Case de pariuri care ofera bonus fara depozit la inregistrare

Agentiile din Romania se intrec in oferte pentru clienti noi, dar case de pariuri cu bonus fara depunere sunt o raritate si nu trebuie sa dai cu piciorul la o astfel de sansa! Pentru un parior nimic nu este mai placut decat sa stie ca daca se va inregistra la o casa pariuri online va primi un bonus fara a fi necesar sa depuna.
 

5970e014c645b_1500569620.png

Acesta este, practic, inceputul perfect in relatia dintre parior si casa online. Daca un bonus fara depunere va trezeste suspiciuni in legatura cu acea casa de pariuri, aflati ca este normal ca orice agentie sa-si atraga clientii cum stiu ei mai bine. Cum casele de pariuri beneficiaza de licenta, nu se pune problema ca ar fi neserioase, la orice “gafa” de acest gen putandu-si pierde licenta, una pentru care au platit bani grei.
 
Dintre casele de pariuri licentiate de ONJN, trei sunt cele care ofera la pariuri online un bonus fara depozit, gratis la inregistrare. Daca va ganditi ca sunt prea putine astfel de agentii, sa spunem ca foarte rar intalnesti o agentie care sa te intampine cu o asemenea oferta, aici referindu-ne la site-uri “din afara”, la care nu avem acces.  
 

Maxbet


De mai bine de un an de zile casa de pariuri Maxbet prezinta o astfel de oferta de bun-venit, aceasta a plusat prezentand un bonus de 50 RON. Pentru a-l putea obtine trebuie sa trimiti documentele de verificare (copia actului de identitate). 

Click aici pentru a beneficia de 50 RON fara depunere la inregistrare

Dupa ce ai primit mail cum ca ti-a fost verificat contul, acceseaza site-ul Maxbet si intra in “Contul meu”,  tab-ul “Bonus”. Introdu apoi codul “50PARIURI” sau "50CASINO" in caseta cod promotional si apasa “Start”. Imediat dupa ce ai efectuat aceasta actiune, bonusul iti va fi creditat in cont. 
 

Admiral


In incercarea ei de a fi cunoscuta intr-un timp cat mai scurt de la lansare, casa de pariuri Admiral trebuia sa prezinte ceva inedit, care sa impresioneze pariorii. Ineditul s-a petrecut, astfel Admiral oferind nu mai putin de 100 RON la inregistrare fara depunere.

Click aici pentru a beneficia de 100 RON fara depunere la inregistrare
 
Tot ce trebuie sa faci si aici pentru a primi bonusul este sa trimiti documentele de verificare (carte de identitate si extras de cont/factura de utilitati, pentru verificarea adresei). Bonusul de 200 RON se crediteaza  in cateva ore, pana la 48, de la verificarea identitatii. In cazul in care nu primesti vreun bonus dupa aceasta perioada, trimiite un mail la adresa asistentaclienti@admiral.ro, in care sa specifici problema avuta.

 

Baumbet


Ultima dintre aceste case de pariuri care ofera bonus fara depozit la inregistrare este Baumbet. Am trecut-o ultima fiindca este cea mai putin cunoscuta dintre toate cele 3 case, oferind si cel mai mic bonus. Este vorba de 10 lei, pentru a-l obtine trebuind ca in momentul inregistrarii sa completezi campul "COD PROMOTIONAL" cu codul promotiei specific linkului de pe care te-ai inregistrat. Bonusul va fi creditat in cel mult 48 ore de la inregistrare.

Click aici pentru a beneficia de 10 RON fara depunere la inregistrare
 

Termeni si conditii

 
  • Maxbet

Bonusul poate fi utilizat in sectiunea Sport sau in cea de Cazino, in termen de 7 zile de la creditarea lui. In acest interval bonusul trebuie plasat, insa si stabilit (pariul sa fie finalizat). Bonusul trebuie rulat de 10 ori pe cote de minim 2.00 si maxim 20.0, pariurile putand fi atat pre-live, cat si live.

Pariurile sportive plasate pe tipuri de pariuri asiatice (handicap, total goluri), Par/Impar, DNB (miza rambursata la egal), cele inchise prin optiunea Cash Out Bet sau cele pentru care a fost stabilita cota 1.00, indiferent de motiv, nu vor conta la rulaj. Totodata, pariurile cu o miza mai mica de 10 lei nu se vor lua in calcul. 
 
Suma maxima ce poate fi obtinuta din utilizarea bonusului este de 250 RON. Pentru a putea retrage castigurile obtinute dupa efectuarea rulajului este necesar un depozit de minim 100 RON. Practic, aceasta reprezinta o formalitate pentru a putea retrage banii.
 
  • Admiral

Bonusul trebuie rulat de 30 ori la jocuri slot si/sau la pariuri sportive. In cazul pariurilor sportive, cota minima cumulata a unui bilet este 2.00. Conversia bonusului va avea loc treptat, convertind de fiecare data 50 lei.

Avand in vedere ca oricum legea te obliga sa trimiti documentele de verificare in termen de 30 zile de la inregistrarea la respectiva casa de pariuri, nu trebuie sa faci nimic din ceea ce nu ai face in mod normal pentru a primi bonusul de inregistrare fara depunere.
 
  • Baumbet

Bonusul trebuie rulat la pariuri sportive, pe evenimente live sau pre-live, de 12 ori la cote minime de 1.9, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.9. Acesta este valabil timp de 5 zile de la data creditarii.