anataalina83
Bloguri
Comentarii1
Feedback1
Despre mine

Bloguri

Nicio postare deocamdata
Comentarii
cont suspendat
Buna ai rezolvat ceva? Ti ai putut recupera banii?
8 septembrie 2022
Recenzii
Puncte forte:
Acest feedback a fost transferat de catre administrator din sectiunea de Reclamatii. Nu au fost aspecte pozitive mentionate de catre utilizator
Puncte slabe:
Buna ziua,
In data de 07/09/2022 m am pomenit cu contul blocat. Tocmai aveam in cont o suma putin peste 1000 de lei. Si eu si fata mea de vreo 3 luni intram fiecare pe conturile ei de pe telefonul fetei,nepotica mea mi a spart telefonul si neavand posibilitatea sa mai vad pe el.....depuneam ocazional beneficiind de de bonusuri. Pana acum amandoua am depus si am retras sume modice de 50/100/150/200 lei. Ideea este ca am trimis documente doveditoare,selfie,dovada domiciliului,certificat de casatorie al fetei( dupa moartea sotului toate utilitatile sunt pe numele fetei si ea fiind casatorita normal ca are al nume) si tot astept un email. Tot sun la ei si imi spun sa astept un email dar ca ,contul este inchis definitiv.
Ideea este ca incercasem sa retrag... O retragere de 1041 lei si una de 200 lei. Culmea este ca pe cea de 200 mi o aprobasera iar pe cea de 1041 nu. Apoi la secunda mi au blocat contul. Oricum nu i am putut scoate nici pe cei 200 de lei ca normal ca nu am putut sa mai intru in cont. Ce se poate face? Ce se intampla cu banii din cont? Este castigul si norocul meu. Mentionez ca nu s a depus pe nici un cont cu nici un card. Totul a fost fizic in agentie. Ca avea fata o depunere si castiga sau eu ,pentru noi era totuna pentru ca erau bani iesiti sau intrati in casa. Va rog spuneti mi daca imi mai pot recupera castigul si cont si doresc si redeschiderea contului(si fata mea isi doreste redeschiderea contului ei) dar momentan luptam pentru contul meu avand si acel castig. Ce se poate face? Vreau sa am contul deschis in continuare pentru ca pana acum a fost cea mai buna casa de pariuri....mai si pierzi mai si castigi.
Va multumesc anticipat

anataalina83

Pariaza la
Copy the token