Legalbet nu este o casa de pariuri. Continutul de pe site are scop pur informativ. 18+
 
18+

Sportingbet

Puncte forte

  • Transmisiuni live
  • Rambursari partiale pentru cei ce au terminat saptamana cu o balanta negativa
  • Oferta bogata, nu doar in ceea ce priveste fotbalul

Puncte slabe

  • Depunerile efectuate prin Skrill si Neteller nu se califica pentru bonusul de bun-venit
  • Rulaj mare al bonusului pe cote mdestul de mari
  • Platforma de poker indisponibila
106 utilizatori au ales Sportingbet
Pariez aici!

Acest operator ofera cote medii raportat la nivelul actual al pietei din Romania.


Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al cotelor, dar si pozitia casei de pariuri in aceasta ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de cote.


Fotbal

In ceea ce priveste campionatele mari, precum Premier League din Anglia, La Liga din Spania, Serie A din Italia, Bundesliga din Germania sau Ligue 1 din Franta, marja de profit cu care opereaza este de 6.5-7.5% (cu cat marja de profit a casei de pariuri este mai mica, cu atat cotele sunt mai mari).

Pentru campionate medii din Europa, precum Liga I din Romania, Premier League din Rusia, Ekstraklasa din Polonia si altele, marja de profit este de in medie de 7-8%.


Tenis

La turneele ITF opereaza cu o marja de profit de 9-10%.


Baschet

La competitiile mari din baschetul mondial, precum NBA din SUA, Lega A din Italia, Liga ACB din Spania sau Euroleague, marja de profit este de 5-7%.


Cum a fost calculata marja.

Raportat la varietatea optiunilor de pariere si a ofertei de pariuri, aceasta casa de pariuri se situeaza la nivel mediu in topul caselor de pariuri online din Romania.


Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al ofertei de pariuri pre-meci, dar si pozitia casei de pariuri in aceasta ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de oferta de pariuri sportive.

 

Miza minima
Suma minima care se poate paria pe un cupon de pariere este de 2 RON.

Pariuri pe Handicap
Handicap European – Da
Handicap Asiatic – Nu
Totaluri Asiatice - Nu

Pariuri pe fotbal
La evenimente majore precum Liga Campionilor, Liga Europa, campionatele interne de top (Primera Division, Premier League, Serie A, Bundesliga etc) ofera peste 100 de piete pre-meci, de unde nu lipsesc cele mai populare pariuri precum: cote de meci, sansa dubla,  total goluri, pariuri cu handicap, scor corect, pauza/final, rezultatul primei reprize, primul gol si multe altele.

La aceste pariuri populare, adaugam si o lista de pariuri interesante, unele chiar unice precum: scor corect in orice moment al meciului, gol marcat in intervale de 5/10/15 minute, castigator in perioade de 15 minute, si altele.
 
Pariuri pe tenis
In general, pentru turneele ITF ofera doar posibilitatea de a paria pe castigatorul meciului, neavand alte optiuni de pariere disponibile.

La turneele WTA sau ATP, ofera la unele meciuri si peste 30 de optiuni de pariere pentru fiecare meci de unde nu lipsesc cele mai populare pariuri precum: castigatorul meciului, pariuri pe set, pariuri cu handicap, total game-uri, scorul setului si multe altele.

La momentul analizei, pentru fiecare din meciurile de la turneul ATP Paris ofera peste 30 de optiuni de pariere, in timp ce pentru turneele ITF din oferta face parte doar pariul de tip castigatorul meciului.

Pariuri pe hochei
La turneele mari, precum Euro sau NHL, oferta depaseste 40 de pariuri pentru fiecare meci: rezultatul meciului cu si fara prelungiri, total goluri, scor corect pe perioade, rezultat perioade, perioada cu cele mai multe goluri si multe alte pariuri.

La momentul analizei, pentru meciurile din Liga Campionilor acest operator ofera in jur 40 de optiuni de pariere, in timp ce pentru NHL avem disponibile pana in 10 optiuni de pariere.

Pariuri pe baschet
La unele meciuri din competiile majore, precum NBA, ofera in jur de 35 de optiuni de pariere pentru fiecare meci: castigatorul meciului, handicap, handicap cu jumatate de punct, rezultatul la pauza.

Alt tip de pariuri la mare cautare, numarul total de puncte inscrise de un anumit jucator, se regaseste de asemenea in oferta casei de pariuri pentru competitiile de top.

La momentul analizei, pentru meciurile din NBA aceasta casa de pariuri ofera peste 30 de optiuni de pariere, pentru meciurile din campionatul Greciei, Spaniei sau Germaniei avem disponibile 16 optiuni de pariere.

Sisteme de pariuri
Trixie, Patent, Yankee, Canadian, Lucky 31, Lucky 63, Heinz, Super Heinz, Goliath, dar si clasicele permutari sau bilete combinate (X din Y).

Optiuni speciale 
“Cash out” sau optiunea “Inchide Pariul” – disponibila, atat pentru pariuri live cat si pre-meci. Aceasta optiune va da posibilitatea de a inchide pariul inainte de a se fi solutionat toate evenimentele de pe biletul dvs.

Optiunea Inchide Pariul este disponibila atat pentru pariurile simple cat și pentru pariurile multiple. Castigurile retrase sunt disponibile imediat.

Platforma de pariuri live este una relativ buna care functioneaza fara intreruperi, sau cu pauze foarte mari de modificare a cotelor.


Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al ofertei de pariuri live, dar si pozitia casei de pariuri in aceasta ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de oferta de pariuri live.


Majoritatea evenimentelor importante sunt disponibile pentru pariuri live. Optiunile de pariere disponibile sunt aproape similare cu oferta pre-meci, la care se adauga si alte pariuri specifice evenimentelor live.


Transmisiuni in direct

Acest operator transmite peste 10.000 de evenimente sportive pe an. Pentru a putea urmari aceste evenimente trebuie sa aveti in cont un pariu plasat in ultimele 24 de ore, sau balanta contului sa fie pozitiva. Transmisiunile in direct pot fi urmarite atat pe versiunea desktop cat si pe versiunea optimizata pentru mobil.


Grafica si statistici

In timp ce pariati live aveti posibilitatea de a verifica statisticile meciului, avand totodata la dispozitie si o reprezentare grafica a desfasurarii meciului.


Calendar Pariuri Live

Aveti la dispozitie si un calendar al evenimentelor live unde puteti verifica ce evenimente vor fi disponibile pentru pariuri live in functie de zi sau sport.

 

Optiunea de a adauga la favorite

Daca sunteti interesat de anumite meciuri doar, aveti posibilitatea de a le marca astfel incat sa le aveti mereu in prin plan.


Optiuni speciale

Optiunea “Cash out” sau “Inchidere pariu” – disponibila, atat pentru pariuri simple, cat si combinate, indiferent daca sunt live sau pre-meci. Aceasta optiune va da posibilitatea de a inchide pariul inainte de a se fi solutionat toate evenimentele de pe biletul dvs.


Optiunea Inchide Pariul este disponibila atat pentru pariurile simple cat și pentru pariurile multiple. Castigurile retrase sunt disponibile imediat.


Pariuri Live de pe mobil

Poti paria live de pe orice dispozitiv mobil, prin intermediul aplicatiilor de Android sau iOS. In cazul in care, din anumite motive nu poti instala aplicatiile, la acest operator poti paria si direct din browser, prin intermediul versiunii optimizate pentru dispozitivele mobile.

Bonusuri

Bonus 100% pana la 200 RON

Sportingbet sta bine la multe capitole, insa nu si la bonusul de bun-venit, aceasta oferind 100% pana la 200 lei pentru noii deponenti, depunerea trebuind efectuata in maxim 7 zile de la inregistrare. Bonusul trebuie efectuat doar la pariurile sportive, depozitele prin Skrill si Neteller nefiind eligibile. Acesta trebuie rulat de 10 ori la cote minime de 1.7 in termen de 30 zile de la depunere. 

Despre casa de pariuri

In urma analizei amanuntite efectuate de catre experimentatii membri ai echipei Intelbet, rezultatul acestui operator este unul favorabil in contextul actual al pietei din Romania. Desi nu exceleaza la capitolul cote, este un operator de pariuri de...
Appstore
Google Play
Site optimizat pentru mobil
Viziteaza website-ul casei de pariuri
Start typing your username
Atasati poza
Atasati poza
02.02.2017 ora 14:30
+
0
-
#
bonusul de inregistrare mai este disponibil sau gata ?
Raspunde
26.06.2016 ora 10:37
+
0
-
#
Comentariul este transferat la Feedback
Arata
Raspunde
24.06.2016 ora 12:15
+
0
-
#
Vă recomand!
Raspunde
24.06.2016 ora 12:14
+
0
-
#
Îmi place această casă de pariuri online.
Raspunde
26.04.2016 ora 15:27
+
0
-
#
cele mai bune cote Live sunt la favbet.ro
Raspunde
Administratorul
03.05.2016 ora 11:56
+
0
-
#
In curand vom adauga si recenzia casei de pariuri online favbet si, de asemena, si celelalte case de pariuri care si-au lansat de curand site-ul de pariuri online.
Pentru a oferi cele mai obiective si oneste ratinguri, este necesar sa luam in calcul absolut toate casele de pariuri online legale din Romania. Asadar, in curand vom avea si favbet, superbet, betstars etc in recenziile si ratingurile noastre.
Raspunde
17.01.2016 ora 14:31
+
0
-
#
Comentariul este transferat la Feedback
Arata
Raspunde
15.01.2016 ora 17:58
+
0
-
#
Comentariul este transferat la Feedback
Arata
Raspunde
15.01.2016 ora 12:58
+
0
-
#
Comentariul este transferat la Feedback
Arata
Raspunde
15.01.2016 ora 12:29
+
0
-
#
Comentariul este transferat la Feedback
Arata
Raspunde
11.12.2015 ora 14:56
+
0
-
#
Comentariul este transferat la Feedback
Arata
Raspunde
11.12.2015 ora 14:14
+
0
-
#
Good bookmaker!
Raspunde
Statistici tipsteri
Pentru februarie / de la inceput
Tipster Pariuri Profit
Mironica (3) 22/0/9 +614 RON
Salinas (2) 6/0/9 +434 RON
Karbacher (6) 27/0/14 +214 RON
Wallberg (7) 14/0/7 +148 RON
Nica (1) 11/0/6 +112 RON
Pardo (2) 5/0/8 +40 RON
Gavan 8/0/11 -554 RON
Experti Pariuri Profit
Mironica (3) 22/0/9 +614 RON
Salinas (2) 6/0/9 +434 RON
Pardo (2) 5/0/8 +40 RON
Statisticile pariorilor profesionisti, cu o rata de profitabilitate excelenta, demonstrata, raportata la un numar de minim 300 de pariuri.
Profesionisti Pariuri Profit
Karbacher (6) 27/0/14 +214 RON
Wallberg (7) 14/0/7 +148 RON
Nica (1) 11/0/6 +112 RON
Gavan 8/0/11 -554 RON
Tipster Pariuri Profit
Pardo (2) 240/0/194 +3 788 RON
Wallberg (7) 178/5/146 -4 RON
Gavan 100/6/65 -483 RON
Karbacher (6) 222/1/155 -912 RON
Mironica (3) 369/1/268 -1 096 RON
Nica (1) 110/2/80 -1 179 RON
Salinas (2) 164/0/182 -1 408 RON
Experti Pariuri Profit
Pardo (2) 240/0/194 +3 788 RON
Mironica (3) 369/1/268 -1 096 RON
Salinas (2) 164/0/182 -1 408 RON
Statisticile pariorilor profesionisti, cu o rata de profitabilitate excelenta, demonstrata, raportata la un numar de minim 300 de pariuri.
Profesionisti Pariuri Profit
Wallberg (7) 178/5/146 -4 RON
Gavan 100/6/65 -483 RON
Karbacher (6) 222/1/155 -912 RON
Nica (1) 110/2/80 -1 179 RON
(