Puncte forte

 • Oferta foarte bogata
 • Live chat disponibil
 • Oferirea unei aplicatii de mobil pe Android

Puncte slabe

 • Lipsa transmisiuni live pentru sporturile importante
 • Lipsa de promotii la pariuri sportive
 • Cota minima ridicata pentru rulajul bonusului de inregistrare

Bonusuri SlotV Sport

Metode de plata

Metoda de plata
Minim
Maxim
Comision %
Timp procesare
20 RON
10 000 RON
2%
Instant
20 RON
20 000 RON
2%
Instant
20 RON
4000 RON
2%
Instant
20 RON
20 000 RON
2%
Instant
20 RON
10 000 RON
2%
Instant
Metoda de plata
Minim
Maxim
Comision %
Timp procesare
20 RON
9000 RON
3% pana la 10 000 RON
0-3 zile lucratoare
20 RON
9000 RON
3% pana la 10 000 RON
cateva ore
20 RON
9000 RON
3% pana la 10 000 RON
cateva ore
20 RON
9000 RON
3% pana la 10 000 RON
0-3 zile lucratoare

Recenzia casei de pariuri SlotV Sport efectuata de Legalbet

Dupa cum reiese si din numele casei de pariuri, SlotV se concentreaza mai mult pe jocuri de cazino. Asta nu inseamna insa ca nu beneficiaza si de o oferta foarte bogata in ceea ce priveste pariurile sportive. 

Slotv a obtinut licenta de operare in Romania pe 1 iunie 2021, aceasta fiind valabila pana pe 31 mai 2031. Casa de pariuri este detinuta si operata de Aveno MT Limited, companie cu sediul in Malta.

Despre SlotV putem spune ca detine un site de pariuri online cat se poate de bine pus la punct, cu un design atractiv si care in evidenta, dar cel mai important, care se misca foarte bine si dispune de numeroase optiuni de pariere din diverse sporturi.

Cote — bine

Acest operator este in topul caselor de pariuri din punct de vedere al cotelor.

Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al cotelor, dar si pozitia casei de pariuri in aceasta ierarhie accesand rating case de pariuri online in functie de cote.

Cote Slotv pariuri sportive - fotbal

La fotbal cotele sunt destul de mari sau, ca sa vorbim in termeni oficiali, marja (profitul casei) se apropie de 0% pentru rezultatele finale. Asta se intampla pentru toate campionatele, nu doar pentru cele importante.

Cote Slotv pariuri sportive - tenis

Cotele aici nu sunt atat de mari ca la fotbal, insa nici atat de mici incat sa nu atraga utilizatorii care doresc sa mizeze pe acest sport. 

Cote Slotv pariuri sportive - baschet

Cotele nu sunt exagerate, insa sunt suficient de mari incat sa afirmam ca Slotv nu ar trebui evitata in caz ca doresti sa plasezi pariuri din baschet. Asta, mai ales daca mizezi pe echipele favorite la castigarea unui meci. 

Oferta de pariuri pre—meci — bine

La casa de pariuri Slotv gasim peste 40 sporturi. Evident, nu lipsesc sporturile de echipa populare, lista fiind condimentata de sporturi precum bandy, sah, fotbal gaelic, floorball, kabbadi, fotbal de masa sau hurling. Nu sunt sporturi atat de populare si practicate in Romania. Tocmai de aceea, cotele nu reflecta intotdeauna realitatea, lucru de care se poate profita daca te informezi in mod corect. 

De asemenea, oferta este bogata si in ceea ce priveste numarul de competitii, insa si meciurile individuale. Ce-i drept, aici este trecut in dreptul fiecarui meci numarul total de variante, nu de optiuni de pariere. Astfel, putem intalni si peste 1 500 de variante la un meci de fotbal din campionatele de top. Nu este nimic gresit aici, aceasta fiind o metoda prin care Slotv incearca sa atraga utilizatori. 

Poate ca numarul optiunilor de pariere este putin mai mic decat al caselor de pariuri de top. Nu ne putem plange, deoarece nu lipsesc pariurile importante. De asemenea, Slotv prezinta optiuni de pariu pe care cu greu le gasesti in alta parte.

Pariuri sportive Slotv - miza minima

Suma minima care se poate paria pe un bilet este 1 RON.

Pariuri pe handicap 

 • Handicap European – Da

 • Handicap Asiatic – Da

 • Totaluri Asiatice - Da

Pariuri pe fotbal

La Slotv oferta de fotbal este foarte bogata in ceea ce priveste numarul de competitii. Este de ajuns sa spunem ca putem paria pe meciuri din Bhutan, Burkina Faso, Kyrgistan sau Rwanda. Optiunile pentru meciurile individuale sunt si ele destul de multe. Sigur, la meciurile din competitii importante. 

Pariuri pe tenis

Daca doresti sa mizezi pe meciuri din turnee challenger sau ITF, trebuie sa stii ca Slotv ofera foarte multe astfel de competitii. 

Anumite meciuri din acest tip de turnee beneficiaza de o oferta foarte bogata. In ceea ce priveste turneele din circuitele ATP si WTA, ne sunt oferite chiar si pariuri pe statistici, pe langa cele uzuale. In total, un astfel de meci beneficiaza frecvent de peste 50 optiuni de pariere. Daca esti de parere ca un jucator poate realiza doua breakuri la rand, Slotv este una dintre putinele case la care poti paria asta.

Pariuri pe baschet

Un alt sport ce beneficiaza de o oferta foarte bogata la Slotv este baschetul. Aici putem miza chiar si pe meciuri din campionate modeste, pe langa cele consacrate. Numarul pariurilor pe meciurile individuale este si el unul ridicat. La NBA putem plasa pariuri antepost pe care nu le gasim in alta parte. Oferta pentru meciuri individuale este si ea una foarte bogata la competitiile importante.

Sisteme de pariuri

La Slotv putem plasa si bilete tip sistem. Astfel, dupa ce ne intocmim biletul trebuie doar sa selectam numarul de meciuri care trebuie sa fie castigatoare. De asemenea, Slotv ne scuteste de calculele complicate, venindu-ne in ajutor cu un calculator special conceput pentru astfel de pariuri. 

Optiuni speciale

Optiunea Cash Out (Inchide pariul) - disponibila.

Oferta de pariuri Live — mediu

Oferta live prezentata de Slotv este este una care ii multumeste chiar si pe cei mai carcotasi, insa lipsesc transmisiunile live la fotbal. Ne este prezentata o oferta foarte bogata nu doar pentru sporturile populare, dar si pentru cele mai putin cunoscute. Numarul de competitii, dar si de optiuni pentru meciuri individuale este si el unul destul de impresionant.  

Transmisiuni in direct

La Slotv putem viziona transmisiuni in direct, insa doar din tenis de masa si fotbal de masa.

Grafica si statistici

Grafica este prezenta in partea dreapta a unui meci live. Ne atrage atentia faptul ca putem vedea aici mai multe statistici in timp real decat la alte case de pariuri. La tenis, de exemplu, putem consulta in orice moment numarul de asi dintr-un meci, de duble greseli, procentajul de reusita la primul serviciu, dar si procentajul mingilor de break convertite. 

Calendar pariuri live

In tabul “Calendar” a sectiunii de pariuri live, Slotv ne ofera programul meciurilor viitoare. Acesta este grupat pe zile, dar si pe intervale orare. De asemenea, ni se aduce la cunostinta numarul de meciuri care vor fi live intr-o anumita zi.

Optiunea de a adauga la favorite

Slotv beneficiaza de aceasta optiune, simbolizata printr-o steluta, aflata in dreptul unui meci. Odata selectata steluta, respectivul meci se va duce la favorite, de unde va fi mai usor de urmarit. Cu o asemenea oferta bogata a pariurilor live, aceasta optiune este una foarte utila. Mai mult, daca bifam steluta aflata in dreptul unui anumit tip de pariu, observam ca acesta ne va aparea primul la toate meciurile. 

Optiuni speciale

 • Optiunea “Cash out” - disponibila. 

 • Optiunea cautarii unui tip de pariu la un eveniment live - disponibila.

SlotV Sport: site-ul oficial

Pagina de pariuri sportive o putem vedea accesand sectiunea “Sportiva” din pagina principala. Observam apoi o lista lunga in partea stanga, lista in care gasim cele mai importante competitii ale momentului, insa si sporturile disponibile. 

Asta, daca ramanem pe tabul “pre-meci” din capul listei. Daca selectam tabul “Live” ne vor aparea in lista partidele care se desfasoara in acel moment. De asemenea, pariurile live le putem vedea si in centrul paginii. Tot acolo se gasesc cele mai pariate meciuri ale zilei, insa si pariurile de ultim moment. 

De precizat ca lista din partea stanga contine aproximativ 40 sporturi. Uneori sunt mai putine, alta data mai multe, in functie de oferta. 

Vorbind despre o oferta atat de bogata, ai putea avea dificultati in a gasi evenimentul sportiv favorit. In acest sens, poti accesa casuta de cautare, simbolizata printr-o lupa, aflata in partea stanga sus a paginii. Acolo nu trebuie decat sa tastezi primele litere ale unui sportiv sau ale unei echipe/competitii. Mai jos iti vor aparea toate sugestiile disponibile.

In partea dreapta a paginii putem vedea o grafica a unui meci live, insa si partidele care sunt in transmisiune directa. Apasand o sageata iti vor aparea toate meciurile live, urmand a ti se pune la dispozitie grafica live a meciului pe care l-ai selectat. 

SlotV Sport: deschiderea si verificarea contului

Deschiderea contului Frank Casino 

Deschiderea unui cont la Slotv dureaza maxim doua minute. Odata intrat pe site, selecteaza butonul “Creare cont”, aflat in partea dreapta a paginii. Procesul de inregistrare consta in 3 pasi.

Pas 1

 • Introducere adresa mail

Pas 2

 • Alegerea unei parole (continand litere mari si numere)

 • Introducerea numarului tau de telefon. 

Pas 3

 • Introducere nume si prenume

 • Introducere adresa din buletin

 • Introducere CNP

 • Confirmare ca ai minim 18 ani si ca accepti termenii si conditiile

 • Bifare acceptare materiale de marketing si oferte prin e-mail, sms si telefon (optionala).

Dupa completarea celor 3 pasi vei primi un link pe adresa de mail. Pentru activarea contului trebuie sa accesezi acel link.

Verificarea contului Slotv

Spre deosebire de alte case de pariuri, la Slotv iti poti verifica identitatea abia dupa prima depunere. Ai apoi la dispozitie 30 zile pentru a efectua verificarea. 

Poti face asta direct din contul tau, trimitand o copie de buletin, insa si o poza/printscreen cu al tau card bancar sau cu portofelul tau virtual, in functie de metoda folosita la depunere. In cazul in care vei trimite o poza cu al tau card bancar, nu trebuie sa fie vizibile decat primele 6 si ultimele 4 cifre ale numarului de card. 

Dupa primirea pe mail a confirmarii verificarii contului poti efectua o retragere. De retinut ca  pana ce nu ti-a fost confirmat contul nu poti depune o suma totala mai mare de 200 euro. 

SlotV Sport: bonusuri si promotii

Momentan, in ceea ce priveste bonusurile la pariuri sportive, Slotv ofera doar bonus de inregistrare. Bonusul este un free bet de maxim 200 de lei si se obtine pentru prima depunere. 


SlotV Sport: depuneri si retrageri

Slotv iti pune la dispozitie 5 modalitati de depunere: card bancar, portofelele virtuale Skrill, Neteller, Much Better si Paysafecard. Singura dintre aceste modalitati prin care nu poti efectua retrageri este Paysafecard. De punctat ca poti retrage doar prin metoda pe care ai folosit-o ultima oara pentru a efectua o depunere.

Cum se efectueaza o depunere la Slotv?

 • Acceseaza-ti contul.

 • Apasa butonul “Depozit” din partea dreapta sus a paginii.

 • Alege metoda de plata si suma pe care doresti sa o depui.

 • Completeaza datele si confirma tranzactia.

Vei fi taxat cu 2% din suma depusa pentru fiecare depunere, conform legislatiei in vigoare. 

Cum se efectueaza o retragere la Slotv?

 • Acceseaza-ti contul.

 • Apasa butonul “Depunere”, apoi “All payment systems”.

 • Apasa butonul “Retragere”.

 • Alege metoda de retragere.

 • Completeaza datele si confirma tranzactia.

Taxa pentru fiecare retragere pana in 10 000 lei este 3% din suma retrasa, pentru retrageri intre 10 001 lei si 66 750 lei este de 300 lei, la care se adauga 20% din ce depaseste 10 000 lei. Celor care retrag mai mult de 66 750 lei li se va retine o taxa de 11 650 lei, la care se adauga 40% din ceea ce depaseste 66 750 lei. 

Daca ai de retras insa 100 000 lei, spre exemplu, poti efectua 10 retrageri. Este drept, pana vei primi toti banii in cont va dura aproximativ o luna de zile daca folosesti cardul bancar, deoarece nu poti efectua mai mult de o retragere in acelasi timp. Partea buna este insa ca vei plati o taxa mult mai mica.

SlotV Sport: versiune de mobil si aplicatii

Aplicatia Slotv este disponibila doar pentru telefoanele cu sistem Android. Conform spuselor de la Slotv, aplicatia functioneaza doar de pe teritoriul tarii noastre, ceea ce constituie o premiera in Romania. Interfata este usor de utilizat, iar sistemul de cautare perfomant.

Viteza este si ea la standarde inalte. Cei ce au telefon cu sistem iOS vor trebui sa acceseze versiunea de mobil daca nu au prin preajma un calculator de pe care sa acceseze casa de pariuri. Evident, versiunea de mobil este si ea la standarde inalte. 

SlotV Sport: relatii cu clientii

In momentul in care dorim sa efectuam o depunere si apasam pe butonul corespunzator, avem optiunea de a discuta cu unul dintre agenti. Putem sa adresam orice nelamurire legata de contul nostru la orice ora. De asemenea, operatorii Slotv pot fi contactati pe adresa de mail support@slotv.ro sau la numarul de telefon +40373811610.


Link-uri utile:

Daca inca nu esti hotarat ce casa de pariuri sa alegi, am categorisit cele mai bune case de pariuri online in functie de diferite criterii, pentru a-ti fi mai usor sa le gasesti, conform preferintelor tale. 

Daca ai o reclamatie la adresa casei de pariuri online SlotV Sport, te rugam sa ne detaliezi situatia in sectiunea de comentarii de mai jos si vom contacta reprezentantii casei de pariuri pentru a incerca sa iti rezolvam problema.
Reinnoit: 08.04.2024

Postat de:

NicPopescu
NicPopescu
Managerul siteului

Informatii despre companie

Contact
Live Chat disponibil
+40373811610

Intrebari si raspunsuri

👉Este Slotv o casa de pariuri sigura?

Nu trebuie sa iti faci probleme asupra sigurantei datelor introduse in ceea ce priveste casa de pariuri Slotv. Conform politicii de confidentialitate, operatorii nu pot vizualiza numarul complet al cardului tau de debit/credit utilizat pentru operatiuni asupra contului. 

De asemenea, sa spunem ca Slotv face parte din lista caselor de pariuri licentiate de ONJN. Acest organism a acordat o licenta de functionare valabila de la 1.06.2021 pana la 31.05.2031, cu posibilitatea de a fi prelungita.

💳Ce metode de plata sunt disponibile la Slotv?

La Slotv vedem 6 metode de depunere si 4 de retragere. Ne referim aici la card bancar, portofelele virtuale Skrill, Neteller si Much Better, Paysafecard si Flexepin. La ultimele doua poti efectua numai depuneri, nu si retrageri.

🎁Exista bonusuri pentru clientii noi la Slotv?

Putem primi bonus de inregistrare la Slotv pentru prima depunere. Acesta consta intr-un pariu gratuit in valoare de pana la 200 lei. Pentru a se califica pentru bonusul de bun venit cu pariu gratuit, clienții noi trebuie să plaseze un pariu simplu sau multiplu/combinat pe orice piață la cote de 1,50 per selecție sau mai mari. Odata stabilit pariul plasat, un Freebet de pana la 200 lei va fi creditat.

⚽Slotv ofera Freebeturi/Pariuri Gratuite?

Da. In prezent, SlotV are o drept promotie axata pe sport cu recompensa in freebet chiar pachetul de bun venit.

⏳Cat dureaza o retragere la Slotv?

Suma retrasa prin Skrill, Neteller si MuchBetter va fi disponibila in maxim 24 ore de la solicitarea retragerii. Pentru retragerile folosind cardul bancar poti astepta de la una la cinci zile lucratoare.

📡Exista disponibil livestreaming la Slotv?

In acest moment nu este disponibila vreo transmisiune. Pana acum cateva saptamani puteam vedea transmisiuni live din tenis de masa si fotbal de masa.

🤷‍♂️Cum se foloseste un Pariu Gratuit la Slotv?

Un freebet se foloseste integral la Slotv. Freebetul trebuie rulat o singura data, iar in cont vei primi doar profitul, nu si valoarea freebetului.

💸Este disponibila optiunea de Cash-out la Slotv?

Da. La fel ca majoritatea caselor de pariuri online, Slotv dispune si ea de Cash-out atat pentru evenimente pre-live, cat si pentru cele in desfasurare.

☎️Cum pot contacta serviciul de clienti la Slotv?

Serviciul de clienti poate fi contactat cel mai simplu prin live chat. Alternativele sunt reprezentate de trimiterea unui mail pe adresa support@slotv.ro sau apelarea numarului de telefon +40373811610.

🧐Care este cea mai atractiva promotie la Slotv?

In acest moment, Slotv o promotie in fiecare luni, la care recompensa consta intr-un freebet de 50 lei. Pentru a-l obtine mizeaza un bilet cu minim 3 selectii si cu o cota minima a selectiei de 1.4 pe evenimente sportive din campionate romanesti. La promotie se califica Liga I si Liga a II-a la fotbal, Divizia A de baschet, Liga Nationala de handbal si Divizia A1 de volei.

Alte case de pariuri

100% până la 5000 RON + 250 Lei Pariu gratuit prima depunere
5250 RON
bonus bun venit
1750 RON
bonus de 100% la primele 3 depuneri
800 RON
Pentru prima depunere
200 RON
bonus prima depunere
500 RON
500 RON
Free bet pentru prima depunere
200 RON
Bonus 50% la prima depunere
500 RON
Bonus 100% la prima depunere sub forma de Freebet
500 RON
bonus bun venit
2000 RON
600 Lei bonus de bun venit
600 RON
Bonus bun venit 700 + 50
750 RON
pariu fara risc
750 RON
Bonus bun venit
500 RON
Bonus bun venit
500 RON
100% Freebet pana la 500 RON
500 RON
Obtine pentru primele 3 depuneri pana la 900 Lei
900 RON
500 RON
bonus de bun venit
600 RON
Bonus la înregistrare
800 RON
Bonus bun venit pariu fara risc
300 RON
Bonus la primele 3 depuneri si verificare cont
200 RON
Freebet + 200% Profit Boost
150 RON
pariu fara risc
500 RON
Bonus bun venit
550 RON
bonus la primele 3 depuneri
500 RON
150 RON
Bonus bun venit, la primele 3 depuneri
900 RON
7 free bets
700 RON
100% bonus la prima depunere sub forma de Freebet
500 RON
Bonus la primele 3 depuneri
900 RON
pentru primele 3 depuneri
700 RON
La primele 3 depuneri
180 RON

Comentarii