Pariu Super Sansa: pariul sansa devine pariul super sansa la Superbet

Dupa ce v-am povestit in mod amanuntit despre pariul sansa Superbet si pariul sansa Fortuna, iata ca avem vesti noi de la casa de pariuri Superbet: promotia Pariu Sansa Superbet a devenit acum Pariul Super Sansa.

Ce inseamna Pariu Super Sansa, sau mai exact cu ce vine nou aceasta promotie

  • Numarul minim de meciuri de pe bilet este 3 (trei);
  • Conditia de cota minima de 1.25 este eliminata, nu mai exista, asadar, prag minim al cotelor de pe bilet;
  • Pariorii vor putea castiga și cu doua evenimente pierdute pe bilet.

Exista un sistem prin care pariorii  isi pot putea calcula ei insisi castigul in cazul au unul, respectiv, doua meciuri pierdute pe bilet.  

Practic, pariorul face produsul cotelor castigatoare,  identifică intr-un tabel in ce interval se incadrează suma totala si inmulțește miza cu coeficientul aferent. Rezultatul acestui calcul reprezinta castigul de pe bilet. 

Super_ansa.JPG

Cum se calculeaza castigul la promotia Pariu Super Sansa Superbet

Asadar, pariul "super sansa" se aplică pentru orice bilet cu cel putin trei meciuri, pe care s-au pierdut cel mult doua evenimente.

Cotele evenimentelor corecte ramase se inmultesc, iar noua cota rezultata se va regăsi într-unul dintre intervalele din tabelul de mai jos, in coloana "Cota totala evenimente indicate corect".

Pentru fiecare interval de cote in regulament gasiti un coeficient de multiplicare pentru un meci pierdut și un coeficient de multiplicare pentru doua meciuri pierdute. 

Cat castigi la Pariu Super Sansa la Superbet

Pentru a afla câștigul acordat pentru "super sansa", miza pariată pe bilet se inmulteste cu acel coeficient de multiplicare, corespunzator unui meci pierdut sau pentru doua meciuri gresite.

super_sansa.png

Exemplu: Am jucat un bilet de cota 60, cu opt meciuri si miza 20 de lei. Daca pierd un meci de cota 2.00, cota pe bilet ramane 60:2 = 30, iar castigul cu pariul "super sansa" va fi 20 de lei (miza) x 1 (coeficientul de multiplicare)=20 de lei. 

Intr-adevar, pentru cei ce joaca meciuri de cote mari sau multe meciuri pe bilet, pariul "super sansa" poate fi o varianta de luat in seama.

Pentru a va califica pentru castiguri, este necesar sa aveti o cota totala pe evenimentele indicate corect de minim 29 pe bilete la care ati pierdut un meci o si una de minim 99 pentru bilete la care ati pierdut doua meciuri.

Ce se intampla daca avem meciuri de cota 1 la "super sansa"

Este foarte interesant si benefic pentru pariori faptul ca, daca unul dintre meciurile jucate primeste cota 1, pentru pariul "super sansa" el va fi luat în considerare drept caștigător, la cota 1. 

Spre exemplu, daca pe un bilet cu cinci meciuri unul este gresit și altul anulat, cotele celor trei pariuri castigatoare se inmultesc cu acea cota de 1 a meciului anulat.  Daca rezultatul este o valoare mai mare decat 29 (vezi tabelul), biletul va fi castigator, castigul rezultand din cota rezultata inmultita cu miza .

La prima vedere, pariul "super sansa" ne indeamna sa jucam si cote mari si mize mari, pentru a beneficia de sume decente returnate in cazul in care pierdem unul sau doua meciuri pe bilet. 

Pare  interesant acest tip de pariu "super sansa", cred ca merita incercat, mai ales de catre cei carora le place riscul. 

Nota bene:  Pariul "super sansa" se poate juca doar in agentii, asa cum era valabil si in cazul "pariu sansa", nu se poate juca si online.

Noi va asteptam zilnic pe site-ul nostru, centrul de pariere este o unealta indispensabila pentru pariorii ce analizeaza cu responsabilitate meciurile pe care le joaca pe bilete. 

Iar in sectiunea ponturi avem materie prima din belsug pentru construirea unui bilet "super sansa".