Reclamatii
In afara competentei

cont suspendat

27 iunie 2022, 00:24
6

salut! am un cont suspendat de catre cei de la winner, după mulțimea de documente cerute și verificate, în timpul unei retrageri în așteptare ei mi-au suspendat contul cu motiv de verificare timp de pana la 10 zile lucratoare . ce pot face și ce se întâmplă cu fondurile ?

Suma: 30000 RON
Salut! am primit raspunsul: cont închis pentru conturi asociate. cei de la winner considera ca mai mulți membrii ai familiei nu pot paria pe aceeași platforma de joc. ce pot face în situația aceasta? cunoaște cineva un avocat care se poate ocupa ?
Tedi78
0
Da mi am luat banii ca nu au descoperit nimic suspect acum depinde de la caz la caz ce face fiecare nu e regula ca dc eu mi am primit banii sa i primeasca toata lumea ,depinde de casa de pariuri ,de multi factori, dar in principiu dc te simti curat cum a fost cazul meu mergi mau departe cu reclamatiile dc nu primesti banii in caz contrar dc stii ca au facut ceva ilegal renunta ca poti patii mai mult decat sa nu primesti banii ..
Tedi78
0
Salut.Nu ai ce sa faci efectiv ,astepti 10 zile lucratoare si i contactezi dupa ,anunta ne ce se mai intamplat si ce mai doresc cei de la winner nu e asa mult 10 zile lucratoare ei am asteptat 2 luni
Si mie mi l au suspendat winner pentru 10 zile cica sapalare de banii🤣🤣 dupa astea 2 luni ti au dat banii sau posibil sa nu i mai pot retrage?
Buna ai rezolvat ceva? Ti ai putut recupera banii?
Copy the token