SlotV Sport

Reinnoit: 17.11.2022
600 RON
Pentru primele 3 depuneri
Feedback: 
Adauga feedback
Reclamatii: 
0 / 0 / 0
Adauga o reclamatie

Puncte forte SlotV Sport

 • Oferta foarte bogata
 • Live chat disponibil
 • Oferirea unei aplicatii de mobil pe Android

Puncte slabe SlotV Sport

 • Lipsa transmisiuni live pentru sporturile importante
 • Lipsa de promotii la pariuri sportive
 • Cota minima ridicata pentru rulajul bonusului de inregistrare
Casa de pariuri online licentiata in Romania

Cote — bine

Acest operator este in topul caselor de pariuri din punct de vedere al cotelor.

Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al cotelor, dar si pozitia casei de pariuri in aceasta ierarhie accesand rating case de pariuri online in functie de cote.

Cote Slotv pariuri sportive - fotbal

La fotbal cotele sunt destul de mari sau, ca sa vorbim in termeni oficiali, marja (profitul casei) se apropie de 0% pentru rezultatele finale. Asta se intampla pentru toate campionatele, nu doar pentru cele importante.

Cote Slotv pariuri sportive - tenis

Cotele aici nu sunt atat de mari ca la fotbal, insa nici atat de mici incat sa nu atraga utilizatorii care doresc sa mizeze pe acest sport. 

Cote Slotv pariuri sportive - baschet

Cotele nu sunt exagerate, insa sunt suficient de mari incat sa afirmam ca Slotv nu ar trebui evitata in caz ca doresti sa plasezi pariuri din baschet. Asta, mai ales daca mizezi pe echipele favorite la castigarea unui meci. 

Oferta de pariuri pre—meci — bine

La casa de pariuri Slotv gasim peste 40 sporturi. Evident, nu lipsesc sporturile de echipa populare, lista fiind condimentata de sporturi precum bandy, sah, fotbal gaelic, floorball, kabbadi, fotbal de masa sau hurling. Nu sunt sporturi atat de populare si practicate in Romania. Tocmai de aceea, cotele nu reflecta intotdeauna realitatea, lucru de care se poate profita daca te informezi in mod corect. 

De asemenea, oferta este bogata si in ceea ce priveste numarul de competitii, insa si meciurile individuale. Ce-i drept, aici este trecut in dreptul fiecarui meci numarul total de variante, nu de optiuni de pariere. Astfel, putem intalni si peste 1 500 de variante la un meci de fotbal din campionatele de top. Nu este nimic gresit aici, aceasta fiind o metoda prin care Slotv incearca sa atraga utilizatori. 

Poate ca numarul optiunilor de pariere este putin mai mic decat al caselor de pariuri de top. Nu ne putem plange, deoarece nu lipsesc pariurile importante. De asemenea, Slotv prezinta optiuni de pariu pe care cu greu le gasesti in alta parte.

Pariuri sportive Slotv - miza minima

Suma minima care se poate paria pe un bilet este 1 RON.

Pariuri pe handicap 

 • Handicap European – Da

 • Handicap Asiatic – Da

 • Totaluri Asiatice - Da

Pariuri pe fotbal

La Slotv oferta de fotbal este foarte bogata in ceea ce priveste numarul de competitii. Este de ajuns sa spunem ca putem paria pe meciuri din Bhutan, Burkina Faso, Kyrgistan sau Rwanda. Optiunile pentru meciurile individuale sunt si ele destul de multe. Sigur, la meciurile din competitii importante. 

Pariuri pe tenis

Daca doresti sa mizezi pe meciuri din turnee challenger sau ITF, trebuie sa stii ca Slotv ofera foarte multe astfel de competitii. 

Anumite meciuri din acest tip de turnee beneficiaza de o oferta foarte bogata. In ceea ce priveste turneele din circuitele ATP si WTA, ne sunt oferite chiar si pariuri pe statistici, pe langa cele uzuale. In total, un astfel de meci beneficiaza frecvent de peste 50 optiuni de pariere. Daca esti de parere ca un jucator poate realiza doua breakuri la rand, Slotv este una dintre putinele case la care poti paria asta.

Pariuri pe baschet

Un alt sport ce beneficiaza de o oferta foarte bogata la Slotv este baschetul. Aici putem miza chiar si pe meciuri din campionate modeste, pe langa cele consacrate. Numarul pariurilor pe meciurile individuale este si el unul ridicat. La NBA putem plasa pariuri antepost pe care nu le gasim in alta parte. Oferta pentru meciuri individuale este si ea una foarte bogata la competitiile importante.

Sisteme de pariuri

La Slotv putem plasa si bilete tip sistem. Astfel, dupa ce ne intocmim biletul trebuie doar sa selectam numarul de meciuri care trebuie sa fie castigatoare. De asemenea, Slotv ne scuteste de calculele complicate, venindu-ne in ajutor cu un calculator special conceput pentru astfel de pariuri. 

Optiuni speciale

Optiunea Cash Out (Inchide pariul) - disponibila.

Oferta de pariuri Live — mediu

Oferta live prezentata de Slotv este este una care ii multumeste chiar si pe cei mai carcotasi, insa lipsesc transmisiunile live la fotbal. Ne este prezentata o oferta foarte bogata nu doar pentru sporturile populare, dar si pentru cele mai putin cunoscute. Numarul de competitii, dar si de optiuni pentru meciuri individuale este si el unul destul de impresionant.  

Transmisiuni in direct

La Slotv putem viziona transmisiuni in direct, insa doar din tenis de masa si fotbal de masa.

Grafica si statistici

Grafica este prezenta in partea dreapta a unui meci live. Ne atrage atentia faptul ca putem vedea aici mai multe statistici in timp real decat la alte case de pariuri. La tenis, de exemplu, putem consulta in orice moment numarul de asi dintr-un meci, de duble greseli, procentajul de reusita la primul serviciu, dar si procentajul mingilor de break convertite. 

Calendar pariuri live

In tabul “Calendar” a sectiunii de pariuri live, Slotv ne ofera programul meciurilor viitoare. Acesta este grupat pe zile, dar si pe intervale orare. De asemenea, ni se aduce la cunostinta numarul de meciuri care vor fi live intr-o anumita zi.

Optiunea de a adauga la favorite

Slotv beneficiaza de aceasta optiune, simbolizata printr-o steluta, aflata in dreptul unui meci. Odata selectata steluta, respectivul meci se va duce la favorite, de unde va fi mai usor de urmarit. Cu o asemenea oferta bogata a pariurilor live, aceasta optiune este una foarte utila. Mai mult, daca bifam steluta aflata in dreptul unui anumit tip de pariu, observam ca acesta ne va aparea primul la toate meciurile. 

Optiuni speciale

 • Optiunea “Cash out” - disponibila. 

 • Optiunea cautarii unui tip de pariu la un eveniment live - disponibila.

Bonusuri SlotV Sport

Pana la 600 RON pentru primele 3 depuneri
 • 50% pana la 250 RON la prima depunere. Rulaj: 4x pentru bonus + depunere, doar la pariuri sportive cu cota peste 1.70
 • 75% pana la 200 RON la a doua depunere. Rulaj: 5x pentru bonus + depunere, doar la pariuri sportive cu cota peste 1.70
 • 100% pana la 150 RON la a treia depunere. Rulaj: 6x pentru bonus + depunere, doar la pariuri sportive cu cota peste 1.70

Bonusurile de bun venit sunt disponibile pentru o perioada de 40 de zile de la inregistrare, iar cerintele de rulaj trebuie indeplinite in termen de 30 de zile.

Pana la 600 RON pentru primele 3 depuneri

 • 50% pana la 250 RON la prima depunere. Rulaj: 4x pentru bonus + depunere, doar la pariuri sportive cu cota peste 1.70
 • 75% pana la 200 RON la a doua depunere. Rulaj: 5x pentru bonus + depunere, doar la pariuri sportive cu cota peste 1.70
 • 100% pana la 150 RON la a treia depunere. Rulaj: 6x pentru bonus + depunere, doar la pariuri sportive cu cota peste 1.70

Bonusurile de bun venit sunt disponibile pentru o perioada de 40 de zile de la inregistrare, iar cerintele de rulaj trebuie indeplinite in termen de 30 de zile.

Despre casa de pariuri

Dupa cum reiese si din numele casei de pariuri, Slotv se concentreaza mai mult pe jocuri de cazino. Asta nu inseamna insa ca nu beneficiaza si de o oferta foarte bogata in ceea ce priveste pariurile sportive. 

Slotv a obtinut licenta de operare in Romania pe 1 iunie 2021, aceasta fiind valabila pana pe 31 mai 2031. Casa de pariuri este detinuta si operata de Aveno MT Limited, companie cu sediul in Malta.

SlotV Sport: site-ul oficial

Pagina de pariuri sportive o putem vedea accesand sectiunea “Sportiva” din pagina principala. Observam apoi o lista lunga in partea stanga, lista in care gasim cele mai importante competitii ale momentului, insa si sporturile disponibile. 

Asta, daca ramanem pe tabul “pre-meci” din capul listei. Daca selectam tabul “Live” ne vor aparea in lista partidele care se desfasoara in acel moment. De asemenea, pariurile live le putem vedea si in centrul paginii. Tot acolo se gasesc cele mai pariate meciuri ale zilei, insa si pariurile de ultim moment. 

De precizat ca lista din partea stanga contine aproximativ 40 sporturi. Uneori sunt mai putine, alta data mai multe, in functie de oferta. 

Vorbind despre o oferta atat de bogata, ai putea avea dificultati in a gasi evenimentul sportiv favorit. In acest sens, poti accesa casuta de cautare, simbolizata printr-o lupa, aflata in partea stanga sus a paginii. Acolo nu trebuie decat sa tastezi primele litere ale unui sportiv sau ale unei echipe/competitii. Mai jos iti vor aparea toate sugestiile disponibile.

In partea dreapta a paginii putem vedea o grafica a unui meci live, insa si partidele care sunt in transmisiune directa. Apasand o sageata iti vor aparea toate meciurile live, urmand a ti se pune la dispozitie grafica live a meciului pe care l-ai selectat. 

SlotV Sport: deschiderea si verificarea contului

Deschiderea contului Frank Casino 

Deschiderea unui cont la Slotv dureaza maxim doua minute. Odata intrat pe site, selecteaza butonul “Creare cont”, aflat in partea dreapta a paginii. Procesul de inregistrare consta in 3 pasi.

Pas 1

 • Introducere adresa mail

Pas 2

 • Alegerea unei parole (continand litere mari si numere)

 • Introducerea numarului tau de telefon. 

Pas 3

 • Introducere nume si prenume

 • Introducere adresa din buletin

 • Introducere CNP

 • Confirmare ca ai minim 18 ani si ca accepti termenii si conditiile

 • Bifare acceptare materiale de marketing si oferte prin e-mail, sms si telefon (optionala).

Dupa completarea celor 3 pasi vei primi un link pe adresa de mail. Pentru activarea contului trebuie sa accesezi acel link.

Verificarea contului Slotv

Spre deosebire de alte case de pariuri, la Slotv iti poti verifica identitatea abia dupa prima depunere. Ai apoi la dispozitie 30 zile pentru a efectua verificarea. 

Poti face asta direct din contul tau, trimitand o copie de buletin, insa si o poza/printscreen cu al tau card bancar sau cu portofelul tau virtual, in functie de metoda folosita la depunere. In cazul in care vei trimite o poza cu al tau card bancar, nu trebuie sa fie vizibile decat primele 6 si ultimele 4 cifre ale numarului de card. 

Dupa primirea pe mail a confirmarii verificarii contului poti efectua o retragere. De retinut ca  pana ce nu ti-a fost confirmat contul nu poti depune o suma totala mai mare de 200 euro. 

SlotV Sport: bonusuri si promotii

Momentan, in ceea ce priveste bonusurile la pariuri sportive, Slotv ofera doar bonus de inregistrare. Bonusul maxim este de 600 lei, obtinut in urma primelor 3 depozite. La prima depunere vei primi un bonus de 50% din depozit, pana la 250 lei, la a doua depunere primesti 75%, pana la 200 lei, iar la a treia 100%, pana la 150 lei. 

Depunerea si bonusul trebuie rulate de 4 ori pentru prima depunere, de 5 ori pentru a doua depunere si de 6 ori pentru a treia depunere. Cota minima a unui pariu care sa conteze la rulaj este 1.7. Toate cele 3 bonusuri trebuie rulate in termen de 40 zile de la inregistrare, un singur bonus trebuind rulat in maxim 30 zile. 

SlotV Sport: depuneri si retrageri

Slotv iti pune la dispozitie 5 modalitati de depunere: card bancar, portofelele virtuale Skrill, Neteller, Much Better si Paysafecard. Singura dintre aceste modalitati prin care nu poti efectua retrageri este Paysafecard. De punctat ca poti retrage doar prin metoda pe care ai folosit-o ultima oara pentru a efectua o depunere.

Cum se efectueaza o depunere la Slotv?

 • Acceseaza-ti contul.

 • Apasa butonul “Depozit” din partea dreapta sus a paginii.

 • Alege metoda de plata si suma pe care doresti sa o depui.

 • Completeaza datele si confirma tranzactia.

Vei fi taxat cu 2% din suma depusa pentru fiecare depunere, conform legislatiei in vigoare. 

Cum se efectueaza o retragere la Slotv?

 • Acceseaza-ti contul.

 • Apasa butonul “Depunere”, apoi “All payment systems”.

 • Apasa butonul “Retragere”.

 • Alege metoda de retragere.

 • Completeaza datele si confirma tranzactia.

Taxa pentru fiecare retragere pana in 10 000 lei este 3% din suma retrasa, pentru retrageri intre 10 001 lei si 66 750 lei este de 300 lei, la care se adauga 20% din ce depaseste 10 000 lei. Celor care retrag mai mult de 66 750 lei li se va retine o taxa de 11 650 lei, la care se adauga 40% din ceea ce depaseste 66 750 lei. 

Daca ai de retras insa 100 000 lei, spre exemplu, poti efectua 10 retrageri. Este drept, pana vei primi toti banii in cont va dura aproximativ o luna de zile daca folosesti cardul bancar, deoarece nu poti efectua mai mult de o retragere in acelasi timp. Partea buna este insa ca vei plati o taxa mult mai mica.

SlotV Sport: versiune de mobil si aplicatii

Aplicatia Slotv este disponibila doar pentru telefoanele cu sistem Android. Conform spuselor de la Slotv, aplicatia functioneaza doar de pe teritoriul tarii noastre, ceea ce constituie o premiera in Romania. Interfata este usor de utilizat, iar sistemul de cautare perfomant.

Viteza este si ea la standarde inalte. Cei ce au telefon cu sistem iOS vor trebui sa acceseze versiunea de mobil daca nu au prin preajma un calculator de pe care sa acceseze casa de pariuri. Evident, versiunea de mobil este si ea la standarde inalte. 

SlotV Sport: relatii cu clientii

In momentul in care dorim sa efectuam o depunere si apasam pe butonul corespunzator, avem optiunea de a discuta cu unul dintre agenti. Putem sa adresam orice nelamurire legata de contul nostru la orice ora. De asemenea, operatorii Slotv pot fi contactati pe adresa de mail [email protected] sau la numarul de telefon +40371700998.

Daca ai o reclamatie la adresa casei de pariuri online SlotV Sport, te rugam sa ne detaliezi situatia in sectiunea de comentarii de mai jos si vom contacta reprezentantii casei de pariuri pentru a incerca sa iti rezolvam problema.

Postat de:

NicPopescu
NicPopescu
Managerul siteului

Depuneri si retrageri

Metoda de plata
Minim
Maxim
Comision
Timp procesare
Mastercard
20 RON
10 000 RON
2%
Instant
Neteller
20 RON
20 000 RON
2%
Instant
Paysafecard
20 RON
4000 RON
2%
Instant
Skrill
20 RON
20 000 RON
2%
Instant
Visa
20 RON
10 000 RON
2%
Instant
Mastercard
Neteller
Minim
20 RON
Maxim
10 000 RON
Comision
2%
Timp procesare
Instant
Minim
20 RON
Maxim
20 000 RON
Comision
2%
Timp procesare
Instant
Paysafecard
Skrill
Minim
20 RON
Maxim
4000 RON
Comision
2%
Timp procesare
Instant
Minim
20 RON
Maxim
20 000 RON
Comision
2%
Timp procesare
Instant
Visa
Minim
20 RON
Maxim
10 000 RON
Comision
2%
Timp procesare
Instant
Metoda de plata
Minim
Maxim
Comision
Timp procesare
Mastercard
20 RON
9000 RON
3% pana la 10 000 RON
0-3 zile lucratoare
Neteller
20 RON
9000 RON
3% pana la 10 000 RON
cateva ore
Skrill
20 RON
9000 RON
3% pana la 10 000 RON
cateva ore
Visa
20 RON
9000 RON
3% pana la 10 000 RON
0-3 zile lucratoare
Mastercard
Neteller
Minim
20 RON
Maxim
9000 RON
Comision
3% pana la 10 000 RON
Timp procesare
0-3 zile lucratoare
Minim
20 RON
Maxim
9000 RON
Comision
3% pana la 10 000 RON
Timp procesare
cateva ore
Skrill
Visa
Minim
20 RON
Maxim
9000 RON
Comision
3% pana la 10 000 RON
Timp procesare
cateva ore
Minim
20 RON
Maxim
9000 RON
Comision
3% pana la 10 000 RON
Timp procesare
0-3 zile lucratoare

Suport SlotV Sport

Live Chat disponibil
+40371700998

Descarca applicatiile pentru mobil

Evaluare rating: 0 / 5
Evalueaza:
Din pacate majoritatea pariorilor lasa recenzii doar atunci cand sunt nemultumiti. Te rugam sa completezi si feedback-ul pozitiv, nu doar pe cel negativ, astfel incat recenzia ta sa fie cat se poate de obiectiva. Suntem siguri ca ai avea de spus si lucruri bune, si lucruri rele la adresa casei de pariuri SlotV Sport.
Te rugam sa citesti regulile inainte de a trimite o reclamatie. Acceptam reclamatii doar pentru case de pariuri licentiate in Romania.
Comentarii