Reclamatii
Rezolvat

Anulare cota

16 iulie 2022, 20:34
2

Meciul amical Leuven-leicester de astăzi la pauza era 2-0 pun ca a doua repriza vor conduce oaspeti ... ulterior casa de pariuri decide sa dea cota de 1 ( precizez ca meciul sa jucat ,egalând din primele minute a celei reprize .. ca nu știu de ce sa jucat 120 de min ( insa în min 90 era 2-2 . Răspunsul lor este ca din cauza ca s-a jucat peste 90 de min ia dat cota de 1 . Întrebarea mea e de ce ma mai lăsat sa pariez la finalul primei reprize și dc nu se iau în considerare primele 90 de min VOI CAUTA SA LE FAC PLANGERE . idei cum pot proceda ( e vr de vro 2 mii de roni ) ce mi sa acordat în minus

Suma: 2000 RON
Salutare. A zis și Milan ce era de zis. Fiind un meci amical, combatanții au convenit să joace mai mult, probabil pentru a rula tot lotul. Și probabil că a fost o horarare luata din scurt, casele de pariuri nu au avut timp sa reactioneze înainte de partidă. Asa ca au anulat pariurile puse pe meci. Baftă!
Milan
1
Salut. Pronosticul tau a fost anulat corect, conform regulamentului. Meciul a durat 120 de minute, s-a jucat trei reprize a cate 40 de minute, iar in aceste conditii este normal sa primesti cota 1.
Copy the token