Reinnoit:

Get's Bet Bonus și Promoții 2023

Bonus Get's Bet: aici poti gasi toate bonusurile oferite de Get's Bet, inclusiv bonus de bun venit, de ziua ta, fara depunere, freebet etc. Descopera toate ofertele disponibile la casele de pariuri sportive online din Romania.

Promotie incheiata

Unul dintre cei mai ofertanți operatori de pariuri sportive din online-ul românesc, Gets Bet pariuri sportive vine în întâmpinarea clienților săi cu nenumărate oferte una și una, adresate atât pasionaților de sport, cât și celor care preferă cazinoul, dar pentru mai multe detalii consultă întreaga ofertă de pe site.

Dacă ești client nou, beneficiezi de mai multe bonusuri, dar cel mai interesant este bonusul de bun venit, unde ai până la 600 de lei pentru primele trei depuneri, unde ți se cere să folosești anumite coduri bonus. Nu reprezintă singura ofertă tentantă, ci există mai multe. Un alt bonus interesant este acela acordat la verificarea identității, unde îți este acordată suma de 25 de RON pe care o poți paria pe evenimentul tău din sport preferat.

Printre sporturile pe care poți paria se regăsește și sportul electronic din România și întreaga lume, cunoscut masei de pariori drept E-Sport și unde dacă rulezi 200 de lei și folosești codul ESPORT înaintea începerii rulajului, te vei putea bucura de 60 RON free bet în fiecare zi.

Un operator care a reușit ani de-a rândul să țină pașii cu alți operatori mai bine cotați și să reziste atât în online, cât și în offline, Gets Bet dispune de o ofertă interesantă de bonusuri și de evenimente din toate sporturile posibile.  Activitatea în țara noastră o desfășoară în baza Licenței numărul L1173107W000815, valabilă între 01.01.2018 și 31.12.2027, cu posibilitate de prelungire. Aceasta este acordată pentru activitatea de cazinou și pariuri în cotă fixă, de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, singurul organism care reglementează activitatea de jocuri de noroc din țara noastră.

În ce constă Get's Bet bonus fără depunere 2023

Dacă ești pasionat de sporturi și joci la pariuri, la Gets Bet ai 25 de lei sub forma unui pariu gratuit dacă verifici contul. Practic, trebuie doar să intri în contul de jucător, să atașezi fotocopia color a actului de identitate, să aștepți mesajul de confirmare din partea departamentului abilitat. Apoi utilizează codul bonus KYC25 și primul pariu de 25 de lei pe care îl plasezi după ce ai urmat acești pași este gratuit.

Metode de retragere/depunere

Metodele de depunere/retragere sunt foarte diverse la Gets Bet.  Ai la dispoziție mai multe variante, de la card bancar, la OktoCash, Paysafecard fie prin intermediul agențiilor, unde sumele diferă de la o opțiune la alta.

 • Agenție: 10 RON retragere minimă și 9.000 RON/tranzacție per retragere.

 • Card bancar: 20 RON retragere minimă și 20.000 RON/tranzacție per retragere.

 • Paysafecard: 50 RON retragere minimă și 20.000 RON/tranzacție per retragere. maximă.

Depunere: 

 • Card bancar: depunere minimă este de 10 RON și suma maximă este de 10.000 RON.

 • Paysafecard: depunere minimă este de 10 RON și suma maximă este de 10.000 RON.

 • OktoCash: depunere minimă este de 20 RON și suma maximă este de 2.500 RON.

 • Agenție: depunere minimă 10 RON și suma maximă 10.000 RON:

Depunerile efectuate trebuie să fie făcute în mod personal, iar cardul folosit să aparțină persoanei care deține contul pe platformă, pentru a nu avea apoi probleme cu retragerile.

Cum intri în posesia Get's Bet bonus

Un bonus este acel beneficiu acordat suplimentar jucătorilor și care presupune îndeplinirea anumitor condiții. Bonusul de bun venit reprezintă bani bonus și pe care poți pune mâna doar dacă ai folosit codul bonus aferent pentru primele trei depunere și ai urmat pașii de mai jos:

 • Deschizi cont la Gets Bet.
 • Introduci fiecare cod bonus aferent fiecărei din primele trei depuneri.
 • Depune minim 25 RON și ai bonus 50% până la 200 RON folosind codul bonus SPORT1.

 • Depune minim 25 RON și ai bonus 75% până la 200 RON folosind codul bonus SPORT2.

 • Depune minim 25 RON și ai bonus 100% până la 200 RON folosind codul bonus SPORT3.

Te bucuri de suma de până la 600 RON acordată o singură dată. Ai mare grija la termenii si conditiile bonusului.

Motive să deschizi cont pe platforma Get's Bet

Este locul unde te poți distra cel mai bine cu cele mai tari oferte în materie de pariuri sportive. De la fotbal, care este sportul cu cele mai multe evenimente zilnice și până la sporturi precum cricket sau volei, există nenumărate alegeri pe care le poți face. Îți stau la dispoziție și nenumărate bonusuri care te ajută să pariezi cu bani bonus. Lucrul acesta îl poți face atât de pe dispozitivele mobile, cât și în varianta clasică, pe desktop/PC.

Alte oferte Get's Bet

Începe aventura pe platformă și joacă cu 25 de LEI Freebet doar dacă verifici contul. Lucrurile sunt extrem de simple și tot ce trebuie să faci este să verifici contul dacă ești client nou și nu au făcut lucrul acesta, iar în schimb primești 25 lei Pariu Gratuit pe care îl poți folosi pentru pariuri simple la o cotă 1.50 sau cotă minim 2.25 la pariuri combo. Intri în contul tău, atașezi fotocopie color cu actul de identitate și după ce contul este verificat, folosește codul bonus KYC25 și primești pariul gratuit din partea operatorului.

Bonus de bun venit la sport – 600 Lei Bonus

Dacă ești client nou și vrei să joci la Get s Bet Pariuri Sportive o poți face atât cu banii tăi, cât și cu banii bonus oferiți prin prisma bonusului de bun venit care ajunge până la 600 RON. Se acordă pentru primele trei depuneri introducând codul aferent fiecărei tranzacții.

 • Prima depunere: depune minim 25 RON și ai 50% bonus până la 200 RON + folosește codul bonus SPORT1

 • A doua depunere: depune minim 25 RON și ai 75 % bonus până la 200 RON + folosește codul bonus SPORT2

 • A treia depunere: depune minim 25 RON și ai 100% bonus până la 200 RON + folosește codul bonus SPORT 3

https://lh3.googleusercontent.com/bC92SGrKJtmNULnjQo4DkyOz6aVCTGidKZY8RHR-P0-8MhTTP3lbp_yodr_JQdzV_kYEj7cyEOqlkPtQSFF1S-EO-trV6u1WzBEtspRF-wclq6ZR6lTJ_bq9VJtQTnwmp8f3rf-g71WrfbsOwGcH8iV3rTnOYth3pgEgEWw8eOPnYn1bkBrSuMi_bLZfuA

Sâmbăta Sportivă – 250 Lei Bonus

Prima zi de weekend vine cu un bonus generos de 250 RON la pariuri sportive, cu o depunere minimă de 50 LEI, folosind codul bonus  SAMBATA25. Trebuie doar să folosești acest cod bonus, depui 50 de RON minim și pariezi pe evenimentele tale favorite cu 25% bonus până la 250 de LEI.

https://lh5.googleusercontent.com/ewHPYrTNjfBnw1KCZ0yeNN_z_cSDWlcy1pTislcqSeEhcS5tY6Emdxu2_4enuu-9AmbYgF27poALwuJqINmp__vwiJ02AdZAnnBQcbkbghGC0HZGidUxV_SeJo9KnfMAwYrc8x7CXwUM6oIDUUhP35nz39r4simwYsbbaQMBcvUxqa1DAWXJawYk-EEqzw

Termeni și condiții de rulaj

 • Bonusul de bun venit constă în trei bonusuri cu o valoare totală de până la 600 LEI și se acordă pentru primele trei trei depuneri.

 • În cazul în care bonusul nu a fost creditat automat, utilizatorii pot consulta departamentul relații cu clienții înainte de a începe utilizarea fondurilor proprii.

 • Depunerea minimă pentru eligibilitate este de 25 RON.

 • Bonusul și depunere trebuie rulate de 4 ori în 7 zile din momentul creditării.

 • Prima dată se folosește suma depusă din fondurile proprii.

 • Nu contribuie la rulaj pariurile de tip Cash Out sau cele stabilite după ce bonusul a expirat.

 • Contribuie la rulaj doar pariurile plasate la pariuri sportive, pe evenimente a căror cotă este de minim 1.50, iar miza maximă este de 50 RON. În cazul pariurilor combinate sau sistem, fiecare selecție trebuie să respecte criteriul cotei minime de 1.50.

Concluzii

Gets Bet este o platformă de pariere foarte ușor de accesat si aduce direct în casa ta cele mai interesante oferte de pariuri sportive și promoții pe care le poți regăsi pe online. Pentru a deschide cont ai nevoie de doar 2 minute, iar accesarea bonusului de bun venit se face instant și condițiile de rulaj sunt accesibile tuturor clienților, cu atât mai mult când există sute de opțiuni de pariere.

FAQ (Intrebari comune si raspunsuri)

❓Ce bonus de bun venit găsim în oferta Get's Bet?

600 de lei reprezintă suma pentru bonusul de bun venit. Este maximum pe care îl poți obține din partea operatorului și totul la primele trei depuneri în valoare de minim 25 de lei. Pentru fiecare din cele trei depuneri trebuie folosit un cod bonus pe care îl regăsești pe pagina ofertei.

❓Alte promoții au nevoie de un cod bonus Get's Bet?

Da. Toate promoțiile de care ai parte la Gets Bet  necesită un cod bonus, iar acesta este regăsit direct în pagina ofertei. Pentru a te bucura de una dintre aceste oferte, trebuie să adaugi codul bonus respectiv și se  va activa la următorul pariu sau depunere, după caz.

❓Cât de buna e oferta Get's Bet la fotbal?

Dispune de pariuri pentru toate sporturile. De la top 5 campionate din lume și până la sporturi precum tenis de masă, regăsești o mulțime de pariuri. Există opțiuni și pentru pariorii care preferă sportul electronic, acolo unde există meciuri din FIFA și CS:GO, două dintre cele mai populare jocuri electronice.

❓Get's Bet oferă și pariuri pe fotbal cu marjă 0%?

Da. Pariurile cu Marjă 0% sunt oferite de către acest operator. Se aplică lucrul acesta la meciurile importante. Acest tip de pariu reprezintă o facilitate pentru anumite tipuri de pariuri 1 X sau 2 și în mare de cel mult 2-3 pe zi prin care pay-out-ul este 10)%, iar avantajul casei este inexistent.

❓Ce metode de depunere și de retragere putem găsi la Get's Bet?

Există nenumărate metode prin care poți efectua depuneri și retragere. Poți face lucrul acesta prin cardul bancar (VISA/MasterCard/Revolut), prin cardul virtual Paysafecard, OktoCash, cât și prin intermediul agențiilor terestre Gets Bet. Fiecare dintre metode necesită o depunere minimă, cât și o retragere maximă. 

Bonusuri pe categorii


Tipuri de bonusuri: Bonusuri fără depunere | Bonusuri de bun venit | Bonus de ziua ta | Bonus la inregistrare

Bonusuri speciale: Free Bet | Cashback | Cote Marite | Bonus Pariu Șansă | Bonus Dublu | Plata anticipata | Extrageri

Bonusuri la Pariuri: Fotbal | Tenis | Baschet | Volei | e-Sports | Biatlon | Hochei | Arte martiale | Box

Bonusuri la Case de Pariuri: Betano | Get's Bet | Winbet | Favbet | Mozzart Bet | Conti SportSuperbet | Baumbet | Casa Pariurilor | Betfair | Netbet | Fortuna | Admiral | Pokerstars Sports | Stanleybet | Maxbet | Efbet | Winmasters | 888Sport | Publicwin | Sportingbet

Bonusuri fără depunere: Favbet | Fortuna | Betfair | Admiral

Bonusuri de bun venit: Netbet | 888sport | Betano | Betfair

Freebet: Netbet | 888sport


Postat de:

Copy the token