Reclamatii
Rezolvat

Winner NU PLATESTE SUMA de 55000 LEI!

20 decembrie 2022, 11:40
6

In urma cu 3 zile am reușit sa câștig suma de 55000 lei in total pe site-ul Winner la sloturi. Cand am început sa dau retragere desigur ca au început cu verificările. Am trimis toate documentele cerute (poze cu actul în manca, extrase, facturi) , mi-au confirmat ca e totul in regula si contul e verificat atat la telefon cât si pe chat. Nu au aprobat nici o retragere si m-am trezit cu contul închis fara nici un motiv inca. Am depus cu cardul meu Revolut, nu a mai depus nimeni cu el, am cont real, adresa contului e la fel ca cea din actul de identitate. Nu înțeleg ce motiv au, nu am fraudat nimic. Urmează sa discut cu un avocat si sa ii dam in judecata. Mai are rost sa fac si reclamație la ONJN?

Suma: 55000 RON
Salut poti sa ma ajuți cu o părere am și eu o problema identica
Iată răspunsul primit de la Winner:
"Dupa ce am analizat cu departamentele abilitate, am reusit sa identificam factorii care au condus la decizia de inchidere a contului.

In urma verificarilor, s a dovedit faptul ca utilizatorul declarat al contului nu este utilizatorul real, acesta din urma fiind jucator autoexclus pe platforma Winner. In aceasta situatie, am considerat acest comportament ca fiind compulsiv si in neconcordanta cu Termenii si Conditiile de utilizare de pe winner.ro. Inainte de a inchide contul, banii folositi la depunere au fost returnati jucatorului.
Pentru mai multe informatii, trebuie sa se adreseze pe Live Chat sau telefon."
Da am fost anunțată si eu între timp. Ei se refera la faptul ca si soțul meu a avut cont la ei si sa autoexclus in urma cu ceva timp. In primul rand sunt o persoana diferita de soțul meu, am depus cu cardul meu Revolut si contul era strict pe numele meu. Ei au făcut legătură cu adresa de domiciliu care e identică. Asa ceva nu este legal, pai eu se unde sa visez la ce cazinouri a avut soțul meu cont? Si cum pot ei sa dovedească ca defapt tot soțul a folosit contul meu? Cat despre bani, nu am primit nimic înapoi
Salut. Am trimis sesizarea ta către Winner. Sper să primim răspuns.
Bine ar fi. Chiar nu am făcut nimic ilegal si le-am respectat regulamentul.
Comentariul a fost editat
Copy the token