Casa de pariuri Betano - depuneri şi retrageri

Casa de pariuri Betano este, probabil, cea mai bună din dintre casele de pariuri online licențiate în România. Anul trecut a fost premiată la gala premiilor SBC care a avut loc la Londra, cu titlul Rising Star (Steaua în Ascensiune) în lumea pariurilor sportive online. 

Betano este prezentă în România din 2016 şi are o gamă variată de servicii de top.

În acest articol vom vorbi despre metodele de depunere şi de retragere a banilor în şi din contul pe care îl deschidem la casa de pariuri Betano.

Metode de depunere Betano

Iată care sunt metodele de plata Betano, dar şi suma minimă de depunere pentru fiecare dintre aceste metode:

 • Card bancar: minim 20 lei, maxim 180.000 lei. Pentru fiecare depunere se percepe un comision de administrare în valoare de 2%;

 • Skrill - minim 20 lei, maxim 40.000 lei. Pentru fiecare depunere se percepe un comision de administrare în valoare de 2%;

 • Skrill – 1Tap: minim 20 lei, maxim 40.000 lei. Pentru fiecare depunere se percepe un comision de administrare în valoare de 2%;

 •  Paysafe: minim 20 lei, maxim 40.000 lei. Pentru fiecare depunere se percepe un comision de administrare în valoare de 2%;

 • Neteller: minim 20 lei, maxim 40.000 lei. Pentru fiecare depunere se percepe un comision de administrare în valoare de 2%.

Trebuie reţinut că bonusul pentru prima depunere este acordat doar în cazul depozitelor cu cardul sau a celor prin Paysafecard. Dacă primul depozit la Betano este făcut utilizând un portofel electronic, atunci nu vei mai putea încasa pachetul de bun venit până când nu vei depune printr-o altă metodă.

Totodată, recomandarea noastră este să faci depunerea direct de pe mobil, folosind aplicație Betano. Dacă nu o ai deja, descarcă Betano apk, totul este foarte simplu si durează câteva minute iar apoi depune de pe mobil direct in Betano app, o poți face folosind toate metodele menționate mai sus iar experiența ta de joc va fi una garantat mai bună deoarece Betano aplicație mobil este printre cele mai bune aplicații ale caselor de pariuri online.

Cum depun prin card bancar la Betano

Iată care este cea mai folosită metodă de depunere la casa de pariuri Betano, cea prin card bancar.

 • Deschide cont la casa de pariuri Betano;

 • Loghează-te pe contul Betano;

 • Click pe butonul "Depunere" din dreapta sus a paginii şi vei fi redirecționat către un formular cu metodele de depunere;

 • Alege metoda de depunere dorită pentru a face o depunere la Betano și urmează instrucțiunile

Retragere bani Betano

 • Loghează-te pe contul de pariuri Betano

 • Click pe butonul "Retragere" din partea de sus a paginii, în stânga

 • Click pe butonul "Transfer bancar" din pagina care se va deschide

 • Suma de retragere minimă Betano este de 80 lei

 • Suma de retragere maximă Betano este de 40.000 lei

 • Timp de prelucrare: 1-4 zile lucrătoare

După cum se poate vedea, retragerile la Betano nu au loc instantaneu (de altfel, retragerile nu se procesează instant la nicio casă de pariuri). 

Ele pot dura, teoretic, între o zi lucrătoare şi câteva zile lucrătoare, dar, din experienţa proprie, dacă retragerile se fac dimineaţa, a doua zi puteţi avea banii in cont. 

Din punct de vedere tehnic, pe platforma online Betano optiunea "Retragere" se află lângă "Depunere", pe pagina "Tranzacţii". Pentru a putea retrage fonduri din contul Betano în contul tău bancar va trebui să introduci codul IBAN corect. 

Fără acest detaliu, retragerea nu se poate realiza cu succes. Mai trebuie reţinut că IBAN-ul furnizat trebuie să fie al unui cont în moneda lei.

Termeni şi condiţii pentru retrageri Betano

Sunt câteva reguli de respectat pentru a nu avea probleme cu retragerile la Betano:

 • Retragerile se procesează doar după ce contul de pariere este verificat. De aceea, este posibil ca prima retragere să dureze un pic mai mult;

 • Retragerile se fac, de regulă, prin aceeaşi metoda folosită ultima oară la depunere.

Poți solicita retragerea direct de pe mobil din aplicație Betano, dacă ai contul deja verificat este foarte posbil ca aceasta să fie procesată instant, în funcție de sumă. Retragerea prin Betano app este foarte simplă și vei vedea că apoi vei folosi doar aplicatia de mobil Betano pentru întreaga ta activitate la această casă de pariuri online.


Corolar - Depuneri şi retrageri la casa de pariuri Betano

Metode depunere/retragere

Betano - depunere minimă

Betano - retragere minimă

Card bancar

20 lei

80 lei

Transfer bancar

0 lei

1 leu

Skrill

20 lei

80 lei

Skrill 1-Tap

20 lei

80 lei

Paysafe

20 lei

80 lei

Neteller

20 lei

80 lei

Pentru siguranţa şi rapiditatea tranzacţiilor, fie ele depuneri sau retrageri, vă recomandăm operaţiunile efectuate cu ajutorul cardului bancar. 

Casa de pariuri Betano oferă metode de depuneri şi de retrageri facile, care sunt un argument în plus ce face din această casă de pariuri o alegere indispensabilă pentru pariori.


Copy the token