Reclamatii
In progress

Nu pot deschide un cont nou Betfair

8 martie 2023, 12:30
2

Contul meu Betfair a fost blocat desi nu am mai jucat de prin 2015-2016, dinainte sa existe siteul Betfair am primit nici un avertisment, si nici nu aveam absolut nici o activitate pe cont care sa justifice aceasta inchidere, in plus jucam cu o suma foarte mica si un volum acesta am vrut sa imi redeschid contul si aflu, prin chatul Betfair, ca din cauza acelui cont inchis fara explicatie acum cativa ani, nu mai pot sa imi creez un cont nou!Sunt dispus sa furnizez orice acte mi-ar cere Betfair pentru a redeschide contul, sau a deschide unul nou, dar pe chat mi-au spus pur si simplu se pare de necrezut ca din cauza unui cont foarte putin folosit de acum aproape un deceniu nu mai pot juca pe singurul Bet Exchange autorizat din Romania. Trebuie sa existe macar o tentativa de dialog inainte sa se recurga la astfel de masuri.

Suma: 10 RON
Stai liniştit şi joacă la o casă de pariuri serioasă dacă pariezi pe sport. Şi mie mi-au închis contul fără să anunţe nimic în prealabil. Ei îşi taie craca de sub picioare că de pariat avem de unde alege. Oricum Betfair e praf şi pulbere pe toate planurile.
Salut. Conturile inactive se închid, dar obligatia e de a te anunta cand fac asta. Poate ca nu ai vazut mesajele la momentul respectiv. Mai insista si întreaba-i în ce conditii poti reactiva contul. Daca nu e posibil, poti deschide cont la o alta casa de pariuri licentiata in Romania: legalbet.ro/case-de-pariuri-licentiate/
Copy the token