Ce reprezinta optiunea Cash Out si cum putem profita de pe urma ei

Din ce in ce mai multe case pariuri online au implementat in ultima vreme optiunea Cash Out, una care poate ajuta pariorii sa aiba castiguri mai mari pe termen mediu si lung. Nu insa toata lumea este constienta de acest avantaj, multi ignorandu-l, poate si in speranta ca biletul va fi castigator fara sa activeze aceasta optiune.
 
Optiunea Cash Out apare pe biletul de joc sau in apropierea lui dupa plasarea pe bani reali a unui pariu/bilet din sporturile principale (fotbal, tenis, baschet, volei, chiar si hochei pe gheata). Trebuie spus insa ca nu toate casele de pariuri care beneficiaza de optiune o ofera pentru toate aceste sporturi sau pentru toate competitiile unui anumit sport.

Vezi aici topul caselor de pariuri care ofera optiunea cash out
 

La ce ne ajuta optiunea Cash Out?


In momentul in care plasam un pariu, ar trebui sa fim siguri de pronosticul ales, fiindca din moment ce l-ai plasat nu-l mai poti anula, impreuna cu rambursarea inapoi in cont a intregii mize plasate. Daca, totusi, realizezi intr-un tarziu ca nu ai luat decizia corecta in ceea ce priveste pronosticul plasat, poti activa functia Cash Out, iar pariul va fi anulat, nemaiputand pierde sau castiga indiferent de rezultatul acelei partide. In acest caz, nu iti va fi rambursata intreaga miza plasata, ci aproximativ 80%-90% din totalul ei, asta depinzand foarte mult si de cota respectivului pariu.

Un parior experimentat insa analizeaza foarte bine un meci inainte de a plasa vreun pariu, astfel ca nu prea intalnim asemenea decizii pripite in ceea ce priveste selectia. Emotiile incep cand partida debuteaza. Aici avem doua situatii in care putem activa (da click pe) optiunea Cash Out. Prima o intalnim atunci cand partida nu merge in directia dorita de noi, fiind astfel foarte probabil ca rezultatul final sa nu fie cel dorit.
 
In acest caz, suma pe care casa de pariuri ne-o ofera este, in general, mai mica de 50%, de 25% din miza initiala sau chiar mai mica, in functie de rezultat, dar si de momentul partidei. Astfel, in foarte multe cazuri daca o echipa este condusa la un gol/trei puncte diferenta la inceputul meciului, suma de Cash Out este mai mare decat daca este condusa la aceeasi diferenta pe final.
 
A doua situatie in care putem activa optiunea Cash Out pe parcursul unui meci este una mai fericita decat cea precedenta, inregistrandu-se cand meciul merge in directia dorita de noi, iar pronosticul pe care am mizat are mari spre foarte mari sanse de reusita. Oricand insa roata se poate intoarce, iar meciul sa o ia intr-o directie nedorita. Daca suntem o fire prudenta, mai ales daca am mizat o suma mare de bani pe acel pronostic, am fi tentati sa activam butonul Cash Out, suma pe care o putem castiga in acel moment fiind mai mare decat cea investita, cota si momentul meciului jucand si in acest caz un rol esential in privinta sumei oferite spre Cash Out.
 

Strategia Cash Outului


Pe Internet se gasesc multe strategii pe care le putem adopta in plasarea pariurilor noastre. Niciuna dintre aceste strategii, cel putin din cate am intalnit noi, nu se refera insa la Cash Out. Sigur, este putin fortat termenul de ‘’strategie’’, avand in vedere ca ne referim la o simpla retragere de bani, insa depinde foarte mult momentul in care activam aceasta optiune pentru a putea retrage.
 
Astfel, scopul acestei strategii, daca o putem numi asa, este acela de a retrage o anumita suma de bani de fiecare data cand inregistram un profit de aproximativ 20% din miza acelui pariu/bilet. Pe de alta parte, asta inseamna ca trebuie sa fim pe faza in ceea ce priveste pariul live si sa urmarim meciul sau, daca nu, macar fluctuatia cotelor de la startul meciului pana la finalul sau, astfel putand actiona repede in cazul in care profitul este de aproximativ 20% din miza, fiindca in termen de doar cateva secunde acesta poate scadea.
 
Avand in vedere ca la un moment dat in meci inregistram un profit de 20% inseamna ca avem sanse mari ca pronosticul nostru sa fie castigator, astfel ca suntem tentati sa lasam pronosticul ‘’sa mearga mai departe’’. Nu in putine randuri am intalnit insa cazuri in care o echipa/un jucator revine pe final de meci. Aici ne referim in special la fotbal, unde, spre exemplu, daca am pariat pe victoria echipei gazda, iar ea conduce cu 2-1 in minutul 89, profitul virtual (Cash Outul) este foarte aproape de castigul pe care il putem obtine in cazul unui rezultat final favorabil. Daca echipa condusa egaleaza insa la ultima faza a meciului, te vei alege cu buza umflata. Asadar, noua ni se pare o idee buna aceea de a activa optiunea Cash Out cand de pe urma acesteia avem un profit de aproximativ 20% din miza. Voua cum vi se pare?

 
Una dintre cele mai cunoscute case de pariuri care ofera optiunea de cash out atat live, cat si pre-live, este aceasta