Case de pariuri care ofera bonus fara depozit la inregistrare

Agentiile din Romania se intrec in oferte pentru clienti noi, dar case de pariuri cu bonus fara depunere sunt o raritate si nu trebuie sa dai cu piciorul la o astfel de sansa! Pentru un parior nimic nu este mai placut decat sa stie ca daca se va inregistra la o casa pariuri online va primi un bonus fara a fi necesar sa depuna.

Acesta este, practic, inceputul perfect in relatia dintre parior si casa online. Daca un bonus fara depunere pariuri sportive va trezeste suspiciuni in legatura cu acea casa de pariuri, aflati ca este normal ca orice agentie sa-si atraga clientii cum stiu ei mai bine. Cum casele de pariuri beneficiaza de licenta, nu se pune problema ca ar fi neserioase, la orice “gafa” de acest gen putandu-si pierde licenta, una pentru care au platit bani grei.
Dintre casele de pariuri licentiate de ONJN, trei sunt cele care ofera la pariuri online bonusuri fara depunere, gratis dupa verificarea contului. Daca va ganditi ca sunt prea putine case de pariuri care ofera bonus fara depunere, sa spunem ca foarte rar intalnesti o agentie care sa te intampine cu o asemenea oferta, aici referindu-ne la site-uri “din afara”, la care nu avem acces. 

Maxbet

De mai bine de un an de zile casa de pariuri Maxbet prezinta o astfel de oferta de bun-venit, aceasta prezentand un bonus de 50 RON. Pentru a putea obtine acest bonus fara depunere 2019 trebuie sa trimiti documentele de verificare (copia actului de identitate). 

Click aici pentru a beneficia de 50 RON fara depunere la inregistrare

Dupa ce ai primit mail cum ca ti-a fost verificat contul, acceseaza site-ul Maxbet si intra in “Contul meu”,  tab-ul “Bonus”. Introdu apoi codul "50CASINO" in caseta "cod promotional" si apasa “Start”. Imediat dupa ce ai efectuat aceasta actiune, bonusul iti va fi creditat in cont.

Admiral

In incercarea ei de a fi cunoscuta intr-un timp cat mai scurt de la lansare, casa de pariuri Admiral trebuia sa prezinte ceva inedit, care sa impresioneze pariorii. Ineditul s-a petrecut, astfel Admiral oferind nu mai putin de 100 RON la inregistrare fara depunere, dar si 20 rotiri gratuite in maxim 24 ore de la inregistrare. 

Click aici pentru a beneficia de 100 RON fara depunere la inregistrare
 
Tot ce trebuie sa faci si aici pentru a primi bonusul este sa trimiti documentele de verificare (carte de identitate si extras de cont/factura de utilitati, pentru verificarea adresei). Bonusul de 100 RON se crediteaza  in cateva ore, pana la 48, de la verificarea identitatii. In cazul in care nu primesti vreun bonus dupa aceasta perioada, trimiite un mail la adresa [email protected], in care sa specifici problema avuta.

Get's Bet

O alta casa de pariuri care ne surprinde cu un bonus de bun venit fara depunere este Get's Bet. Aici vei obtine un freebet de 50 lei doar pentru a-ti verifica identitatea trimitand o copie a unui act de identitate. Aceasta poate fi incarcata pe site sau trimitand un mail la [email protected] Dupa ce ti-a fost verificat contul mai trimite o data mail la aceeasi adresa cu titlul "Bonus KYC" si numele tau de utilizator, iar in decurs de 48 ore vei primi bonusul in contul tau.

Termeni si conditii

  • Maxbet

Bonusul poate fi utilizat in sectiunea de Cazino, in termen de 7 zile de la creditarea lui. Bonusul trebuie rulat de 40 ori, miza maxima intr-o runda fiind 2.5 lei. Suma maxima care se poate retrage dupa incheierea rulajului este 500 lei, pentru a putea face asta trebuind sa depui cel putin 100 lei.

  • Admiral

Bonusul trebuie rulat de 30 ori la jocuri slot si/sau la pariuri sportive. In cazul pariurilor sportive, cota minima cumulata a unui bilet este 2.00. Conversia bonusului va avea loc treptat, convertind de fiecare data 50 lei. Atentie, poti efectua rulajul la pariuri sportive doar cu bani reali, nu cu bani bonus.
Avand in vedere ca oricum legea te obliga sa trimiti documentele de verificare in termen de 30 zile de la inregistrarea la respectiva casa de pariuri, nu trebuie sa faci nimic din ceea ce nu ai face in mod normal pentru a primi bonusul de inregistrare fara depunere.

Cele 20 rotiri gratuite pot fi folosite doar la 3 jocuri slot: Book of Ra deluxe, Lucky Lady’s Charm deluxe si Plenty of Fruit 40. Bonusul in urma rotirilor gratuite trebuie pariat de 30 ori in termen de 7 zile, doar la anumite jocuri de cazino, specificate in pagina promotiei.

  • Get's Bet

Cota minima a unei selectii trebuie sa fie 1.7, fie ca vorbim de pariuri simple sau de bilete multiple. Freebetul trebuie folosit in termen de 72 ore din momentul primirii lui. In cazul unui castig valoarea freebetului nu va fi creditata in cont, ci doar profitul. Pentru a putea retrage castigul din contul tau Get's Bet trebuie sa depui minim 50 lei.