Reclamatii
Rezolvat

Retragere respinsa

25 septembrie 2022, 19:34
6

Ma tot amana in privinta retragerii,ma chinui deja de 4 au cerut tot felul de documente care din punct de vedere GDPR sunt confidentiale,le am oferit le au acceptat au zis ca mi vor aproba depunerea(am inregistrat telefonic) si acum imi cer poza cu un card vechi si inchis de acum 6-7 luni folosit care bineinteles ca banca emitenta l-a taiat si la aruncat. Banca imi spune ca nu au mai primit solicitari de genul ,pentru ca le am cerut o dovada cu inchiderea cardului Cauta sa se lege de orice mic amanunt incat sa nu faca plata,este frustrant si sunt gata sa ma lupt cu ei pentru castig.

Suma: 3357 RON
Salut
Ms mult pt ajutor
Am crezut ca cer fostul meu card Ing care era inchis
Si cel al prietenei mele este inchis,ma duc la banca sa solicit dovada de inchidere si le trimit toata documentatia necesara pentru ca sunt in regula.
Am facut greseala sa depun cu acordul ei in lunq aceea si am uitat ca a fost cardul ei!
M ai lamurit acum si voi face toti pasii mentionati,ei nu mi au transmis ca nu este cardul meu!
Iată răspunsul primit: "Depunerea a fost facuta cu un card care nu ii apartine, pe numele altcuiva.
Trebuie sa trimita poza cu cardul solicitat la noi (el sustine ca e pierdut si inchis pt ca nu ii apartine).
Dupa ce trimite poza va primi un formular ce trebuie completat si trimis la noi impreuna cu buletinul ei, al persoanei pe numele caruia este cardul.
Apoi va fi verificat din nou si contul ei, daca are, iar in conditiile in care nu incalca regulile i se vor aproba retragerile. Evident, daca ea are cont la noi si cei de la frauda observa ca este un caz de multiple account sau bonus abuse sau stiu eu ce alte incalcari de regulament este posibil ca ambele conturi sa fie blocate. Eu sper sa nu. Contul lui este ok in momentul de fata si are sanse sa primeasca banii daca trimite documentele solicitate. " Cam așa stă situația, cred că ai uitat să spui toate amănuntele!
Salut. Am trimis catre casa de pariuri solicitarea ta.
Mi au zis doi operatori diferiti ca toate documentele sunt ok iar ca banii vor fi virati
Apoi imi anulati retragerea,cereti poza cu un card inchis in urma unei tranzactii de luni bune de zile care nu am obtinut niciun castig in urma ei.
Asadar daca la aceasta depunere a fost totul ok cat si retragerea(fiind prima) este ok cum au zis si operatorii,de ce nu mi se aproba retragerea si se cauta amanarea platii?
Dispun de dovada la cerere a operatorului telefonic unde se aud clar ca cei de la suport imi zic ca documentele au fost verificate si sunt ok si ca voi intra in posesia premiului.
Trimute-mi, pe adresa de mail robi2tac@yahoo.com, adresa de mail cu care te-ai înregistrat la Winner.
Copy the token