Betano Cash Out

Casa de pariuri Betano este un nume important pe piata jocurilor de noroc din Europa. In Romania, acest operator a castigat din ce in ce mai multa notorietate in randul celor ce joaca la pariuri sportive. Pe langa oferta variata si valoroasa, Betano ofera clientilor noi un bonus de 100% pana la 500 RON, acestia fiind creditati dupa prima depunere. Pe langa numeroasele promotii, FreeBet-uri sau Rotiri Gratuite pe care le ofera Betano, pariorii pot gasi aici optiunea “cash out”.

Ce este optiunea Cash Out?

«Cash Out» este o optiune extrem de importanta, mai ales pentru pariorii ce decid sa plaseze bilete combinate. Inainte de a explora optiunea cash-out de la Betano, haideti sa intelegem mai exact ce inseamna acest termen. Optiunea Cash Out de la Betano este disponibila atat inainte de meciuri, cat și în timpul desfasurarii acestora. Bineinteles ca ea se foloseste mult mai des in timpul desfasurarii meciurilor.

«Cash Out» se poate activa atunci cand s-au disputat cateva evenimente castigatoare de pe un bilet combinat. In acel moment, pariorii pot activa optiunea “cash out”. Acestia au astfel optiunea de a castiga o suma mai mica de bani decat castigul eventual initial, dar, totodata, pot elimina in totalitate riscul si eventualele emotii pricinuite de ultimul eveniment de pe bilet. Exista insa si optiunea cash out pentru pariorii care mizeaza pe un singur eveniment si vom vorbi despre ambele cazuri in cele ce urmeaza:

  •  Exemplu de Betano Cash Out la bilet combo: ai pariat 5 evenimente, dintre care primele 3 sunt castigatoare. Miza initiala este de 100 RON, iar castigul total de 500 RON. In acest moment ti se ofera un cash-out de 250 RON. Poti opta sa te retragi si sa obtii un profit de 150 RON. In caz contrar, vei risca si fie vei obtine 400 RON profit, fie vei pierde tot eventualul castig;
  • Exemplu de Betano Cash Out la bilet single: ai pariat pe succesul celor de la Real Madrid cu Atletico Madrid suma de 200 RON. In minutul 70, Real Madrid deschide scorul si in acest moment ti se ofera un cash out de 300 RON. In mod normal, daca Real Madrid se impune, castigul tau final este de 400 RON. Poti opta sa te retragi si indiferent de scorul final, vei avea 100 RON profit.

Optiunea Cash Out la Betano 

Majoritatea caselor de pariuri online licentiate ONJN in Romania au in oferta optiunea Cash Out. Este si cazul celor de la Betano, care nu fac exceptie de la regula. Cash Out Betano este accesibil si valabil pentru toate sporturile. Destul de rar optiunea este blocata, ceea ce constituie un avantaj important. De altfel, Betano ofera utilizatorilor o aplicatie de Android/iOS, cu ajutorul careia poti folosi cash-out fie ca esti la PC, pe tableta sau pe telefonul mobil.

Ideea principala este ca daca evenimentul pariat la casa de pariuri Betano nu merge catre rezultatul dorit, opțiunea Cash Out te ajuta sa iti minimizezi pierderile.

Ce faci atunci cand ai probleme cu optiunea Cash Out Betano?

 Betano are parte de un departament de relatii cu clientii foarte operativ si profesionist. Majoritatea pariorilor din Romania sunt multumiti de colaborarea cu acest operator online. Cu toate acestea, orice software poate prezenta uneori erori si, implicit, pot aparea probleme cu optiunea de cash out. In momentul in care intampini dificultati, poti intra in contact cu Betano prin urmatoarele mijloace:

  •  Mail (poti utiliza mail-ul romania@betano.com pentru orice problema aparuta)
  • WhatsApp (serviciul este functional intre orele 10:00 si 00:00 la numarul +40735043439)
  • Live Chat / Apel Telefonic (intre orele 12:00 & 00:00 respectiv 14:00 & 22:00)

In concluzie, in opinia echipei Legalbet, optiunea de Cash Out este una ce merita mare atentie. Betano ofera servicii de foarte buna calitate, asadar poti apela cu incredere la aceasta casa de pariuri.

Copy the token