Gets Bet Cazino: 9.999 de lei si 999 rotiri gratuite bonus de bun venit

Bonus de bun venit
Bonus
Fără limite de timp
A ramas pana la final
Nu
Pariu
Cote de pariu
Timp de pariu
Depunere minima

La Gets Bet Cazino ai 9 999 de lei si 999 rotiri gratuite bonus de bun venit la primele trei depuneri!

Termeni si conditii bonus de bun venit Gets Bet Casino

  • Fa cont la Gets Bet Cazino de aici , de pe bannerele din pagina noastra
  • Primesti un bonus colosal, cel mai mare de pe piata de cazino. 

Bonusul este valabil pentru toti utilizatorii care nu au efectuat încă primele 3 depuneri. Fiecare bonus din promoție poate fi revendicat o singură dată.

  • Bonusul se vor credita automat pentru primele 3 depuneri efectuate cu o valoare de minim 100 de lei per depunere, dacă în momentul tranzacției este utilizat codul bonus aferent fiecărei depuneri după cum urmează:

-CAZINOU1- pentru 100% Bonus la prima depunere în limita a 4.444 Lei + 222 Rotiri Gratuite la Super 7s;

-CAZINOU2- pentru 150% Bonus la a doua depunere în limita a 3.333 Lei + 333 Rotiri Gratuite la Super 7s;

-CAZINOU3- pentru 200% Bonus la a treia depunere în limita a 2.222 Lei + 444 Rotiri Gratuite la Super 7s.

 În cazul în care bonusul nu este activat în urma introducerii codului bonus la depunere, este necesar să ne contactați pe adresa de e-mail suport@getsbet.ro sau prin livechat inainte de a începe utilizarea fondurilor depuse.

 Dacă fondurile depuse au fost utilizate total sau parțial inainte de a solicita activarea lui, bonusul nu va mai fi alocat în contul de joc.

Bonusul constă în 100%, 150%, respectiv 200% din valoarea depunerii și 222, 333, respectiv 444 Rotiri Gratuite la jocul Spuer 7s. Rotirile gratuite au o valoare de 0.20 Lei.

Bonusul și Rotirile gratuite sunt valabile timp de 7 zile de la activare. 

În cazul în care nu sunt utilizate în această perioadă de timp, bonusul și rotirile Gratuite vor fi anulate, precum și orice câștiguri obținute din bonus.

Bonusul sold activat în urma depunerii +  depunerea trebuie rulate de 35 ori.

Nu uita!

Rotirile gratuite se utilizează doar la jocul Super 7S, iar câștigul generat de acestea are o cerință de rulaj de 35 ori.

Atât soldul bonus bonusul generat de rotirile gratuite cât și cel activat în urma depunerii trebuie rulate exclusiv în secțiunea Cazinou în termen de 7 zile de la alocare, în caz contrar bonusul câștigurile generate de acesta vor fi anulate.

Jucătorul nu va putea plasa pariuri într-o altă secțiune din banii bonus. În cazul în care va plasa pariuri din bani reali într-o altă secțiune, acestea nu vor fi luate în calculul rulajului.

Miza maximă per spin din bonusul sold activat în urma depunerii este de 25 de lei. Jucătorul nu poate plasa mize mai mari de 25 lei, iar dacă le va plasa, acestea nu vor fi luate în calculul rulajului.

. Miza maximă per spin din bonusul generat de rotiri este de 25 de lei. Jucătorul nu poate plasa mize mai mari de 25 lei, iar dacă le va plasa, acestea nu vor fi luate în calculul rulajului.

Suma maximă ce poate fi convertită în bani reali în urma finalizării rulajului este de 10.000 Lei (pentru ambele bonusuri) indiferent de suma câștigată din bonus în timpul rulării acestuia.

Nota bonus

4.5/5 - Cel mai mare bonus de cazino de pe piata, cu conditii de rulaj în nota medie. Copy the token