Top 3 case pariuri online care beneficiaza de cash out

In activitatea noastra de parior cu siguranta au fost situatii in care ne-am dat seama ca nu trebuia sa plasam un anumit pariu sau cand doream ca unul sau mai multe meciuri sa se incheie in acel moment pentru a ni se credita castigul in cont.

De cativa ani majoritatea caselor pariuri online ne permite sa inchidem un pariu cand dorim, in timpul sau chiar inaintea desfasurarii respectivului meci. Fie ca se numeste Cash in, Cash Out sau Inchidere Pariu, in functie de casa de pariuri, optiunea are rolul de a renunta la acel pariu si de a ne securiza castigurile corespunzatoare in acel moment, indiferent ca dorim sa fim siguri de profitul din acel moment sau ca vrem sa ne diminuam pierderile. De asemenea, unele case pariuri online ne ofera posibilitatea de a inchide un bilet cu mai multe selectii pe el.
 


Cand este bine sa folosim optiunea cash-out?

In general, un bilet il inchizi atunci cand desfasurarea meciurilor curge in asa fel incat tu sa ai profit. Spre exemplu, in cazul in care ai plasat doua pariuri pe bilet, iar unul este deja castigator, pe cand al doilea ‘’merge pe drumul cel bun’’, pentru a nu urmari finalul celei de-a doua selectii cu sufletul la gura putem inchide pariul. In aceasta situatie cu siguranta vom genera profit, unul care depinde foarte mult de cotele acelor selectii.
 
 Astfel, sa presupunem ca vom juca doua bilete, iar pe fiecare vom plasa un pariu cu o cota de 1.2 si unul de cota 2.5. In cazul in care vrem sa inchidem biletul ce are cota 1.2 deja castigatoare si cota 2.5 favorabila la pauza, profitul virtual va fi aproape intotdeauna mai mic decat biletul cu selectia 2.5 castigatoare, iar cea cu 1.2 favorabila la pauza. Acest lucru este logic, intrucat o cota de 1.2 are mai multe sanse de reusita decat una de 2.5.
 
Am spus aproape intotdeauna deoarece s-ar putea ca la pauza echipa/jucatorul care a avut cota 2.5 la inceputul partidei sa detina un avantaj foarte mare, iar pe de alta parte echipa/jucatorul cu 1.2 sa conduca, insa la o diferenta foarte mica de adversar. In acest caz, este foarte posibil ca profitul virtual pentru biletul cu o cota de 1.2 castigatoare si 2.5 favorabila la pauza sa fie mai mare decat cel corespunzator unui bilet cu o cota de 2.5 castigatoare si una de 1.2 favorabila.
 
Speram ca ne-am facut intelesi cu judecata noastra, insa intotdeauna practica este mai buna decat teoria, astfel ca va invitam sa incercati optiunea Cash Out, disponibila la multe case de pariuri ce au licenta de operare in Romania. Unele au insa mai multe avantaje decat altele, cum ar fi eligibilitatea mai multor sporturi la Cash Out, posibilitatea de a inchide pariul in cazul unui bilet multiplu etc. . Butonul de Cash Out apare sub fiecare bilet eligibil, suma de incasat depinzand de sansele de reusita ale acelui pariu/bilet.

1. Casa de pariuri Unibet

Consideram ca Unibet este prima in topul caselor pariuri online care ofera optiunea de Cash out, deoarece aici putem efectua acest lucru atat in cazul pariurilor simple, cat si a biletelor multiple. In plus, aici ni se ofera posibilitatea de a inchide pariul pentru mai multe sporturi, nu doar cele principale (fotbal, tenis, baschet), putandu-l inchide chiar si inainte de startul respectivului meci.

2. Casa de pariuri Netbet

O alta casa de pariuri ce ne permite sa inchidem pariul oricand dorim este Netbet. Aceasta nu  ofera atat de multe sporturi spre cash out precum Unibet, dar inchiderile de pariu pe fotbal, tenis sau baschet sunt nelipsite, putand inchide atat un pariu simplu, cat si un bilet multiplu. Plusul pe care il ofera Netbet este cash-outul partial, care iti permite sa securizezi o parte din castigul pe care l-ai lua in acel moment  daca ai inchide intreg pariul, pentru ca restul mizei sa ramana in joc. Asta se aplica in general in cazul biletelor in care cota totala este destul de mare, pariurile merg pe drumul cel bun, insa nu vrei ca in cazul in care se intampla ceva nedorit sa ramai ‘’cu buza umflata’’.

3. Casa de pariuri Betfair

Una dintre altele case pariuri online care beneficiaza de cash out este Betfair. Optiunea este valabila pentru majoritatea meciurilor de fotbal, tenis, baschet si chiar si pentru alte sporturi. La fel ca la Netbet, aici ni se ofera, de asemenea, posibilitatea unui cash out partial, in acest caz putand inchide o parte din pariu, cealalta parte ramanand activa. In acest fel, iti vei asigura un castig de pe urma acelui pariu/bilet, avand insa sansa de a obtine un profit mai mare daca selectia va fi castigatoare.
 
Concluzii

  • Optiunea cash out te ajuta sa-ti securizezi castigul pe care l-ai avea in acel moment de pe urma unui pariu/bilet;
  • Poti inchide pariul oricand folosind butonul de cash out, aflat dedesubtul pariului/biletului respectiv;
  • Unibet ofera cash out pe multe sporturi;
  • Netbet si Betfair sunt singurele case de pariuri care ofera cash out partial.