Verificarea identitatii la inregistrarea contului de pariuri este obligatorie!

Legea privind obtinerea licentei unei case de pariuri pentru a opera in Romania a venit “la pachet” cu anumite obligatii. De aceste obligatii nu suntem neaparat incantati nici noi si poate nici mare parte din casele de pariuri online, insa stiti cum se spune: unde-i lege nu-i tocmeala.

Pariaza online si incaseaza bonusuri de sute de lei la deschiderea contului!

Una dintre aceste obligatii se refera la verificarea contului utilizatorilor in maxim 30 de zile de cand acesta s-a inregistrat pe  site. Nu ar trebui sa ne deranjeze prea mult aceasta cerinta, deoarece si inainte de “punctul 0” trebuia sa ne verificam identitatea. Singura diferenta era ca atunci o puteam face in orice moment pana la efectuarea primei retrageri de pe site.

Fondurile vor fi trimise la bugetul de stat daca nu iti vei verifica in timp util contul

In general, pentru verificarea contului actele care trebuie trimise sunt o copie dupa buletin si una dupa cardul de credit, in cazul cardului putand ascunde anumite cifre. Asta, evident, daca ai efectuat o depunere prin card pana in acel moment. In orice caz, daca ai trimis doar copia dupa buletin fiindca ai depus printr-o alta metoda decat cardul de credit, te vor contacta pe mail operatorii in cazul in care trebuie sa mai trimiti o copie sau Print Screen.

Verificarea identitatii la inregistrarea contului de pariuri este obligatorie, trebuind sa ai in vedere ca daca se apropie termenul de 30 zile, iar tu nu ai trimis documentele pentru verificarea identitatii, in general operatorii casei de pariuri te vor contacta pe adresa de mail pentru a–ti aminti asta. In cazul in care nu vei coopera, iar cele 30 zile de la inregistrare vor trece, accesul tau la cont va fi blocat, iar eventualii bani pe care ii ai vor fi trimisi catre stat. Contul iti va fi deblocat atunci cand vei trimite documentele pentru verificarea identitatii, insa evident ca nu iti vei recupera banii din cont, acestia ramanand la stat. Nu recomandam sa lasi pana in ultimele zile procesul de verificare, deoarece va dura ceva pana vei fi verificat, riscand astfel sa iti fie suspendat contul daca trec cele 30 zile de la inregistrare. 

E un lucru firesc sa ti se ceara datele pentru verificarea contului

Sunt multe motive pentru care casele de pariuri sunt nevoite sa iti ceara documentele de verificare. In cazul in care nu o fac, exista riscul ca minorii sa treaca informatii false cu privire la varsta, ca un utilizator sa-si creeze mai multe conturi in special pentru a beneficia de bonusul de inregistrare sau de alte promotii la care sunt eligibili utilizatorii noi. 

Unii pariori mai conservatori din fire pot deveni suspecti la auzul vestii ca trebuie sa trimita datele personale unui necunoscut, practic. Acest necunoscut este insa angajatul casei de pariuri, fiind obligat sa asigure protejarea datelor. Datele personale si tranzactiile pe care le efectuezi in contul tau sunt securizate, iar toate documentele sunt stocate intr-un mediu securizat. 

Chiar daca ai trimis toate documentele pentru verificarea identitatii nu este obligatoriu ca documentul sa iti fie acceptat. Exemplificand pentru buletin, ca sa nu se intample asta trebuie ca toate cele 4 colturi  ale acestuia sa fie vizibile, ca pozele sa fie clare, pentru a se vedea toate datele din buletin. Copia dupa buletin nu trebuie neaparat scanata, ci poate fi si fotografiata, proces mult mai simplu decat scanarea pentru majoritatea utilizatorilor. Inainte de a fotografia buletinul asigura-te ca nu este activat blitz-ul, deoarece prezenta acestuia ar putea face poza neclara. Daca vei intelege ca verificarea identitatii la inregistrarea contului de pariuri este obligatorie si daca vei respecta toate aceste lucruri, nu ai niciun motiv sa te temi ca iti va fi suspendat contul sau ca vei avea vreo problema cand vei dori sa iti retragi fondurile.

Concluzii

  • Daca nu vei trimite documentele de verificare in termen de 30 zile de la inregistrare, contul iti va fi blocat, iar eventualii bani din cont vor fi trimisi la stat
  • In prima faza ti se cere doar o copie dupa buletin pentru verificarea identitatii, dupa care ti se pot cere documente precum: o copie dupa cardul de credit, o captura de ecran cu portofelul tau virtual, in functie de metoda de depunere, dar si un extras de cont sau o dovada a adresei
  • Copia dupa buletin trebuie sa fie clara, altfel documentul iti va fi respins
  • Verificarea documentelor poate dura cateva zile, astfel fiind bine sa le trimiti din timp, pentru a nu te trezi ca ai contul suspendat


Pariaza online la casa de pariuri preferata de majoritatea pariorilor din Romania!