Cele mai bune case de pariuri online la care puteti paria oriunde, oricand, de pe mobil

Nu cu mult timp inainte disponibilitatea unei variante de site optimizate pentru dispozitivele mobile era doar un “bonus” care ne determina sa alegem o casa de pariuri online in detrimentul alteia, insa in ziua de astazi circumstantele sunt diferite. Tehnologia evolueaza intr-un ritm alert si acum nu doar cele mai bune case de pariuri online pun in prim plan varianta de mobil, ci a devenit o conditie de supravietuire pe piata.

Incet, dar sigur, numarul pariurilor plasate de pe mobil depaseste numarul pariurilor plasate de pe versiunea de desktop, iar acest trend obliga toate casele de pariuri sa investeasca in versiuni adaptate la dispozitivele mobile si aplicatii, astfel incat experienta de pariere sa fie una cat mai buna.

In momentul de fata toate casele de pariuri online legale din Romania ofera o versiune adapatata la dispozitivele mobile si/sau aplicatii iOS, Android. Calitatea serviciilor oferite este insa una care difera de la o casa de pariuri la alta – am analizat, am pariat si in cele din urma am concluzionat ca urmatoarele case de pariuri online sunt cele mai recomandate pentru pariuri de pe mobil.
 

Casa de pariuri Unibet

unibet bonus mobil

Unibet dispune atat de o varianta a site-ului optimizata pentru dispozitive mobile, dar si de aplicatii iOS si Android, disponibile aici: www.unibet.ro/apps/betting.

Serviciul de transmisiuni live este disponibil de pe toate dispozitivele – pc, mobil sau tableta. Beneficiati astfel de peste 10.000 de evenimente transmise in direct pe an, direct de pe telefonul mobil sau tableta.

Oferta de pariuri de pe mobil este similara cu cea de pe versiunea desktop, asadar nu trebuie sa va faceti griji ca nu veti gasi un anumit eveniment sau anumit tip de pariu pe mobil.

Optiunea cash out este disponibila si pe versiunea de mobil pentru toate tipurile de pariuri: simplu, mutliplu, live, pre-meci. Totodata, Unibet este casa de pariuri online la care optiunea cash out este disponibila la cele mai multe sporturi, nu doar la fotbal.

Atat versiunea de mobil, cat si aplicatiile, functioneaza fara intreruperi, nu am identificat buguri, iar experienta de pariere per ansamblu este una placuta.

Unibet ofera si un pariu fara risc de 50 RON valabil pentru primul pariu plasat de pe mobil.

Pariaza la Unibet de pe mobil si profita de pariul fara risc de 50 RON!
 

Casa de pariuri Netbet


bonus netbet mobil

Pentru a paria la Netbet de pe mobil trebuie ori sa accesati linkul m.netbet.ro direct in browser, sau sa descarcati aplicatia pentru iOS sau Android.

Designul este unul atractiv si intuitiv oferind o experienta de pariere placuta. Accesand site-ul Netbet de pe mobil veti avea la dispozitie o oferta similara cu oferta de pe versiunea de desktop, acelasi design si interfata atractive.

Intre aplicatiile mobile si versiunea responsive nu sunt diferente majore, insa este de mentionat faptul ca evenimentele transmise in direct sunt disponibile doar prin intermediul aplicatiilor.

Optiunea cash out este deisponibila si de pe mobil, nu doar pentru fotbal, ci pentru mai multe sporturi.
Netbet ofera si un bonus pentru primul pariu plasat de pe mobil, in valoare de 40 RON.

Pariaza la Netbet de pe mobil si beneficiaza de bonusul de 40 RON!
 

Casa de pariuri Fortuna

Momentan Fortuna dispune doar de o versiune optimizata pentru dispozitivele mobile, dar nu si de aplicatii iOS sau Android.

Versiunea optimizata are un design placut, o interfata usor de utilizat si se incarca rapid, fara intreruperi semnificative.

Oferta de pariuri este similara cu cea disponibila pe versiunea de desktop, asadar poti paria oriunde, oricand pe aceeasi oferta de pariuri pre-meci si live.

Este de asteptat ca in curand Fortuna sa lanseze si aplicatii de mobil, insa pana atunci, puteti paria fara niciun fel de probleme accesand site-ul din browser-ul de pe dispozitivul mobil, intrucat versiunea de mobil este una complexa care va ofera in mare aceleasi posibilitati ca si pe versiunea de desktop. Un minus ar fi lipsa transmisiunilor in direct.

Fortuna ofera si un bonus de fidelitate de 20 RON daca pariezi de pe un dispozitiv mobil. Trebuie doar sa plasezi 10 pariuri de pe mobil la o miza de minim 20 lei si dupa solutionarea pariurilor vei primi un bonus de fidelitate de 20 RON. Poti beneficia de maxim 10 astfel de bonusuri, asadar un total de 200 RON.

Pariaza la Fortuna de pe mobil si beneficiaza de bonusul de fidelitate de 20 RON!

Casa de pariuri Betano

bonus mobil betano

Betano este un nume nou pe piata din Romania, insa calitatea serviciilor oferite este la un nivel superior.

Casa de pariuri online Betano pune la dispozitie o versiune optimizata pentru mobil ce poate fi accesata direct din browser dand click aici.
Interfata este una moderna, usor de utilizat si ofera cam toate optiunile pe care le avem disponibile si pe versiunea de desktop.

Un lucru cu adevarat revolutionar pe care il ofera aplicatia Betano il reprezinta comanda vocala. Mai exact, poti plasa pariuri, poti accesa sectiuni din site, poti face depuneri sau solicita retrageri si multe altele, prin intermediul comenzilor vocale.

Pariaza la Betano de pe mobil si beneficiaza de bonusul de 200 RON la inregistrare!
 

Casa de pariuri Sportingbet

bonus sportingbet

Desi a fost lansata cu o oarecare intarziere in comparatie cu celelalte agentii, versiunea responsive a casei de pariuri online Sportingbet este in momentul de fata una completa care ofera si posibilitatea de a urmari evenimente in transmisiune directa si optiunea cash out – asadar, este smilara cu variant de desktop.

Sportingbet ofera si o aplicatie pentru iOS, similara cu versiunea de mobil. Nu sunt disponibile aplicatii pentru Android sau Windows Phone, dar probabil in viitorul apropiat vor fi lansate si astfel de versiuni.

Oferta de pariuri este similara cu versiunea de desktop, se pot plasa pariuri din doar cateva clickuri, se pot face depuneri, retrageri si toate functionalitatile disponibile pe desktop.

Pariaza la Sportingbet de pe mobil si beneficiaza de pariul fara risc de 200 RON la inregistrare!

Nu uitati, pe site-ul Legalbet gasiti zilnic ponturi si bilete care va ajuta sa va creati opiniile proprii despre ceea ce merita pariat!