Depui Offline – Pariezi Online – Retragi Offline.Desi securitatea tranzactiilor online este principala prioritate a bancilor si a procesatorilor de plati, exista multi pariori care nu joaca la case de pariuri online tocmai din teama de a-si oferi datele pe un site de pariuri online.

Pariez de 10 ani de zile, atat la agentii de pariuri online cat si la agentii de pariuri offline. Riscul de a fi jefuit in drum spre casa de pariuri offline este mult, mult, mai mare decat riscul de a fi furat sau inselat in momentul in care introduceti datele cardului bancar pe site-ul de pariuri online.

Evident, ce va recomand tuturor este sa jucati numai la case de pariuri online legale in Romania, altfel, daca jucati la pariuri pe cine stie ce site din Antigua&Barbuda, nu doar ca riscati o teapa de zile mari, dar riscati sa fiti amendat si de Oficiul National pentru Jocuri de Noroc pentru ca ati pariat la o agentie care nu este licentiata in Romania.
 

Exista totusi o solutie si pentru pariorii onlino-offline


Online-ul este dupa parerea mea indispensabil pentru casele de pariuri offline. Nu este doar viitorul, ci de acum este si prezentul si chiar si trecutul.

Am observat cu totii cum dupa ce au aparut amendamente in legea care le permitea operatorilor din online sa intre in legalitate, hop, mai toate casele de pariuri din offline au napadit si ele inspre online din disperarea de a nu-si pierde felia de tort. In mare parte, produsele lor cu care s-au lansat in online, sunt transpunerea in www a fumului de tigara si a pacanelei jegoase din cadrul multor agentii de cartier.
A nu se intelege gresit, nu am nimic cu pacaneaua, eu la randu-mi distrandu-ma din cand in cand la un joc de sloturi, fie el intr-un cazino traditional, sau intr-un cazino online. Dar in multe din agentiile de pariuri offline din tara este tot mai greu sa calci pragul, dapai sa mai stai sa analizezi oferta si sa mai plasezi si un pariu. Legea fumatului pare sa nu se aplice si in casele de pariuri offline, dar asta e cea mai mica problema si sunt convins ca multi dintre voi imi dau dreptate. Nu sunt toate la fel, dar sunt tot mai multe.

In consecinta, iata datele problemei: “nu am card, dar nici sa-mi petrec prea mult timp in agentia de cartier nu-mi place” sau “am card dar nu vreau sa-mi divulg detaliile pe net, nici nu-mi place mizeria din agentia de cartier, dar totusi eu cum pariez?”

S-a gasit solutia. Casele de pariuri offline la care se poate paria si online s-au gandit si la voi!

Poti intra rapid in agentia de cartier, nu mai mult de 5 minute, ca sa iti alimentati contul de pariuri online. Mergi pur si simplu la ghiseu cu buletinul si contul de pariuri online in prealabil creat, ii spui fetei ce suma vrei sa depui, ii dai banii, primesti chitanta si banii sunt deja in contul tau de pariuri online. Nimic mai simplu.

Apoi in drum spre casa, sau spre carciuma unde urmeaza sa vezi meciul de asta seara cu tovarasii, poti plasa pariuri pe telefon sau tableta.

Momentan sunt multe case de pariuri offline la care se pariaza si online, care iti ofera posibilitatea de a-ti alimenta contul de pariuri online direct din agentia offline. Eu le-am incercat pe toate si iti recomand casa de pariuri Fortuna

La Fortuna se poate paria si offline si online, se poate alimenta contul online mergand cu bani cash la agentia stradala, iar produsul de pariuri online este unul de top, spre deosebire de ceilalti operatori la care se poate paria si offline si online.

In ceea ce priveste retragerile, procesul este la fel de simplu. Trebuie sa iti accesezi contul, sa selectezi metoda “direct din agentie”, apoi alegi locatia exact de unde vei ridica banii, completezi cu suma pe care vrei sa o retragi si astepti o confirmare din partea casei de pariuri.

Confirmarea vine in mod normal rapid, in aceeasi zi, iar odata ce ai aceasta confirmare, poti merge in agentie cu buletinul si retrage suma solicitata.

La Fortuna te asteapta si cel mai consistent bonus dintre agentiile similare, asadar, daca nu ai inca un cont poti da click aici pentru a inregistra un cont nou, mergi la agentie sa depui bani in cont si apoi nu-ti ramane decat sa te bucuri de pariuri!