100 RON Bonus Fara Depunere la Admiral!

 

UPDATE NOIEMBRIE 2019 - In acest moment, acest bonus fara depunere la casa de pariuri Admiral nu mai este valabil!

Casa de pariuri Admiral intampina noii clienti cu o oferta de nerefuzat - 100 RON FARA DEPUNERE! Este cel mai mare bonus la inregistrare fara depunere, dintre toate ofertele disponibile acum  in Romania, Admiral devenind astfel una dintre casele de pariuri la care trebuie sa aveti cont - in fond, nu aveti nimic de pierdut, intrucat pariati gratuit!
 

Bonus de 100 RON doar pentru verificarea identitatii

Riscurile erau destul de  mari ca Admiral sa treaca neobservata pe langa pariori in primele saptamani, poate chiar luni de la lansare. Astfel, era bine sa faca in asa fel incat sa iasa in evidenta cu o optiune care sa ii imbie pe pariori sa-si creeze cont aici. In acest sens, Admiral a atins coarda sensibila a oricarui parior si anume oferirea unui bonus fara depunere. Valoarea sa este de 100 RON, tot ce trebuie sa faceti pentru a intra in posesia lui fiind sa trimiteti documentele de verificare, documente care trebuie sa faca dovada resedintei si a identitatii.
 
Astfel, puteti prezenta cartea de identitate si o factura de utilitati/un extras de cont. Apoi veti primi 100 lei fara a fi nevoie sa efectuati vreun depozit. Suma trebuie rulata de 30 ori in termen de 30 zile la jocuri slot si/sau pariuri sportive inainte de a putea fi retrasa. Cota minima totala care se ia in considerare la rulaj este 2.00, daca ne referim, evident, la pariuri sportive, iar la sloturi trebuie doar sa jucati gratis jocurile preferate. Conversia in bani reali se va efectua treptat, convertind de fiecare data 50 lei.

Bonus de 900 RON pentru prima depunere

Daca ati reusit sa rulati cu succes bonusul va trebui sa efectuati o depunere pentru a putea retrage, lucru logic, de altfel. Doar ca surprizele casei online Admiral nu se opresc aici, aceasta intampinandu-ne cu un bonus de 100% pana la 900 RON pentru prima depunere efectuata. Bonusul trebuie rulat tot de 30 ori atat la pariuri sportive, cat si la jocurile de cazino, excluzandu-le aici pe cele ce au jackpot progresiv sau pe cele de masa. Cota minima este de 2.00 pentru pariurile sportive, indiferent ca este vorba despre un pariu simplu sau despre un bilet multiplu. In termen de 30 zile trebuie rulat bonusul, conversia in bani reali efectuandu-se treptat, convertind de fiecare data 50 lei.
 Inregistreaza-te acum la Admiral si ia-ti 100 RON fara depunere, plus 100% pana la 900 RON Bonus la prima depunere!