Reclamatii
Rezolvat

Winner

23 octombrie 2022, 15:17
8

Am incercat de pe data de 18-10-2022, mai exact marti , sa scot bani din cont pe card , eu având deja contul validat , apoi mi s au solicitat alte documente pentru a mi se aproba contul si implicit retragerea ! De atunci si pana astazi mi s au solicitat documentele , extras de cont (PDF) , selfie cu buletinul , cu cardul bancar , cu factura de utilități si etc , le am trimis pe toate , apoi din zi in zi mi am vorbit cu cei de pe Chat si ma tot puneau sa astept , retragerea mi se refuza din nou iar apoi mi se tot solicitau aceste documente pe rand , eu trimițându-le deja pe chat ! Iar astazi ma asteptam sa mi se aprobe contul si retragerea , vorbim si cu cei de la servici cu clienți , mi au spus sa astept , iar apoi primesc mesaj cu email de le ei , contul dumneavoastră a fost inchis ! Cu o suma deloc de înglijat , fiind politicos cu cei din chat si la telefon ! Având rabdarea foarte multă . Cum imi pot primi banii inapoi ?

Suma: 5000 RON
Salut. Dacă ai respectat regulile si ai trimis toate documentele, nu ar trebui să fie probleme. Ia în continuare legătura cu cei de la casa de pariuri, insistă cu solicitarea retragerii.
Fratele meu avea un cont pe winner , cu acelasi nume de familie si si a dat auto-excludere , e posibil ca din aceasta cauza sa imi fie inchis ?
Nu ar trebui să aibă legătura cu asta, e vorba despre alt cont.
Cum pot redeschide contul , odata ce am primit email ca a fost blocat ?
Aveam conturi pe acelasi nume la Excel bet si seven 777 , si mi au facut închise si acele conturi . Oare asta sa fi cauza si de ce ?
Ce este de facut ? Cum imi pot recupera ban!! si contul ? Ma puteți ajuta cumva !?
Am trimis tot ce mi s-a solicitat pentu verificarea contului , apoi am asteptam pana astazi cand mi au trimis email cu “ accesul la contul dumneavoastră a fost inchis “
Ce este de facut pentru a imi recupera contul si banii de pe el ?
Copy the token