Catalin2299
Bloguri
Comentarii6
Reclamatii2
Despre mine

Bloguri

Nicio postare deocamdata
Comentarii
Închiderea contului
Apreciez mult ! Astept un raspuns din partea dumneavoastra cu ce primiți de casa de pariuri.
24 octombrie 2022
Winner
Cum pot redeschide contul , odata ce am primit email ca a fost blocat ?
23 octombrie 2022
Winner
Aveam conturi pe acelasi nume la Excel bet si seven 777 , si mi au facut închise si acele conturi . Oare asta sa fi cauza si de ce ?
23 octombrie 2022
Winner
Fratele meu avea un cont pe winner , cu acelasi nume de familie si si a dat auto-excludere , e posibil ca din aceasta cauza sa imi fie inchis ?
23 octombrie 2022
Winner
Ce este de facut ? Cum imi pot recupera ban!! si contul ? Ma puteți ajuta cumva !?
23 octombrie 2022
Winner
Am trimis tot ce mi s-a solicitat pentu verificarea contului , apoi am asteptam pana astazi cand mi au trimis email cu “ accesul la contul dumneavoastră a fost inchis “
Ce este de facut pentru a imi recupera contul si banii de pe el ?
23 octombrie 2022
Reclamatii
Am trimis toate documentele necesare validări contului , iar la cateva zile am primit email cu mesajul “ contul dumneavoastra a fost blocat “ pe motivul ca am încălcat regulamentul de joc . Ce mai pot face pentru a imi recupera retragerea pe care o aveam ?

Winner

Rezolvat
Am incercat de pe data de 18-10-2022, mai exact marti , sa scot bani din cont pe card , eu având deja contul validat , apoi mi s au solicitat alte documente pentru a mi se aproba contul si implicit retragerea ! De atunci si pana astazi mi s au solicitat documentele , extras de cont (PDF) , selfie cu buletinul , cu cardul bancar , cu factura de utilități si etc , le am trimis pe toate , apoi din zi in zi mi am vorbit cu cei de pe Chat si ma tot puneau sa astept , retragerea mi se refuza din nou iar apoi mi se tot solicitau aceste documente pe rand , eu trimițându-le deja pe chat ! Iar astazi ma asteptam sa mi se aprobe contul si retragerea , vorbim si cu cei de la servici cu clienți , mi au spus sa astept , iar apoi primesc mesaj cu email de le ei , contul dumneavoastră a fost inchis ! Cu o suma deloc de înglijat , fiind politicos cu cei din chat si la telefon ! Având rabdarea foarte multă . Cum imi pot primi banii inapoi ?
Utilizatorul este blocat

Catalin2299

Pariaza la
Copy the token