
3% pana la 10.000 RON
Instant, dupa aprobare
50 RON
100.000 RON
3% pana la 10.000 RON
Instant, dupa aprobare
50 RON
100.000 RON
3% pana la 10.000 RON
Instant, dupa aprobare
50 RON
100.000 RON
3% pana la 10.000 RON
2-5 zile lucratoare
50 RON
100.000 RON
3% pana la 10.000 RON
Dupa aprobare, max. 48 ore

Recenzia casei de pariuri GameWorld Sport efectuata de Legalbet

Prezența casei de pariuri Game World în România a început în anul 1999, atunci când jocurile de noroc reprezentau principalul domeniu de activitate. Ulterior a continuat să meargă pe această nișă preț de mai mulți ani, iar de curând a recurs și la implementarea categoriei de pariuri sportive. Garanția seriozității este asigurată de faptul că aparține de Stanleybet. De asemenea, la Game World putem paria atât prin intermediul platformei online, cât și în nenumăratele săli deschise.

În ceea ce privește activitatea pe teritoriul țării noastre, casa de pariuri online Game World este perfect legală. Licența cu numărul L1213822W001268 confirmă lucrul acesta și a fost primită din partea Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc. Megabet International SRL este compania care administrează site-ul www.gameworld.ro, unde suntem așteptați să ne simțim bine printr-o lume ofertantă a pariurilor sportive online.

Cote — mediu

Atunci când vorbim despre valoarea cotelor oferite de către casele de pariuri online licențiate în România, Game World sare în ajutorul nostru cu o marjă de profit medie și cote decente. Legalbet vine cu un clasament bazat pe ratingul caselor de pariuri online în funcție de cote.

Cote Fotbal

Campionatele de top și competițiile importante, inclusiv Superliga României, marja de profit se încadrează între 2 și 4%, ceea ce reprezintă garanția unor cote bune și foarte bune. Pe măsură ce marja de profit a casei de pariuri este mai mică, cotele furnizate sunt mai mari.

Cote Tenis

Turneele de Grand Slam (Australian Open, French Open, Wimbledon, US Open) sunt tratate serios, cu pariuri suplimentare și pe alese, iar marja de profit se încadrează între 3-4%, în timp ce situația se schimbă când ne referim la turneele de tip Challenger/ITF, marja fiind între 5-7%.

Cote Baschet

Când spunem baschet, NBA joacă rolul principalul, iar marja de profit calculată a fost în jur de 6-7%. Lucrurile stau relativ asemănător și în cazul Euroliga, o altă competiție de top destinată iubitorilor de baschet european.

Oferta de pariuri pre—meci — bine

Oferta de pariuri pre-meci este foarte bine acoperită de către operatorul Game World, fiind un capitol la care poate concura cu ceilalți operatori populari din România. Adaptarea s-a făcut în funcție de dorințele jucătorilor, ceea ce înseamnă că din cele câteva sute de piețe, regăsim și pariuri pe handicap asiatic, european sau opțiuni nenumărate pentru total goluri înscrise.

Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al ofertei de pariuri pre-meci, dar si pozitia casei de pariuri in aceasta ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de oferta de pariuri sportive.

Miza minimă

Suma minimă pe care o putem paria pe un bilet simplu sau sistem de este 1 RON.

Pariuri pe Handicap

 • Handicap European – Da
 • Handicap Asiatic – Da
 • Totaluri Asiatice – Da

Tipuri de pariuri sportive prin care Game World se remarcă:

 • Total goluri interval
 • Ambele marchează și total goluri
 • Minim o repriză
 • Șansă dublă & total goluri
 • Combo (1, X, 2 sau total goluri)
 • Peste/sub cornere
 • Peste/sub cartonașe

Pariuri pe fotbal

Sportul rege ne propune zilnic cele mai multe evenimente din oferta de pariuri, însă nu toate meciurile sunt atractive. Astfel, la evenimente majore precum Champions League, Liga Europa, Europa League, Serie A, La Liga, Bundesliga sunt între 150 și peste 240 de opțiuni precum total goluri, handicap, total cornere, total cartonașe, câștigă minimum o repriză și alte piețe interesante.

Pariuri pe tenis

Întâmplarea face ca în momentul redactării recenziei casei de pariuri online Game World să aibă loc primul Grand Slam al sezonului, iar 40 este numărul maxim de opțiuni care stau la dispoziția pariorilor. Într-adevăr, este net inferior multor operatori de pe piața românească, dar este proaspăt intrată în joc, ceea ce înseamnă că este loc de mai bine și cu siguranța așa va fi. În schimb, 20 este numărul opțiunilor pe care putem paria pentru turneele de tip challenger. Câștigător, total game-uri, handicap game-uri sunt pariurile principale.

Pariuri pe baschet

La meciurile din NBA regăsim o mulțime de pariuri interesante, unde suntem invitați să ne arătăm cunoștințele. Peste 110 piețe sunt disponibile, aproximativ la fel și atunci când dorim să pariem pe Euroliga.

Pariuri pe hochei

Pentru competițiile importante din cadrul ofertei pariuri hochei, casa de pariuri Game World vine cu o gamă de piețe utile. Am identificat 37 de opțiuni pentru meciurile din NHL, un număr mic de pariuri, însă acoperă cele mai populare alegeri precum câștigă meciul inclusiv în prelungiri, total goluri, handicap, total gazde, total oaspeți, perioada 1 total goluri.

Sisteme de pariuri

Game World ne permite să pariem pe sisteme de pariuri comune. Bilete simple, bilete multiple și bilete de tip sistem (X din Y) sunt disponibile.

Opțiuni speciale

Game World aduce în fața jucătorilor și câteva elemente speciale printre care și un Extra Bonus 3% care devine activ în momentul în care pe biletul de pariere avem minimum 5 evenimente cu cotă 1.25 cel puțin. Bet Builder este un element nou introdus care ne permite să concepem propriul pariu personalizat de fotbal prin selecția diferitelor piețe dintr-un meci.

Oferta de pariuri Live — bine

Atunci când apar minusuri importante punem mereu accentul pe faptul că este un operator care de curând a introdus pariurile sportive și are tot timpul să îmbunătățească ceea ce oferă. În ceea ce ține de pariuri live chiar stă bine și tratează așa cum se cuvine competițiile de top. Drept urmare, peste 65 de piețe am găsit în cadrul unui meci live disputat la Australian Open. 

Platforma este foarte bine optimizată, ceea ce ne permite să putem plasa pariuri fără întârziere între momentul plasării pariului și acceptarea lui. Operatorul include pe lista cu pariuri live atât toate meciurile din competițiile majore, cât și alte competiții mai mici.

Transmisiuni în direct

Nu sunt disponibile

Grafică și statistici

În timpul meciurilor, grafica live este alcătuită dintr-o reprezentare grafică a meciului. Pot fi verificarea statisticile evenimentului.

Calendar Pariuri Live

Nu există calendar prin care să putem urmări evenimentele disponibile pentru pariuri live în funcție de sport și zi.

Opțiunea de a adăuga la favorite

Game World vine în sprijinul nostru cu posibilitatea de a selecta evenimentele live și pre-live favorite.

Pariuri Live de pe mobil

Poți paria Live de pe mobil prin intermediul versiunii de mobil a site-ului până la apariția unei versiuni pentru mobil.

Game World: site oficial

Site-ul Game World are o interfață prietenoasă, bine optimizată atât pentru versiunea pe PC, cât și pentru dispozitivele mobile. Fontul folosit pentru evidențierea categoriilor și a meciurilor le fac ușor de evidențiat, iar butoanele „Înregistrează-te” și „Conectare” sunt vizibile printr-un albastru deschis.

Categoriile principale de pariuri și pariuri live se găsesc pe bara poziționată sus, urmând să fie prezentarea generală a evenimentelor, cât și bara de căutare.

În mare parte, ceea ce ne interesează foarte mult pe noi regăsim în partea stângă a site-ului. Practic, aici este meniul principal al paginii Game World prin care putem accesa competițiile sportive importante. Tot în partea stângă apare lista cu sporturile cele mai căutate de pariori (fotbal,  baschet, hochei, tenis) în fruntea listei, însă putem alege evenimente și din cricket, E-Sport, badminton, volei, tenis de masă și alte sporturi.

În partea dreaptă spațiul este gol, dar acolo apar evenimentele selectate pe biletul zilei.

Iată cele mai populare tipuri de pariuri sportive oferite de Game World:

 • 1, X, 2
 • Câștigă meciul și total goluri
 • Total goluri
 • Total cornere
 • Total cartonașe galbene
 • Următorul gol
 • Șansă dublă
 • Par/Impar

Game World: deschiderea si verificarea contului

Procesul prin care putem deschide cont la casa de pariuri Game World este ușor și durează câteva minute. Totul începe prin apăsarea butonului albastru „Înregistrare” din dreapta sus a site-ului.

Cum deschidem cont pe Game World?

Pentru a deschide cont trebuie să parcurgem câțiva pași:

 • Introducem numele de utilizator, e-mail, telefonul și parola (cel puțin 6 caractere din care cel puțin o cifre. Se acceptă și caractere !@#$%).
 • Acceptăm termenii și condiții
 • Bifăm dacă suntem de acord să primim mesaje promoționale prin e-mail și telefon (nu este obligatoriu)
 • Următorul pas ne cere să introducem informațiile personale
 • Nume, prenume, CNP, adresă, oraș
 • Apăsăm pe „Încarcă actul de identitate” pentru validarea contului
 • Apăsăm „Confirmă” și procesul este îndeplinit.

Înainte de a parcurge procesul de înregistrare trebuie să citim cu atenție regulamentul, condițiile și termenii. Există un regulament foarte bine structurat.

Verificarea contului Game World

Prin verificarea contului de joc deschis la Game World trebuie să înțelegem că este obligatoriu, trebuie efectuat în cel mult 30 de zile și avem nenumărate beneficii. Depuneri mai mari de 200 euro (1.000 LEI), accesul către retrageri. Iată ce presupune mai exact verificarea contului la Game World:

 • Fotografiem
 • Încărcăm poza pe adresa de e-mail suport@gameworld.ro, fie o încărcăm din contul de utilizator.

Când procesul de verificare este îndeplinit, dacă acesta a fost efectuat prin e-mail, urmează să fim înștiințați prin aceeași metodă sau putem verifica în contul de jucător.

Game World: bonusuri si promotii

Revenim din nou la faptul că Game World a intrat din 2024 pe piața pariurilor sportive online și încă este în plină dezvoltare. Lucrul acesta face să nu găsim pe site vreun bonus destinat jucătorilor noi și vechi la pariuri sportive. Avem insa bonusul generos de bun venit de la sectiunea de cazino, de până la 3.277 lei Bonus + 300 Rotiri Gratuite la primele trei depuneri. 

Alte tipuri de bonusuri la Game World

Extra Bonus de 3% la un bilet cu 5 evenimente si cotă minim 1.25. 

Game World: depuneri si retrageri

Din momentul în care contul nostru Game World a fost creat, avem liber la pariuri, însă rămâne să alimentăm contul și o putem face prin card bancar Visa, Revolut, Mastercard, Paysafecard, OKTO.Cash, portofel electronic (Neteller, Skrill), ApplePay și direct în agenție. În schimb, retragerile pot fi efectuate doar prin card bancar, portofel electronic și direct din agenție.

Cum se efectueaza o depunere sau o retragere de fonduri la Game World

 • Ne conectăm la contul nostru Game World.
 • Alegem metoda dorită de retragere/depunere (înainte de retragere avem obligația de a depune prin această metodă)
 • Selectăm una dintre metodele de depunere sau retragere și urmăm pașii.
 • Suma minimă prin care putem alimenta contul este de 10 lei

De regulă se percepe o taxă de 2% pentru fiecare depunere, iar în funcție de bancă (în cazul depunerilor prin card) se pot solicita sume suplimentare care vor fi impuse ulterior de bancă.

Game World: versiune de mobil si aplicatii

Site-ul Game World dispune de o aplicație destinată tuturor utilizatorilor de dispozitive mobile cu sisteme de operare Android, iOS si Huawei, dar există o versiune de mobil foarte bine optimizată.

Game World: relatii cu clientii

Prin intermediul Game World avem la dispoziție și câteva metode utile pentru a contacta departamentul de relații cu clienții. Datorită Live Chat-ului, e-mail-ului suport@gameworld.ro și la numărul de telefon +021 9084 putem rezolva orice problemă sau nelămurire avem.

Daca ai o reclamatie la adresa casei de pariuri online Game World, te rugam sa ne detaliezi situatia in sectiunea de comentarii de mai jos si vom contacta reprezentantii casei de pariuri pentru a incerca sa iti rezolvam problema.
Reinnoit: 10.04.2024

Postat de:

NicPopescu
NicPopescu
Managerul siteului

Informatii despre companie

Contact
Chat
zilnic de la 10:00 la 22:00
Apel telefonic
De Luni pana Vineri, intre orele 10-22
+4021 9084

Intrebari si raspunsuri

👉Este Game World o casa de pariuri sigura?

Da. Activitatea jucătorilor în cadrul casei de pariuri Game World este sigură și în același timp securizată. Funcționează în baza unei licențe acordate de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Putem verifica lucrul acesta dacă vizităm www.onjn.gov.ro la secțiunea operatori licențiați clasa I.

💳Ce metode de plata sunt disponibile la Game World?

Toate care contează. Alimentarea unui cont sau retragerea poate fi efectuată prin mai multe metode de plată, dar sunt cele mai folosite. Card bancar Visa, Mastercard, Revolut, Paysafecard, portofel electronic Skrill și Neteller, fie prin intermediul agențiilor fizice Game World.

🎁Exista bonusuri pentru clientii noi la Game World?

Nu. Având în vedere că secțiunea „Pariuri” a apărut relativ recent, iar platforma a fost dedicată exclusiv pasionaților de jocuri de noroc, promoțiile sunt doar pentru partea de cazino. Cel mai probabil, într-un scurt foarte scurt or să apară și bonusurile dedicate pariorilor.

⚽Game World ofera Freebeturi/Pariuri Gratuite?

Nu. În prezent nu există vreun sistem de bonusare unde să fie acordate Freebeturi/Pariuri Gratuite, dar nu este exclus să apară în cel mai scurt timp.

⏳Cat dureaza o retragere la Game World?

Depinde de metoda aleasă. Timpul de procesare al unei retrageri depinde în funcție de metoda aleasă. Poate fi instant după ce este aprobată așa cum este cazul retragerilor prin portofel electronic și agențiile Game World, dar poate dura până la trei zile lucrătoare dacă retragem prin card bancar.

📡Exista disponibil livestreaming la Game World?

Nu. În momentul redactării recenziei Game World nu există disponibil livestreaming-ul prin intermediul platformei.

🤷‍♂️Cum se foloseste un Pariu Gratuit la Game World?

Nu există Pariuri Gratuite la Game World.

💸Este disponibila optiunea de Cash-out la Game World?

Da. Optiunea de Cash Out este disponibila la GameWorld atat la pariurile live, cat si la cele pre-live. In cazul pariurilor pre-live, din pacate nu te poti bucura de intreaga suma investita daca doresti sa apelezi la aceasta optiune.☎️Cum pot contacta serviciul de clienti la Game World?

Prin trei metode. Game World se gândește foarte mult la jucători și la faptul că pot să apară diferite probleme sau nelămuriri și pentru asta le oferă acestora posibilitatea de a contacta serviciul de relații cu clienții prin Live Chat, e-mail la suport@gameworld.ro și la telefon +4 021 9084.

🧐Care este cea mai atractiva promotie la Game World?

Cu riscul de a ne repeta, nu există momentan promoții dedicate pariorilor Game World. Însă, așa cum cel mai probabil este de așteptat, Game World bonus de bun venit va fi cel mai consistent și atrăgător bonus.

Alte case de pariuri

100% până la 5000 RON + 250 Lei Pariu gratuit prima depunere
5250 RON
bonus bun venit
1750 RON
bonus de 100% la primele 3 depuneri
800 RON
Free bet pentru prima depunere
200 RON
bonus prima depunere
500 RON
Bonus 50% la prima depunere
500 RON
Pentru prima depunere
200 RON
Pentru prima depunere
200 RON
500 RON
+ 100 RON Freebet bonus bun venit la primele 3 depuneri
1000 RON
Bonus 100% la prima depunere sub forma de Freebet
500 RON
bonus bun venit
2000 RON
bonus de bun venit
600 RON
+ 100 RON Freebet bonus bun venit la primele 3 depuneri
900 RON
Bonus bun venit 600
600 RON
pariu fara risc
750 RON
Bonus bun venit
500 RON
Bonus bun venit
500 RON
100% Freebet pana la 500 RON
500 RON
Obtine pentru primele 3 depuneri pana la 900 Lei
900 RON
500 RON
bonus de bun venit
600 RON
Bonus la înregistrare
800 RON
Bonus bun venit pariu fara risc
500 RON
Bonus la primele 3 depuneri si verificare cont
200 RON
Bonus la primele 3 depuneri
1000 RON
Freebet + 200% Profit Boost
150 RON
pariu fara risc
500 RON
Bonus bun venit
550 RON
bonus la primele 3 depuneri
500 RON
150 RON
pentru primele 3 depuneri
700 RON
La primele 3 depuneri
180 RON

Comentarii