Legalbet nu este o casa de pariuri. Continutul de pe site are scop pur informativ. 18+
 
18+

Materiale utile

123
1
0

Cat de profitabile sunt promotiile caselor de pariuri?

19 mai 2017 10:55

Din totalul caselor de pariuri online licentiate in Romania, multe apeleaza la promotii pentru a atrage clientii. Nu la fel de multe ofera insa promotii in mod constant.
 
Vezi aici topul caselor de pariuri care prezinta cel putin o promotie saptamanal >>>
 
Aruncand un ochi la casele ce ofera frecvent promotii observam ca acestea vizeaza in mod special pariurile sportive, dar si jocurile de cazino si, unde este cazul, pokerul.  La o prima vedere am fi tentati sa incercam majoritatea acestor promotii, daca nu chiar pe toate. Dar oare cat de profitabile sunt promotiile acestor case de pariuri? Pentru asta nu trebuie sa facem decat un singur lucru si anume sa ne uitam la termenii si conditiile respectivelor promotii.
 

591ea39bc9e70_1495180187.jpg
Sursa foto: www.pinterest.com
 

Netbet

 
De departe cea mai buna casa de pariuri cand vine vorba despre numarul saptamanal de promotii  este Netbet. In general, promotiile de la Cazino ne ofera bani cash ca premii, fara a fi nevoie sa ii rulam. Pentru a ii obtine trebuie insa sa participam la turnee, care ne indeamna sa plasam cat mai multe pariuri pe anumite jocuri, lucru pe care l-am putea accepta usor, deoarece premiile oferite pentru primele locuri te motiveaza sa faci asta.
 
La promotie au sanse mai mari de castig cei cu un buget destul de consistent in cont, favoriti la a acumula foarte multe puncte. Cei cu buget restrains nu vor investi prea mult deodata si, automat, nu vor acumula atat de multe puncte. De altfel, toate casele de pariuri se ghideaza dupa acelasi principiu la majoritatea promotiilor de cazino.
 
Cand vine vorba despre promotii sportive, sunt saptamani in care numarul lor ajunge sau chiar depaseste 10. Sigur, vorbim despre perioada in care toate ligile importante europene de fotbal, plus Liga 1 din Romania, sunt in toi. In afara de fotbal, Netbet ofera promotii pentru turnee de tenis si, rareori, pentru cele de baschet. De asemenea, Netbet prezinta si cote marite pe cateva meciuri, eventualul castig de pe urma acestora tinand loc de bonus de inregistrare. Cum insa bonusul de inregistrare la Netbet este cel mai mare din Romania, nu vedem prea multe motive in a accepta acest gen de promotii.
 
Recompensa consta, de cele mai multe ori, intr-o rambursare in cazul in care unul sau mai multe pariuri sunt gresite, dar si intr-un freebet daca indeplinim o anumita sarcina, intalnind-o si sub forma de bonus. In cazul freebetului miza primita trebuie rulata o singura data, iar in cazul unui castig vom ramane doar cu profitul, lucru care se intampla, de altfel, peste tot.
 
Ni se pare destul de buna o recompensa sub forma de freebet, mai ales ca nu trebuie sa plasezi decat un pariu pentru a indeplini conditiile. Partea mai putin convenabila este cand ni se cere ca, in cazul unui bilet, fiecare selectie sa aiba o anumita cota minima, care poate fi 1.6 sau chiar 2.00.
 
Aceeasi conditie destul de enervanta o avem si cand recompensa se acorda sub forma de bonus. Mereu acesta trebuie rulat de 6 ori pe cote minime de 1.6 in termen de 7 zile. Sigur, pentru un parior experimentat asta nu reprezinta o mare bataie de cap, insa majoritatea nu agreeaza aceste conditii. Asadar, daca ar fi sa tragem o concluzie in legatura cu promotiile de la Netbet, in afara faptului ca avem multe, este aceea ca recompensa sub forma de freebet pare mult mai convenabila decat cea sub forma de bonus, in urma acestora putand castiga destul de mult, mai ales ca astfel de promotii sunt frecvente.
 
Profita si tu de numeroasele promotii ale acestei case de pariuri in care recompensele sunt acordate deseori sub forma de freebet >>>
 

Winmasters


La casa de pariuri Winmasters vorbim mai mult de promotii pentru pariuri sportive, insa mai apare si una pentru cazino, din cand in cand. Promotiile de baza pentru jocurile de cazino ne ofera in fiecare zi de luni si vineri un bonus de pana la 100 lei daca vom efectua o depunere de minim 40 lei utilizand un anumit cod. Promotiile sunt demne de apreciat, incurcandu-ne insa cerintele de rulaj, depozitul si bonusul trebuind rulate de 50 ori pana sa putem efectua o retragere, doar jocurile slot contand 100% pentru rulaj.
 
In cazul promotiilor pentru pariuri sportive recompensa este oferita sub forma de bonus. Pentru a primi recompensa trebuie, in general, sa plasam cateva pariuri, incasand-o indiferent de rezultat. Recompensa se poate acorda si in cazul unor pierderi sau daca o partida de fotbal din campionatele de top, cupele europene si Liga I se incheie fara gol, iar noi am pariat pe scor corect, pauza/final sau pauza/final si over/under 2.5 goluri.
 
Aici bonusul se ruleaza de 5 ori la cote minime de 1.8, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.35. Alternativa a doua, cea cu biletul, ni se pare destul de accesibila, meritand sa ne inscriem la astfel de promotii, in opinia noastra. Sunt chiar si promotii la care bonusul trebuie rulat o singura data pe aceleasi cote minime.
 

Unibet


O alta casa pariuri online care beneficiaza de multe promotii saptamanale este Unibet. Aceasta pune accent pe promotii de cazino si poker, insa mai prezinta, o data sau de doua ori pe luna, promotii si pentru pariuri sportive. In general, pentru promotiile la poker si cazino se intocmesc clasamente, pentru a urca in clasament trebuind sa acumulezi puncte participand  la jocuri. Ce ne place cel mai mult este ca premiile se acorda cash, fara cerinte de rulaj.
 
In ceea ce priveste promotiile la pariuri sportive, ne sunt acordate premii sub forma de freebeturi, bonusuri sau chiar prin tragere la sorti, acestea din urma fiind cash. In conditiile in care bonusul trebuie rulat doar de 3 ori pe cote minime totale de 1.4, fie ca este vorba de un pariu sau de bilete multiple, ar fi o idee destul de buna sa participam la astfel de promotii.
 

Betfair


O alta casa de pariuri care prezinta constant promotii este Betfair, doar ca acestea sunt destinate in special atragerii de noi clienti. Daca participi la o astfel de promotie, introducand un anumit cod, renunti la bonusul de inregistrare Betfair de 50% pana la 450 lei. Promotiile se manifesta prin cote marite pentru ca o echipa sa se impuna. Unele cote sunt, intr-adevar, de nerefuzat, chiar daca recompensa va fi mai mica decat  bonusul de inregistrare. Spre deosebire de Netbet insa, la Betfair merita sa acceptam aceste promotii de bun-venit. Sigur, acolo unde credem ca echipa respectiva va invinge. Recompensa va fi acordata sub forma de freebet, acesta trebuind rulat o singura data pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2, lucru destul de avantajos.
 

Concluzii

 
  • Unibet ni se pare cea mai buna casa in ceea ce priveste termenii si conditiile de rulaj pentru promotii
  • La Winmasters promotiile pentru pariuri sportive sunt acceptabile, avand in vedere ca bonusul obtinut trebuie rulat de 5 ori pe o cota minima a selectiei de 1.35 daca vorbim de bilete multiple
  • La Netbet condiitiile de rulaj ale bonusului sunt dificile, mai ales pentru cei care nu sunt obisnuiti sa plaseze multe pariuri intr-un interval scurt de timp, insa recompensele sub forma de freebet merita abordate
  • Promotiile Betfair pentru a atrage clienti noi sunt destul de bune, chiar daca astfel vei renunta la bonusul de bun-venit
  • Netbet si Unibet prezinta promotii la cazino in urma carora sunt acordati bani cash, pentru asta trebuind sa participi la turnee
Material interesant?
Da1
Nu0
Autor
Blog • 449 puncte • Pozitia 3
Start typing your username
Atasati poza
Statistici tipsteri
Pentru februarie / de la inceput
Tipster Pariuri Profit
Mironica (2) 19/0/7 +650 RON
Karbacher (2) 26/0/12 +334 RON
Wallberg 14/0/7 +148 RON
Salinas 4/0/8 +64 RON
Nica (1) 9/0/6 -34 RON
Pardo 3/0/7 -315 RON
Gavan (2) 7/0/9 -429 RON
Experti Pariuri Profit
Mironica (2) 19/0/7 +650 RON
Salinas 4/0/8 +64 RON
Pardo 3/0/7 -315 RON
Statisticile pariorilor profesionisti, cu o rata de profitabilitate excelenta, demonstrata, raportata la un numar de minim 300 de pariuri.
Profesionisti Pariuri Profit
Karbacher (2) 26/0/12 +334 RON
Wallberg 14/0/7 +148 RON
Nica (1) 9/0/6 -34 RON
Gavan (2) 7/0/9 -429 RON
Tipster Pariuri Profit
Pardo 238/0/193 +3 433 RON
Wallberg 178/5/146 -4 RON
Gavan (2) 99/6/63 -358 RON
Karbacher (2) 221/1/153 -792 RON
Mironica (2) 366/1/266 -1 060 RON
Nica (1) 108/2/80 -1 325 RON
Salinas 162/0/181 -1 778 RON
Experti Pariuri Profit
Pardo 238/0/193 +3 433 RON
Mironica (2) 366/1/266 -1 060 RON
Salinas 162/0/181 -1 778 RON
Statisticile pariorilor profesionisti, cu o rata de profitabilitate excelenta, demonstrata, raportata la un numar de minim 300 de pariuri.
Profesionisti Pariuri Profit
Wallberg 178/5/146 -4 RON
Gavan (2) 99/6/63 -358 RON
Karbacher (2) 221/1/153 -792 RON
Nica (1) 108/2/80 -1 325 RON
(