Reclamatii
Rezolvat

Retragere ne finalizata

23 august 2022, 08:36
1

Buna ziua ! Am făcut cont pe numele soției pe winner ! Am depus și de pe cardul meu și de pe cardul soției , am avut un câștig de 2000 de lei ! Am dar retragere , mi-a solicitat poza cu buletinul meu cu al soției , poza tip selfie și cu mine și cu ea , declarație pe propria propria răspundere , certificat de căsătorie .. am trimis toate documentele și azi dimineață mă trezesc cu un email in care îmi spun că contul a fost închis ! Banii bine înțeles că nu i-am primit ! Ce pot face în situația asta .. nu cred că am făcut nimic ilegal mai ales că suntem soț și soție și am trimis efectiv tot ce mi-u cerut, și am dovedit că totul este in regula și nu a folosit nici ea cardul meu fara să știu eu și nici eu cardul ei fără să știe ea !

Suma: 2000 RON
Bună ziua. Aici ai termenii și condițiile de joc la Winner: https://h6v9r7t5.stackpathcdn.com/documents/termsAndConditions/ro/Terms%20and%20Conditions.pdf , iar la punctul 5.2. se stipulează astfel :
"5.2 Organizatorul permite înregistrarea și operarea unui singur cont de joc pentru o adresă IP unică
și/sau o adresă de domiciliu/gospodărie unică și/sau dispozitiv de conectare unic și/sau adresă de email
unică și/sau număr de cont/card bancar unic. În cazul în care Organizatorul descoperă utilizarea unei
adrese IP și/sau adrese de domiciliu/gospodării și/sau dispozitiv de conectare și/sau adrese de email și/sau
număr de cont/card bancar comune mai multor conturi de joc sau alte indicii în sensul utilizării unui cont
de joc de către orice altă persoană decât titularul contului, Organizatorul își rezervă dreptul de a aplica
prevederile prevăzute în capitolul 24 din prezentele Termene și Condiții (Suspendare și Închidere). " Ai grijă de acum înainte, citește regulamentul cu atenție înainte de a juca, la orice casă de pariuri. În cazul de față, încearcă să mai iei legătura cu cei de la Winner, să le explici că ai pariat cu bune intenții. Poate reușești să rezolvi ceva.
Copy the token