Pariul sansa Fortuna: o optiune foarte apreciata de pariori

Prieteni, atunci cand va hotarati sa jucati mai mult de 10 (zece) meciuri pe un bilet de pariuri sportive va asumati un risc marit. Pentru a minimiza intrucatva acest risc, au fost inventate pariurile sansa.

Pariul Sansa la Fortuna Bet este disponibil doar in agentiile stradale. Daca vrei sa pariezi online inregistreaza-te acum si beneficiezi de 300 RON pariu fara risc! Iti recomandam si ghidul pentru plasarea primului pariu, dar avem si alte bonusuri exclusive, asistenta daca ai probleme cu casa de pariuri si multe alte beneficii disponibile doar online!

Continuam prezentarea  bonusurilor de tip  “pariu sansa”,  cu cel de la casa de pariuri Fortuna. Ca si la prezentarea pariului sansa Superbet, voi urmari cateva puncte principale, pentru ca lucrurile sa fie cat mai clare cu putinta:

 1. Ce inseamna pariul sansa Fortuna si cum poti sa il obtii.
 2. "Pariu sansa” si “Extra 200”.
 3. Cat castigi la “pariul sansa Fortuna”?
 4. Mici ponturi pentru cei ce joaca “Pariul sansa Fortuna”.
 5. «Lucky Loser» - echivalentul pariului sansa la Fortuna online

1. Ce inseamna pariul sansa Fortuna si cum poti sa il obtii

“Pariul sansa” este valabil in casele de pariuri Fortuna offline si este menit de a aduce o sansa in plus pariorilor care joaca cel putin 11 meciuri pe bilet.

Iata regulile pariului sansa Fortuna, pe scurt :

 • Daca  pe biletul pe care il jucati aveti cel putin 11 evenimente si pierdeti unul singur dintre acestea, atunci primiti 10% din caştigul total eventual care se imparte la cota meciului pierdut;
 • Pentru a putea obtine acest castig este necesar ca pe biletul jucat sa fie jucate doar cote de cel putin 1,30;
 • Nu sunt eligibile pariurile pe meciurile din oferta Fortuna Plus: );
 • “Pariul sansa Fortuna” nu se acorda  pentru biletele combinate (tip sistem) . Asta inseamna ca nu puteti juca un sistem in care sa cereti sa aveti , exempli gratia, 9 meciuri castigatoare din 11 si pentru acelasi bilet sa aveti pretentia sa obtineti castigul pentru un eventual “pariu sansa”; 
 • Daca aveti pe bilet meciuri care, din diferite motive primesc cota 1.00, beneficiati de pariul sansa doar in cazul in care pe bilet raman cel putin 11 meciuri cu cota mai mare sau egala cu 1,30.;
 • Daca un bilet pe care il jucati indeplineste simultan conditiile pentru “pariul sansa” dar si pentru Extra 200, veti avea parte de castigul cu valoare mai mare.

Si pentru ca a venit vorba despre bonusul  “Extra 200” la efortuna si despre stransa lui  legatura cu pariul sansa, iata cateva cuvinte si despre acesta:

2. Bonusul Extra 200 Fortuna

Ce inseamna Extra 200 la Fortuna, la casele de pariuri offline - daca jucati un bilet simplu cu o cota mai mare sau egala cu 200 si pierdeti un singur meci de pe acel bilet, veti primi de 10 ori miza biletului respectiv.

Daca unul sau mai multe evenimente de pe bilet primesc cota 1, bonusul Extra 200 ramane valabil in cazul in care cota biletului ramane mai mare sau egala cu 200.

Biletul trebuie sa contina meciuri ce au cote mai mici sau egale decat 10.

Trebuie spus ca nici bonusul  “Extra 200” nu este valabil  pentru biletele combinate (sistem).

3. Cat castigi la “pariu sansa Fortuna”?

Cum se calculeaza pariu sansa

 • Daca ai jucat, de exemplu, un bilet  cu 12 evenimente și un caștig eventual total de 390 de lei și ai pierdut un singur meci care avea cota 1.30,  vei castiga 10 procente din suma de 390 : 1.30 = 300 de lei. Castigul tau va fi de 300: 10, adica 30 de lei.  

Nu stiu daca este mult sau putin, important este ca avem prin intermediul promotiei "pariu sansa" avem sansa de a ne recupera cel putin investitia initiala.

4. Mici ponturi pentru cei ce joaca "pariul sansa Fortuna"

 • In exemplul de calcul pe care vi l-am oferit, am presupus ca avem 12 meciuri pe bilet. Deloc intamplator, pentru ca am vazut ca la casa de pariuri Fortuna, spre deosebire de Superbet, beneficiati de pariul sansa doar daca  aveti 11 cote valide de peste 1.30.  Daca un meci din cele 11 primeste cota 1, pariul sansa nu mai ramane valabil. De aceea, e indicat sa aveti pe bilet macar un meci de rezerva 
 • Am mai spus-o, nu am ascuns acest aspect, eu consider ca 11 meciuri sunt multe pe un bilet . Daca incercati acest tip de pariu, cautati cotele cat mai sigure, acea limita minima de 1.30 ar trebui sa fie etalonul pentru toate meciurile pe care le puneti pe un astfel de bilet 
 • Pana sa va aventurati la un pariu sansa, va indemn sa incercati ponturile noastre single, le regasiti zilnic pe site-ul nostru. In acest mod, cu rabdare si disciplina, sansele de a obtine profit sunt mult mai mari 
 • Pariul sansa la Fortuna se poate juca deocamdata doar offline, nu este valabil inca pentru sectiunea de pariuri online de la casa de pariuri Fortuna

Va pot spune, din surse interne, ca s-a discutat mult timp introducerea atat a pariului sansa cat si a bonusului dublu si pentru pariurile sportive online. Ratiuni de ordin tehnic dar si de marketing au oprit pana acum implementarea  si in zona de pariuri online a acestor bonusuri atat de atractive si de cautate.

In cele din urma, iata ca a aparut pariul sansa si la casa de pariuri Fortuna online, sub numele de pariul «Lucky Loser».  

5. «Lucky Loser» - echivalentul pariului sansa la Fortuna online

Pentru ca un bilet de de pariuri să se încadreze pentru Lucky Loser, este necesar să îndeplinească concomitent următoarele condiții:

 • cota totală a biletului să fie mai mare sau egală cu 100;
 • cota fiecărui eveniment să fie maxim 4.00;
 • pe bilet să se regăsească minim 5 evenimente.

În situația în care pe biletul tău Lucky Loser vei avea un singur eveniment pierzător, ți se va returna în cont de joc o sumă egală cu de 5 ori miza plasată.

Trebuie sa remarc ca aceste tipuri de pariuri sunt printre cele mai incitante pentru cei care inca joaca exclusiv offline ( si mai sunt inca destui pariori care joaca doar la agentiile stradale).

Va asigur ca vom continua cu prezentarea bonusurilor cu adevarat importante de la casele de pariuri si cu modul lor de utilizare. In plus, va vom impartasi mici ponturi din experienta noastra pentru ca folosirea lor sa fie cu adevarat profitabila.

Va rog sa urmariti cu atentie articolele  noastre dedicate educatiei pariorilor si sa pariati responsabil, in niciun caz mai mult de 10% din veniturile voastre lunare.

Pentru orice nelamuriri aveti la dispozitie ghidul nostru pentru pariuri sportive , dar puteti sa ne puneti oricand doriti intrebari in comentarii la articolele de pe site.

Va asteptam!