Lista reclamatiilor la adresa Mozzart Bet

7

Acceptam reclamatii despre case de pariuri online privind urmatoarele situatii: retrageri intarziate, pariuri solutionate incorect, blocari abuzive ale conturilor, precum si alte incalcari de regulament ale caselor de pariuri. Nu acceptam reclamatii despre limite ale conturilor (limite ale mizelor sau ale cotelor). Poti lasa un feedback referitor la astfel de situatii si va fi luat in considerare de catre casa de pariuri sau alti utilizatori.

Adauga o reclamatie

Reclamatii 6

Buna ziua, Ma numesc Razvan Alexandru , cu domiciliu in Bucuresti, reclam firma MOZZARTBET MALTA Limited. La da de in intervalul orar - am plasat eu impreuna cu colegii mei de job 21 de bilete la loteria inventata de acestia pe nume Indiana (6/48) ,vazand cotele mai mari ca la concurenta. Data loteriei la care s-a extras a fost de . De ce spun inventatata?! , deoarece aceasta loterie conform siteului oficial se extrage 6 din 46 de acum 2 ani , site oficial , sau wikepedia , verificati chiar si concurenta, superbet , efortuna mai bine de 2 ani aceasta firma a furat banii tuturor clientilor ce au participat la aceasta loterie, conform regulamentului de joc Mozzart , trebuie sa se acorde cota 1 , acestia asumandusi corectitudinea datelor furnizate catre clienti in cazul loteriilor , atasat regasiti 5 dintre biletele mele , mentionez faptul ca din cele 21 de bilete ale mele personale 2 au fost stornate nu , s-a acordat cota de 1 pe intreaga loterie si am incasat banii pe aceste 2 bilete , restul se afla cu statusul de 'Necastigator' , va rog sa urgentati plata biletelor si sa luati masurile necesare , totodata am deschis un dosar pe pesoana fizica asupra acestei firme pentru inselaciune si daune morale. Am dat nenumarate emailuri catre acestia spunandu-mi ca este in procesare cererea mea , dar pe banii mei sa astept atata? Mentionez ca loteria a fost blocata si scoasa din oferta Mozzart. Mentionez ca in agentie a fost o colega de serviciu eu neputand sa ajung pana la ora 21:00 si i -s-a transmis sa dau email adica mai pe scurt ma chemat degeaba in agentie. Multumesc, atasat regasiti o parte din bilete si emailuri.
Sponsorizat

Eticheta “Sponsorizat” reprezinta faptul ca pozitia caselor de pariuri in respectiva lista este determinata in baza comerciala.

Rating-urile de pe site-ul Legalbet sunt intocmite intr-un mod cat se poate de onest si obiectiv, fapt pentru care folosim eticheta “Pozitii neplatite”.

Case de pariuri
Toate casele de pariuri
Copy the token