Reclamatii
In progress

Retragere refuzată și cont suspendat

6 noiembrie 2022, 18:06
3

Bună ziua! De mai multe zile tot încerc să retrag 7456.1 RON și retragerea imi este refuzată pentru tot felul de motive. La retragerea anterioară mi-au cerut selfie cu mine și buletinul, le-am dat s-a făcut retragerea. De data asta mi-au cerut selfie cu o foaie pe care să scrie data creării contului și suma primei depuneri, dar și selfie cu mine și o declarație pe propria răspundere că sunt singurului utilizator al contului. Le-am trimis, au fost acceptate și mi s-a spus că pot retrage. Dau retragere, peste o zi este din nou respinsă și mi se cere să trimit un extras de cont(extras pe care l-am mai încărcat odată inainte). L-am trimis și pe acesta, iar după 2 zile mi s-a spus din nou că a fost acceptat și că pot retrage. Am dat din nou retragere și peste câteva ore mă trezesc cu contul suspendat pentru "conturi multiple pe același IP". Am contul din 2020 și doar pe acesta l-am folosit. Ei pot înșela și minți cum vor?

Suma: 7438 RON
Absolut la fel am pățit și eu exact exact la fel eu ai dau in judecata cine mai vrea sa mi scrie eu plătesc avocați tot.nu avem cum sa nu câștigăm eu nu am nevoie de nimic doar sa venim câți mai mulți martori .Respect
Salut. Dacă totul e în regulă cu contul tău, retragerea se va procesa. Ai multă răbdare, trimite-le documentele cerute pentru verificare și revino cu solicitări de retragere, ca o picătură chinezească. A, încă ceva: nu mai juca din soldul pe care îl ai de retras, să nu te enervezi și să nu pierzi banii. Baftă!
Contul a fost suspendat deci nu mai am ce solicitări să pot face. Nu știu cum să procedez
Copy the token