Ponturi pariuri e-Sports

Cauti ce sa pariezi la Dota 2, CS:GO sau FIFA? Aici vei gasi pronosticuri gratuite la eSports de la expertii si tipsterii Legalbet.

Tipsterii Legalbet

Legalbet are propria echipa de tipsteri. Tipsterii nostri sunt analisti si comentatori sportivi celebri, dar si pariori profesionisti.

Ce sunt pariurile pe e-sport?

Pariurile pe e-sport sunt pariuri plasate pe competitii de gaming intre jucatori sau intre echipe de jucatori. 

Cum analizam un meci de e-sport?

In ultimul timp, interesul pentru e-sport a devenit tot mai mare in Romania. In analiza unui meci de e-sport ideal ar fi sa se tina cont de clasamentul competitiei, insa si de rata de castig dintr-o anumita perioada a unei echipe. De asemenea, intalnirile directe pot constitui si ele un factor important. 

Ponturi la pariuri - cele mai bune case de pariuri in functie de sport

Iti recomandam sa consulti lista caselor de pariuri recomandate in functie de sportul pe care pariezi in mod frecvent: Fotbal | Tenis | Volei | Baschet | Box | Formula 1

Sponsorizat

Eticheta “Sponsorizat” reprezinta faptul ca pozitia caselor de pariuri in respectiva lista este determinata in baza comerciala.

Rating-urile de pe site-ul Legalbet sunt intocmite intr-un mod cat se poate de onest si obiectiv, fapt pentru care folosim eticheta “Pozitii neplatite”.

Case de pariuri
Toate casele de pariuri