Cat de profitabile sunt promotiile caselor de pariuri?

Din totalul caselor de pariuri online licentiate in Romania, multe apeleaza la promotii pentru a atrage clientii. Nu la fel de multe ofera insa promotii in mod constant.
 
Vezi aici topul caselor de pariuri care prezinta cel putin o promotie saptamanal >>>
 
Aruncand un ochi la casele ce ofera frecvent promotii observam ca acestea vizeaza in mod special pariurile sportive, dar si jocurile de cazino si, unde este cazul, pokerul.  La o prima vedere am fi tentati sa incercam majoritatea acestor promotii, daca nu chiar pe toate. Dar oare cat de profitabile sunt promotiile acestor case de pariuri? Pentru asta nu trebuie sa facem decat un singur lucru si anume sa ne uitam la termenii si conditiile respectivelor promotii.
 
Sursa foto: www.pinterest.com
 

Netbet

 
Una dintre cele mai bune case de pariuri cand vine vorba despre numarul saptamanal de promotii  este Netbet. In trecut, Netbet oferea multe promotii saptamanale la care puteau participa toti utilizatorii, acum accentul fiind pus pe promotii dedicate noilor utilizatori, daca ne referim la pariuri sportive. In general, promotiile de la Cazino ne ofera bani cash ca premii, fara a fi nevoie sa ii rulam. Pentru a ii obtine trebuie insa sa participam la turnee, care ne indeamna sa plasam cat mai multe pariuri pe anumite jocuri, lucru pe care l-am putea accepta usor, deoarece premiile oferite pentru primele locuri te motiveaza sa faci asta.
 
La promotie au sanse mai mari de castig cei cu un buget destul de consistent in cont, favoriti la a acumula foarte multe puncte. Cei cu buget restrans nu vor investi prea mult deodata si, automat, nu vor acumula atat de multe puncte. De altfel, toate casele de pariuri se ghideaza dupa acelasi principiu la majoritatea promotiilor de cazino.
 
In ceea ce priveste conditiile de rulaj ale bonusului la pariuri sportive in cazul inregistrarii, rulajul trebuie efectuat de 4 ori pe cote minime de 1.6 in termen de 7 zile. Sigur, pentru un parior experimentat asta nu reprezinta o mare bataie de cap, insa majoritatea nu agreeaza aceste conditii. 
 
Profita si tu de promotiile acestei case de pariuri >>>
 

Winmasters


La casa de pariuri Winmasters vorbim mai mult de promotii pentru pariuri sportive, insa mai apare si una pentru cazino, din cand in cand. Promotiile de baza pentru jocurile de cazino ne ofera in fiecare zi de luni si vineri un bonus de pana la 120 lei si cateva rotiri gratuite daca vom efectua o depunere de minim 40 lei utilizand un anumit cod. Promotiile sunt demne de apreciat, incurcandu-ne insa cerintele de rulaj, depozitul si bonusul trebuind rulate de 50 ori pana sa putem efectua o retragere, doar jocurile slot contand 100% pentru rulaj.
 
In cazul promotiilor pentru pariuri sportive recompensa este oferita sub forma de bonus. Recompensa se poate acorda si in cazul unor pierderi sau daca o partida de fotbal din campionatele de top, cupele europene si Liga I se incheie fara gol, iar noi am pariat pe scor corect, pauza/final sau pauza/final si over/under 2.5 goluri.
 
Aici bonusul se ruleaza de 5 ori la cote minime de 1.8, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.35. Alternativa a doua, cea cu biletul, ni se pare destul de accesibila, meritand sa ne inscriem la astfel de promotii, in opinia noastra. 
 

Unibet


O alta casa pariuri online care beneficiaza de multe promotii saptamanale este Unibet, promotiile fiind atat pentru pariuri sportive, poker si jocuri de cazino. In general, pentru promotiile la poker si cazino se intocmesc clasamente, pentru a urca in clasament trebuind sa acumulezi puncte participand  la jocuri. Ce ne place cel mai mult este ca premiile se acorda cash, fara cerinte de rulaj.
 
In ceea ce priveste promotiile la pariuri sportive, ne sunt acordate premii sub forma de freebeturi, bonusuri sau chiar prin tragere la sorti, acestea din urma fiind cash. In conditiile in care bonusul trebuie rulat doar de 3 ori pe cote minime totale de 1.4, fie ca este vorba de un pariu sau de bilete multiple, ar fi o idee destul de buna sa participam la astfel de promotii.
 

Betfair


O alta casa de pariuri care prezinta constant promotii este Betfair, doar ca acestea sunt destinate in special atragerii de noi clienti. Daca participi la o astfel de promotie, introducand un anumit cod, renunti la bonusul de inregistrare. Promotiile se manifesta prin cote marite pentru ca o echipa sa se impuna. Unele cote sunt, intr-adevar, de nerefuzat, chiar daca recompensa va fi mai mica decat  bonusul de inregistrare. Spre deosebire de Netbet insa, la Betfair merita sa acceptam aceste promotii de bun-venit. Sigur, acolo unde credem ca echipa respectiva va invinge. Recompensa va fi acordata sub forma de freebet, acesta trebuind rulat o singura data pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2, lucru destul de avantajos.
 

Concluzii

 
  • Unibet ni se pare cea mai buna casa in ceea ce priveste termenii si conditiile de rulaj pentru promotii
  • La Winmasters promotiile pentru pariuri sportive sunt acceptabile, avand in vedere ca bonusul obtinut trebuie rulat de 5 ori pe o cota minima a selectiei de 1.35 daca vorbim de bilete multiple
  • La Netbet condiitiile de rulaj ale bonusului sunt dificile, mai ales pentru cei care nu sunt obisnuiti sa plaseze multe pariuri intr-un interval scurt de timp, insa recompensele sub forma de freebet merita abordate
  • Promotiile Betfair pentru a atrage clienti noi sunt destul de bune, chiar daca astfel vei renunta la bonusul de bun-venit
  • Netbet si Unibet prezinta promotii la cazino in urma carora sunt acordati bani cash, pentru asta trebuind sa participi la turnee