Stanleybet: Pariu Gratuit fara depunere 50 lei

50 RON
Bonus
Fără limite de timp
A ramas pana la final
Nu
Pariu
Cote de pariu
Timp de pariu
Depunere minima
Fără depunere Fără depunere Promoții

La Stanleybet poti obtine un Pariu Gratuit fara depunere in valoare de 50 lei, imediat dupa inregistrare si verificarea contului.

Termeni si conditii promotie Stanleybet Pariu Gratuit fara depunere 50 lei

 • Deschide un cont la Stanleybet de pe bannerele din această pagină
 • Verifică-ți contul prin confirmarea numărului de telefon și a adresei de e-mail, iar apoi validează-ți identitatea

Vei primi apoi cele 5 pariuri gratuite în valoare de 10 lei, fără depunere.

Promoția se adresează exclusiv jucătorilor noi care își deschid cont pe Stanleybet începând cu data de 07.06.2024, ora 14:00. 

Bonusul poate fi accesat doar după ce utilizatorul și-a validat contul (jucătorul a încărcat poza cu cartea de identitate și a primit confirmarea validării printr-un pop-up în contul de joc) și după verificarea numărului de telefon și a adresei de email.

Pariuri Gratuite

 • Pentru a activa Pariurile Gratuite, după îndeplinirea condițiilor mai sus menționate, jucătorul trebuie să acceseze secțiunea Promoții și să selecteze bonusul corespunzător din subsecțiunea Bonusurile tale. După selectare, jucătorul trebuie să apese butonul „Vreau Bonusul”.
 • Primul Pariu Gratuit în valoare de 10 lei va fi acordat în maxim o oră de la îndeplinirea condițiilor de eligibilitate și va putea fi activat din secțiunea menționată anterior.
 • Un utilizator poate accesa un singur bonus pentru deschiderea și activarea contului. Exemplu: dacă un utilizator selectează promoția curentă, nu va mai putea accesa promoția pentru casino, ex. 100 Rotiri Gratuite.
 • Pariurile Gratuite sunt disponibile atât pe interfața desktop, cât și pe mobil.
 • Pariurile Gratuite pot fi accesate fără depunere și pot fi folosite exclusiv în secțiunile SPORT și/sau LIVE.
 • Cele cinci (5) Pariuri Gratuite nu au condiții de rulaj și trebuie plasate pe bilete cu o cotă totală de minim 3.00 și 1.50 per selecție pentru transferarea banilor bonus în bani reali. Pariurile din oferta "Mega Cota" și Esports nu pot fi plasate în perioada de bonus activ și nu contribuie la îndeplinirea condițiilor de utilizare ale Bonusului. Pentru pariurile tip sistem toate selecțiile din cadrul biletului trebuie să îndeplinească condiția de cotă minimă.
 • Pariurile plasate din bani bonus nu pot fi finalizate prin funcția de Cash Out.

Nu uita!

 • Fiecare dintre cele 5 Pariuri Gratuite în valoare de 10 lei poate fi folosit în termen de 24 de ore din momentul acordării acestuia în contul de joc.
 • După stabilirea evenimentelor de pe biletele plasate cu balanța aferentă Pariurilor Gratuite, câștigurilor vor fi transferate în balanța reală, fără miza plasată din balanța bonus, în momentul în care sunt finalizate toate pariurile deschise la acel moment.
 • Suma maximă ce poate fi convertită în bani reali pentru fiecare dintre cele 5 Pariuri Gratuite în valoare de 10 lei este de 200 lei.
 • Valoarea maximă ce poate fi câștigată respectiv retrasă din bonusul fără depunere este limitată la suma de 10.000 lei. Dacă utilizatorul nu a efectuat nicio depunere până la momentul înregistrării unui câștig și/sau continuă să joace câștigurile obținute din bonusul fără depunere, depășind valoarea menționată, suma care depășește 10.000 lei va fi corectată manual de către Stanleybet și nu va fi restituită în contul jucătorului.
 • Pentru a putea iniția o cerere de retragere, după finalizarea condițiilor de rulaj impuse, jucătorul trebuie să înregistreze o modalitate de plată, efectuând minim o depunere prin modalitatea aleasă.
 • Oferta este valabilă pentru o singură adresă de domiciliu/device/adresă IP/cont de joc. În caz de activități fraudulente, bonusul va fi anulat iar decizia societății este finală.

Nota bonus!

4/5 - Bonusul este unul generos și nu necesită o depunere, asta e principalul lui punct de atractie! Fără depunere Fără depunere Promoții
Copy the token