Reclamatii
Rezolvat

marseille vs olympiacos sub 4.5 cartonase galbene , bilet castigator care dupa 48 de ore a fost trecut ca pierdut

5 decembrie 2020, 15:43
2

Blet pierdut in contextul in care sau acordat 4 cartoanse galebene jucatorilor de camp , dupa terminarea meciului s-a acordat un cartonas antrenorului oaspetilor, mail trimis catre mozzartbet la care raspunsul lor este simplu " Va informam faptul ca site-ul oficial pentru omologarea rezultatelor este ( ) Biletul mentionat de dumneavoastra a fost validat conform site-ului organizatorului competitiei/evenimnetului. " , acesta este numarul sesizarii HDR-35106. Reevaluarea biletului s-a facut la 48-72 de ore de la terminarea meciului si banii sau luat din cont fara vreo instiintare, in mod manual de catre operatorul mozzartbet. De cand joc la pariuri nu am vazut nici un site care sa ia in considerare cartonasul acordat antrenorilor, dar e normal ca uefa sa inregistreze absolut toate evenimentele de la partida, voi inainta sezizarea si la onjn in aceasta zi, ce parare aveti pentru ca sunt ceva bani in joc, multumesc.

Suma: 1443 RON
Salut. Fiecare casa de pariuri are cate un site oficial pe care il ia in considerare la validarea rezultatelor. Stiu ca e frustrant sa pierzi asa un pariu, dar asa se intampla. Varianta cu ONJN poate fi incercata, probabil ca ai si facut-o deja...
Lucrurile sunt simple, uefa e situl official pentru toate casele de pariuri in cazul acestei competitii , am verificat peste tot sunt 4 cartonase galbene aratate jucatorilor de camp, antrenorul la luat pe cel de -al cincilea, e normal ca uefa sa inregistreze aceste cartonase pentru ca si antrenorul e pasibil de suspendare , la mai multe cartonase, dar nici o casa de pariuri nu ia cartonasul aratat antrenorului in seama la numararea finala, pentru moment am suspendat orice colaborare cu acest site, recomand parierea doar la goluri sau 1x2.
Copy the token