Top 3 case pariuri online recomandate pentru promotii

In opinia noastra si nu numai, pentru a fi completa o casa de pariuri online trebuie sa dispuna de promotii, fie ele multe sau putine.
 
De asemenea, sunt promotii foarte bune, promotii bune si promotii ’’de umplutura’’. De regula, o casa de pariuri care se axeaza si pe acest aspect pentru a atrage noi clienti ar trebui sa aiba pe pagina cel putin o promotie din fiecare tip. Fiindca daca ar fi doar promotii bune si foarte bune casele online si-ar asuma un mare risc.
 
De cand a devenit obligatoriu sa ai licenta pentru a opera in Romania, am observat o schimbare in bine in ceea ce priveste promotiile, acestea fiind mai multe, mai atractive, unele adresandu-se exclusiv utilizatorilor inregistrati in Romania.
 

1. Netbet (licenta numarul L1160651W000195)


Nu doar ca Netbet este casa de pariuri ce ofera cel mai mare bonus la inregistrare, insa ne ofera si cele mai multe promotii, majoritatea destul de interesante. In acest moment pe site avem 6 promotii la pariuri sportive si alte 6 pentru Cazino. In ceea ce priveste pariurile sportive, Netbet ofera cel putin 5 promotii in fiecare saptamana. Sigur, vorbim aici despre perioada in care se desfasoara campionatele din Europa la fotbal. Asta inseamna ca avem 5 promotii pe saptamana intreaga toamna, primavara, dar si o parte din iarna si din vara. Majoritatea promotiilor se refera la fotbalul european, insa mai putem vedea si oferte pentru tenis, mai ales cand joaca Simona Halep un turneu important, dar si pentru alte sporturi care produc audienta.
 
promotii netbet

Netbet luand licenta pentru Romania anul trecut, mare parte a promotiilor este destinata exclusiv celor ce au resedinta in tara noastra. Trebuie sa spunem ca in fiecare etapa din Liga I din acest sezon, precum si in play-offul si play-outul consumat editia trecuta Netbet a avut cate o promotie, majoritatea fiind destul de atractive. Promotii tentante  avem insa si pentru alte campionate, chiar in acest weekend circuland una conform careia vi se va oferi un bonus de 10 RON pentru fiecare gol marcat in meciurile plasate in aceasta etapa de La Liga. Asadar, daca sunteti in cautarea unor promotii dese si bune, Netbet este locul potrivit pentru voi.


2. Unibet (licenta numarul L1160657W000330)


Si aceasta casa de pariuri dispune de cateva promotii atractive, doar ca, spre deosebire de Netbet, aici gasim mai mult promotii pentru poker si cazino. Intr-adevar, sunt si promotii privind pariurile sportive, insa destul de putine comparativ cu Netbet. In schimb, iubitorii pokerului pot participa la 4-5 promotii pe luna, dintre care cea mai longeviva si, totodata, de succes, este promotia lunara, ale carei misiuni le poti completa din prima pana in ultima zi a lunii. Pentru fiecare misiune indeplinita vei primi un bilet de intrare la un turneu de poker. In momentul de fata, mai sunt doua promotii la poker, dintre care una internationala si una adresata exclusiv romanilor.
 
promotii unibet

De asemenea, sa punctam ca la sfarsitul anului vom avea un turneu Unibet Open la Bucuresti, in aceste zile avand loc turnee de calificare online. Sa nu uitam insa nici de primul turneu live din istoria Unibet la care vor participa doar femei. Acesta va avea loc la inceputul lunii noiembrie in Estonia, turneele online de calificare fiind pe sfarsite. Cat despre cazino, deocamdata nu ruleaza, in mod surprinzator, nicio promotie, insa de regula avem parte de turnee saptamanale, zilnice sau care dureaza doua-trei zile, in majoritatea turneelor clasamentul actualizandu-se in timp real. Sa spunem, de asemenea, ca Unibet ofera si una sau doua promotii lunar pentru jocurile de bingo, aspect ce i-ar putea incanta pe iubitorii acestora, Unibet fiind singura casa online licentiata la care pot fi gasite promotii pentru bingo. De 4-5 ani la Unibet gasim calendarul de promotii in fiecare zi a lunii Decembrie, pana la Craciun, calendar care nici anul acesta nu credem ca va lipsi.
 

3. Winmasters (licenta numarul L1160650W000194)


Ne-a fost greu sa alegem cine sa ocupe a treia pozitie in acest top case pariuri online recomandate pentru promotii, insa pana la urma am decis ca Winmasters merita acest loc. In acest moment avem 6 promotii oferite de aceasta casa de pariuri. Daca la precedentele doua case am avut mai multe promotii ori la pariuri sportive, ori la cazino,  aici balanta este echilibrata. In plus, majoritatea promotiilor se schimba cel putin o data pe luna. In ceea ce priveste jocurile de cazino, Winmasters se axeaza pe rotiri gratuite, fie ca este vorba despre primul depozit, despre bonusul de reincarcare sau chiar despre rotirile gratuite capatate in urma plasarii pariurilor pe meciuri din Champions League si Europa League. In ceea ce priveste promotiile pentru pariurile sportive, cea mai buna este cea conform careia ni se ofera un bonus de 50% pentru fiecare bilet cu minim 5 selectii din ligile de top, plus Liga I din Romania.
 
promotii winmasters

Daca sunteti amator de promotii, va recomandam sa urmariti cu precadere casele de pariuri enumerate mai sus, insa si altele, pentru a va asigura ca nu ratati niciuna. Deseori aceste case de pariuri lanseaza promotii pe placul vostru si in urma carora pot fi castigati bani frumosi, astfel ca ar fi pacat sa ratati asemmenea ocazii.