Cele mai apreciate bonusuri ale caselor de pariuri conform utilizatorilor Legalbet

Cele mai apreciate bonusuri ale caselor de pariuri in randul utilizatorilor Legalbet sunt mai ales cele care nu necesita depozit, insa nu numai.

Daca te bate gandul sa te inregistrezi la o casa de pariuri online, probabil vei dori sa consulti site-urile catorva case licentiate in Romania. Unul dintre primele lucruri care iti va sari in ochi la accesarea acestor site-uri este bonusul de inregistrare. Trebuie sa stii insa ca in termen de 30 zile de la inregistrarea pe un site de pariuri trebuie sa-ti confirmi identitatea trimitand cartea ta de identitate. In caz contrar, nu vei mai avea acces la fondurile din contul tau. Mai multe detalii vei gasi in acest articol.

Betano - 100% pana la 500 lei

Sunt case de pariuri care au nevoie de un bonus mare la inregistrare pentru a atrage clientii. Nu este cazul celor de la Betano, probabil cea mai completa si cea mai organizata casa online cand vine vorba despre oferta de pariuri, precum si despre alte facilitati. Sa spunem, totusi, ca aici bonusul de inregistrare este de 100%, pana la 500 lei. Aici vei putea vedea detaliile acestui bonus, referindu-ne, desigur, la rulaj.

Maxbet - 100% pana la 2000 lei + 50 lei fara depunere

Daca doriti sa stiti care e cel mai mare bonus de inregistrare disponibil la o casa de pariuri, aflati ca Maxbet se poate mandri cu aceasta performanta, oferind un bonus dublu decat cel mai bun de pana atunci de pe piata. Vorbim despre un bonus de 2 000 lei, care se poate obtine in urma primelor 3 depozite. Bonusul este de 100%, la fiecare depunere trebuind sa introduci un cod, amanunte urmand sa aflati din acest articol.

Maxbet nu s-a oprit aici insa, mizand pe faptul ca bonusurile de inregistrare reprezinta un start perfect pentru un utilizator in lumea pariurilor. Aceasta nu s-a multumit cu faptul ca are de departe cel mai bun bonus pentru primele depozite, dorind sa isi surprinda placut clientii si cu un bonus fara depunere. Vorbim despre 50 lei, pentru asta fiind necesar sa introduci un anumit cod la inregistrare si sa-ti verifici identitatea. Subiectul este dezbatut pe larg in acest articol.

Admiral - 200 lei fara depunere

Fiindca tot am vorbit de bonus fara depozit, sa spunem ca o casa de pariuri acapareaza atentia in ceea ce priveste acest aspect. Este vorba despre Admiral, acolo unde, inainte de a efectua un prim depozit, ai ocazia de a primi un bonus de 200 lei, cel mai mare de pe piat. Amanunte despre cum se poate obtine, dar si despre conditiile de rulaj, gasesti in acest articol.

Admiral si Maxbet nu sunt insa singurele case de pariuri la care vei gasi bonusuri fara depunere. Acestea sunt primele doua in top, unul care numara inca doua case de pariuri. Aici vei gasi mai multe detalii despre cum poti primi bonusurile. Deocamdata, vorbim despre 4 case ce ofera bonusuri fara depozit, insa foarte probabil numarul lor se va inmulti in urmatorii ani.

Case de pariuri carora "le pasa" de tine si dupa inregistrare

La casele de pariuri poti obtine bonusuri nu doar la inregistrare, ci si in urma promotiilor. Multe case online apeleaza la promotii pentru a atrage clientii. Recompensele in urma acestor promotii se pot credita in fullbeturi, freebeturi, bonusuri sau chiar in bani cash. Daca vei accesa acest articol, vei descoperi casele la care ar trebui sa te inregistrezi daca esti un vanator de promotii si de bonusuri.