Bogdinio97
Bloguri
Comentarii2
Reclamatii1
Despre mine

Bloguri

Nicio postare deocamdata
Comentarii
Retragere respinsa
Salut
Ms mult pt ajutor
Am crezut ca cer fostul meu card Ing care era inchis
Si cel al prietenei mele este inchis,ma duc la banca sa solicit dovada de inchidere si le trimit toata documentatia necesara pentru ca sunt in regula.
Am facut greseala sa depun cu acordul ei in lunq aceea si am uitat ca a fost cardul ei!
M ai lamurit acum si voi face toti pasii mentionati,ei nu mi au transmis ca nu este cardul meu!
27 septembrie 2022
Retragere respinsa
Mi au zis doi operatori diferiti ca toate documentele sunt ok iar ca banii vor fi virati
Apoi imi anulati retragerea,cereti poza cu un card inchis in urma unei tranzactii de luni bune de zile care nu am obtinut niciun castig in urma ei.
Asadar daca la aceasta depunere a fost totul ok cat si retragerea(fiind prima) este ok cum au zis si operatorii,de ce nu mi se aproba retragerea si se cauta amanarea platii?
Dispun de dovada la cerere a operatorului telefonic unde se aud clar ca cei de la suport imi zic ca documentele au fost verificate si sunt ok si ca voi intra in posesia premiului.
26 septembrie 2022
Reclamatii
Ma tot amana in privinta retragerii,ma chinui deja de 4 zile.mi au cerut tot felul de documente care din punct de vedere GDPR sunt confidentiale,le am oferit le au acceptat au zis ca mi vor aproba depunerea(am inregistrat telefonic) si acum imi cer poza cu un card vechi si inchis de acum 6-7 luni folosit care bineinteles ca banca emitenta l-a taiat si la aruncat. Banca imi spune ca nu au mai primit solicitari de genul ,pentru ca le am cerut o dovada cu inchiderea cardului Cauta sa se lege de orice mic amanunt incat sa nu faca plata,este frustrant si sunt gata sa ma lupt cu ei pentru castig.

Bogdinio97

Pariaza la
Copy the token