Lista reclamatiilor la adresa Mozzart Bet

7

Acceptam reclamatii despre case de pariuri online privind urmatoarele situatii: retrageri intarziate, pariuri solutionate incorect, blocari abuzive ale conturilor, precum si alte incalcari de regulament ale caselor de pariuri. Nu acceptam reclamatii despre limite ale conturilor (limite ale mizelor sau ale cotelor). Poti lasa un feedback referitor la astfel de situatii si va fi luat in considerare de catre casa de pariuri sau alti utilizatori.

Adauga o reclamatie

Reclamatii 7

Spinomania ediția 6-a Mozzart bet

In afara competentei
Buna seara va rog frumos daca puteți să mă ajutați cu un sfat sau o părere în legătură cu problema mea , pe data de 31 am primit un mesaj de la cei de la Mozzart pe contul meu de jucător Bidilici24 fiind felicitat in mesaj de ei că sunt câștigător spinomania ediția Vl-a și că premiul a fost deja transferat în cont nu am de unde să știu dacă chiar mi-au băgat premiul in cont fiindcă nu am fost activ pe data de 31 martie pe cont iar după aproximativ circa 40 de minute mi-au trimis din nou mesaj in urma unor teste dintr-o eroare tehnică s-au trimis eronat mesaje rugandu-ma sa ignor mesajul anterior dar am găsit dovedi că sunt trecut pe lista cu câștigători al ediției a 6-a spinomania mi-am găsit numele pe poziția 20 din ce-i 40 de câștigători nu știu ce să mai cred nu știu dacă este corect să mă premieze și după aia să-mi anuleze premiul din motive și m-ai îmi spune la telefon că l-am mai sunat eu săptămână trecută și mi-a mai explicat el mie dar nu l-am sunat decât odată pe operatoru lor de la relații clienți și i-am zis că sunt pe poziția 20 iar el mă minte că e contuzie că e altu tot Cristian beni și așa mai departe pai de ce nu ia trimis lui mesajul ci mie asta chiar e hoție pe fata eu când bag banii și pierd nu mă duc să le cer înapoi și să le zic că mi-am băgat bani dintr-o eroare sa le cer să-mi de-a inapoi bani că mi-a dat creierul eroare sa bag la pariuri sau sloturi serios va rog frumos vreau sa știu și eu concursul e pe bune sau la mișto că văd că fac alegeri poate își bagă vreun var vreun nepot pe locul meu sa rămână bani tot în familie o sa va trimit și pozele să vedeți și voi și aștept un răspuns va rog frumos!!!!
Buna ziua, Ma numesc Razvan Alexandru , cu domiciliu in Bucuresti, reclam firma MOZZARTBET MALTA Limited. La da de in intervalul orar - am plasat eu impreuna cu colegii mei de job 21 de bilete la loteria inventata de acestia pe nume Indiana (6/48) ,vazand cotele mai mari ca la concurenta. Data loteriei la care s-a extras a fost de . De ce spun inventatata?! , deoarece aceasta loterie conform siteului oficial se extrage 6 din 46 de acum 2 ani , site oficial , sau wikepedia , verificati chiar si concurenta, superbet , efortuna mai bine de 2 ani aceasta firma a furat banii tuturor clientilor ce au participat la aceasta loterie, conform regulamentului de joc Mozzart , trebuie sa se acorde cota 1 , acestia asumandusi corectitudinea datelor furnizate catre clienti in cazul loteriilor , atasat regasiti 5 dintre biletele mele , mentionez faptul ca din cele 21 de bilete ale mele personale 2 au fost stornate nu , s-a acordat cota de 1 pe intreaga loterie si am incasat banii pe aceste 2 bilete , restul se afla cu statusul de 'Necastigator' , va rog sa urgentati plata biletelor si sa luati masurile necesare , totodata am deschis un dosar pe pesoana fizica asupra acestei firme pentru inselaciune si daune morale. Am dat nenumarate emailuri catre acestia spunandu-mi ca este in procesare cererea mea , dar pe banii mei sa astept atata? Mentionez ca loteria a fost blocata si scoasa din oferta Mozzart. Mentionez ca in agentie a fost o colega de serviciu eu neputand sa ajung pana la ora 21:00 si i -s-a transmis sa dau email adica mai pe scurt ma chemat degeaba in agentie. Multumesc, atasat regasiti o parte din bilete si emailuri.
Sponsorizat

Eticheta “Sponsorizat” reprezinta faptul ca pozitia caselor de pariuri in respectiva lista este determinata in baza comerciala.

Rating-urile de pe site-ul Legalbet sunt intocmite intr-un mod cat se poate de onest si obiectiv, fapt pentru care folosim eticheta “Pozitii neplatite”.

Case de pariuri
Toate casele de pariuri
Copy the token