Primul pariu la Betano

Betano este un operator de jocuri de noroc la distanță care a obținut dreptul provizoriu de organizare și exploatare de jocuri de noroc online prin Decizia 3311 emisă de Oficiul National pentru Jocuri de Noroc, valabilă din data de 18.12.2015.

Pasul 1: Inregistrarea contului

Site-ul oficial al casei de pariuri online Betano– www.betano.ro.

Pentru deschidere cont, de pe pagina principala a site-ului, dati click pe butonul "Inregistrare", situat in coltul din dreapta sus.

In formularul de inregistrare care se deschide compeltati cu datele personale solicitate: email, nume de utilizator, parola, nume, prenume, gen, data nasterii, numar de telefon, adresa, CNP.

Dupa inregistrare va vor fi trimise doua coduri de confirmare: unul pe email si celalalt pe telefon. Ambele coduri vor fi necesare pentru finalizarea procesului de inregistrare.

Este necesar sa folositi numai date reale la creare cont. Ulterior, vi se vor solicita documente pentru verificarea identitatii si a adresei, pe care daca nu le veti oferi, nu va veti putea folosi contul de pariuri si in final contul va va fi inchis.

Pasul 2: Verificarea contului

Conform legii in vigoare, verificarea contului trebuie efectuata in maxim 30 de zile de la inregistrare. In caz contrar, contul va fi inchis si fondurile vor fi virate la bugetul de stat (detalii aici). 

Pentru verificare cont dati click pe numele dvs de utilizator si in fereastra care vi se deschide dati click pe "Profil" si apoi "Incarcare documente".

casa de pariuri betano

Va trebui sa puneti la dispozitia casei de pariuri o copie scanata sau o poza de pe telefonul mobil cu cartea de identitate si cu o factura recenta pentru dovada adresei de domiciliu.

Pasul 3: Alimentarea cu bani a contului de pariuri

Pentru a efectua o depunere in contul dvs de pariuri trebuie sa dati click pe butonul "Depunere" situat in coltul din dreapta sus. Suma maxima pe care o puteti depunere inainte de a va verifica contul este de 900 RON, dar va recomandam sa faceti acest lucru inca de la inceput pentru ca oricum vi se vor solicita aceste documente de verificare la retragere.

Vi se va deschide o fereastra noua de unde va trebui sa selectat metoda de plata. Betano va pune la dispozitie toate cele mai comune metode de plata, asadar, nu va ramane decat sa selectati optiunea dorita, sa introduceti detaliile cardului sau a metodei de plata alese, suma pe care doriti sa o depuneti in cotul de pariuri si apasati "Depunere".

metode depunere Betano

Suma minima pe care o puteti depune in contul de pariuri variaza in functie de metoda de plata aleasa:

  • Depunere minima Card Bancar, Paysafecard, si Portofelul Electronic Skrill: 20 RON
  • Depunere minima Neteller: 40 RON 
  • Depunere minima transfer bancar: Fara limita 

Depunerile prin intermediul tutror metodelor mai sus enumerate sunt instantanee (banii sunt disponibili in cont imediat), cu exceptia transferului bancar care presupune un timp de procesare de pana la 48 de ore.

Nu se percep taxe la depunere.

Pasul 4: Plasarea primului pariu

Interfata este intuitiva si plasarea unui pariu este simpla.

Din meniul din stanga selectati sportul sau evenimentul dorit, selectati cota si plasati pariul. Nu lipsesc comenzile rapide, astfel incat sa aveti totul mereu la indemana. Cat despre validare, pariurile sunt solutionate in doar cateva secunde de la aflarea rezultatului, iar in eventualitatea unui castig banii sunt disponibil in cont rapid.

Plasarea primului pariu de pe mobil direct din aplicație Betano este una cât se poate de simplă iar apoi vei fi tantat să folosești Betano app pentru toate pariurile tale deoarece experiența de joc este cu mult îmbunătățită, atât în secțiunea de sport, cât și în cea de casino online. Descarcă Betano aplicație mobil, totul este foarte simplu și rapid și poți găsi Betano app direct în PlayStore pentru Android sau în AppStore pentru iOS și plasează primul tău pariu direct de pe mobil.

La Betano se pot plasa pariuri simple, combinate si in sistem.

Miza minima pe un bilet de pariuri la Betano este de 0.50 RON.

Pentru mai multe informatii cu privire la particularitatile fiecarui tip de pariuri va recomandam articolul "Tipuri de pariuri".

Pasul 5: Retragerea fondurilor din contul de pariuri

Betano ofera toate cele mai comune metode de retragere disponibile. Astfel, puteti retrage prin intermediul cardului bancar, transferului bancar, sau a portofelelor electronice Skrill sau Neteller. Retragerea trebuie efectuata prin intermediul aceleiasi metode prin care s-a efectuat si depunerea.

Retragerea minima la casa de pariuri Betano este de 120 RON. Nu se aplica comision retragere.

Timpul de procesare al tranzactiilor de retragere este unul foarte bun, retragerile prin Skrill sau Neteller fiind procesate de cele mai multe ori in aceeasi zi. Cat despre retragerile prin card sau transfer bancar, in general, sunt procesate in termen de 48 de ore.

Pentru detalii cu privire la taxele percepute de stat pe castigurile de la pariuri online va recomandam articolul “Legea pariurilor online - impozitul pe castiguri”.

Copy the token