Primul pariu la Fortuna

Fortuna este un operator de jocuri de noroc la distanță care a obținut dreptul de organizare și exploatare de jocuri de noroc online prin licența L1160665W000326 emisă de Oficiul National pentru Jocuri de Noroc, valabilă din data de 01.09.2016 până la 31.08.2026.

Pasul 1: Inregistrarea contului

Site-ul oficial al casei de pariuri online Fortuna Bet – www.eFortuna.ro.

Pentru a deschide un cont online de pariuri, de pe pagina principala a site-ului, dati click pe butonul "Inregistrati-va acum!", situat in coltul din dreapta sus.

In formularul de inregistrare va trebui sa introduceti informatiile necesare pentru creare cont: nume, prenume, nume de utilizator, parola, CNP, adresa.

casa de pariuri online fortuna

Este necesar sa folositi numai date reale la inregistrare. Ulterior, vi se vor solicita documente pentru verificarea identitatii si a adresei, pe care daca nu le veti oferi, nu va veti putea folosi contul de pariuri si in final contul va va fi inchis.

Pasul 2: Verificarea contului

Conform legii in vigoare, verificarea contului trebuie efectuata in maxim 30 de zile de la inregistrare. In caz contrar, contul va fi inchis si fondurile vor fi virate la bugetul de stat (detalii aici). 

Documente necesare pentru validare cont

La casa de pariuri online Fortuna vi se vor solicita aceleasi documente ca si la celelalte case de pariuri legale din Romania: copie sau poza dupa carte de identitate sau pasaport, o factura recenta sau un extras de cont pentru verificarea adresei si o poza fata verso a cardului pe care il folositi in acest scop.

Pentru incarcarea documentelor trebuie sa accesati sectiunea "Asistenta" si sa dati click pe "Verificarea identitatii".

pariuri sportive Fortuna

Nu veti putea face nicio retragere pana nu veti avea contul verificat.

Pasul 3: Alimentarea cu bani a contului de pariuri

Pentru alimentarea contului cu bani trebuie sa apasati butonul verde "Depunere", situat in coltul din dreapta sus.

La Fortuna va puteti alimenta contul prin urmatoarele metode de plata:

  • Skrill
  • Neteller
  • Paysafecard
  • Card bancar
  • Fortuna Cashpoint

Pe langa metodele clasice care se regasesc si la celelalte case de pariuri online din Romania, Fortuna are in plus optiunea Cashpoint care faciliteaza depunerile direct in agentia offline, fara card. Fortuna are in jur de 600 de agentii in Romania si ,astfel, ofer clientilor posibilitatea de a efectua tranzactii direct din agentiile stradale. Nu va trebuie decat buletinul si suma de bani pe care doriti sa o depuneti. 

Pentru detalii suplimentare despre Fortuna Cashout iti recomandam acest articol.

Depunerea minima prin metoda Fortuna Cashpoint este de 10 RON, iar prin celelalte metode este de 25 RON.

Indiferent de metoda de depunere aleasa nu se percep comisioane.

Fortuna Cashpoint: la Fortuna puteti depune bani in contul online direct din agentia stradala. Suma minima pe care o puteti depune prin aceasta metoda este de 10 RON si nu se aplica niciun comision.

Pasul 4: Plasarea primului pariu

Interfata este una usor de utilizat, plasarea unui pariu fiind foarte rapida si intuitiva.

La fel ca la majoritatea caselor de pariuri online din Romania, din partea stanga puteti selecta sportul si competitia pe care doriti sa pariati.

Primul pariu poate fi făcut direct de pe mobil din Fortuna aplicație, vei vedea cât de simplu și rapid este totul. Descarcă Fortuna apk în doar câteva minute, aplicație disponibilă pentru Android și iOS și plasează primul pariu de pe mobil în cea mai bună aplicație - Fortuna app.

Optiunea "Pariu Rapid" va permite sa setati o miza standard si apoi sa plasati pariurilor dintr-un singur click, apasand pe cota pe care doriti sa pariati.

Ca si tipuri de pariuri, la Fortuna puteti plasa pariuri simple, combinate, in sistem si pariuri cu baze.

Miza minima pe un bilet de pariuri la Fortuna este de 0.40 RON.

Pentru mai multe informatii cu privire la particularitatile fiecarui tip de pariuri va recomandam articolul "Tipuri de pariuri".

Pasul 5: Retragerea fondurilor din contul de pariuri

Pentru a efectua o retragere trebuie sa accesati sectiunea de retrageri din "Contul Meu".

Suma minima pe care o puteti retrage prin intermediul transferului bancar si a cardului bancar este de 50 RON, iar prin intermediul Fortuna Cashpoint minimul este de doar 10 RON.

Daca optati pentru a retrage banii din agentia stradala, trebuie mai intai sa faceti o programare pe site. Ulterior, banii pot fi ridicati oricand de la agentia respectiva.

Fortuna Cashpoint: la Fortuna puteti retrage castigurile din contul online direct in agentia stradala. Suma minima pe care o puteti retrage prin aceasta metoda este de 10 RON si nu se aplica niciun comision.

Timpul de procesare in cazul unui transfer bancar este de aproximativ 2-3 zile, iar la retragerea cu cardul bancar operatiunea este procesata in 1-2 zile.

Pentru detalii cu privire la taxele percepute de stat pe castigurile de la pariuri online va recomandam articolul “Legea pariurilor online - impozitul pe castiguri”.

Postat de:

NicPopescu
NicPopescu
Managerul siteului
Copy the token