Sportingbet

Reinnoit: 01.02.2023
500 RON
Bonus bun venit
Feedback: 
Adauga feedback
Reclamatii: 
5 / 2 / 0
Adauga o reclamatie

Puncte forte Sportingbet

 • Aplicatie mobila pentru pariuri si cazino
 • Oferta foarte bogata pentru pariuri sportive
 • O multime de piete si pariuri disponibile
 • Optiunea “Creati un pariu” disponibila (iti poti crea propriul pariu)
 • Transmisiuni live

Puncte slabe Sportingbet

 • Conditii destul de dificile de rulaj pentru bonusul de inregistrare
 • Lipsa platforma poker
Casa de pariuri online licentiata in Romania
Ghid complet pentru plasarea primului pariu

Cote — mediu

Acest operator ofera cote medii raportat la alte site-uri de pariuri care ocupa un loc fruntas in acest top. 

Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al cotelor, dar si pozitia casei de pariuri in aceasta ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de cote.

Cote Fotbal

In ceea ce priveste campionatele mari, precum Premier League din Anglia, La Liga din Spania, Serie A din Italia, Bundesliga din Germania sau Ligue 1 din Franta, marja de profit cu care Sportingbet opereaza este de 6.5-7% (cu cat marja de profit a casei de pariuri este mai mica, cu atat cotele sunt mai mari).

Pentru campionate medii din Europa, precum Liga I din Romania, Premier League din Rusia, Ekstraklasa din Polonia si altele, marja de profit este de in medie de 6-7%.

Tenis

La turneele ITF opereaza cu o marja de profit de 7-8%.

Baschet

La competitiile mari din baschetul mondial, precum NBA din SUA, Lega A din Italia, Liga ACB din Spania sau Euroleague, marja de profit este de 5-7%.

Cum a fost calculata marja.

Oferta de pariuri pre—meci — bine

Raportat la varietatea optiunilor de pariere si a ofertei de pariuri, aceasta casa de pariuri se situeaza la nivel mediu in topul caselor de pariuri online din Romania.

Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al ofertei de pariuri pre-meci, dar si pozitia casei de pariuri in aceasta ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de oferta de pariuri sportive.

Miza minima

Suma minima care se poate paria pe un cupon de pariere la Sportingbet este de 2 RON.

Pariuri pe Handicap

 • Handicap European – Da
 • Handicap Asiatic – Nu
 • Totaluri Asiatice - Nu

Pariuri pe fotbal

La evenimente majore precum Liga Campionilor, Liga Europa, campionatele interne de top (Primera Division, Premier League, Serie A, Bundesliga etc) ofera peste 100 de piete pre-meci, de unde nu lipsesc cele mai populare pariuri precum: cote de meci, sansa dubla, total goluri, pariuri cu handicap, scor corect, pauza/final, rezultatul primei reprize, primul gol si multe altele.

La aceste pariuri populare, adaugam si o lista de pariuri interesante, unele chiar unice precum: scor corect in orice moment al meciului, gol marcat in intervale de 5/10/15 minute, castigator in perioade de 15 minute, si altele.

Pariuri pe tenis

In general, pentru turneele ITF ofera doar posibilitatea de a paria pe castigatorul meciului, neavand alte optiuni de pariere disponibile.

La turneele WTA sau ATP, Sportingbet ofera la unele meciuri si peste 30 de optiuni de pariere pentru fiecare meci de unde nu lipsesc cele mai populare pariuri precum: castigatorul meciului, pariuri pe set, pariuri cu handicap, total game-uri, scorul setului si multe altele.

La momentul analizei, pentru fiecare din meciurile de la turneul ATP Paris ofera peste 30 de optiuni de pariere, in timp ce pentru turneele ITF din oferta face parte doar pariul de tip castigatorul meciului.

Pariuri pe hochei

La turneele mari, precum Euro sau NHL, oferta depaseste 40 de pariuri pentru fiecare meci: rezultatul meciului cu si fara prelungiri, total goluri, scor corect pe perioade, rezultat perioade, perioada cu cele mai multe goluri si multe alte pariuri.

La momentul analizei, pentru meciurile din Liga Campionilor acest operator ofera in jur 40 de optiuni de pariere, in timp ce pentru NHL avem disponibile pana in 10 optiuni de pariere.

Pariuri pe baschet

La unele meciuri din competiile majore, precum NBA, ofera in jur de 35 de optiuni de pariere pentru fiecare meci: castigatorul meciului, handicap, handicap cu jumatate de punct, rezultatul la pauza.

Alt tip de pariuri la mare cautare, numarul total de puncte inscrise de un anumit jucator, se regaseste de asemenea in oferta casei de pariuri pentru competitiile de top.

La momentul analizei, pentru meciurile din NBA aceasta casa de pariuri ofera peste 30 de optiuni de pariere, pentru meciurile din campionatul Greciei, Spaniei sau Germaniei avem disponibile 16 optiuni de pariere.

Sisteme de pariuri

Trixie, Patent, Yankee, Canadian, Lucky 31, Lucky 63, Heinz, Super Heinz, Goliath, dar si clasicele permutari sau bilete combinate (X din Y).

Optiuni speciale

“Cash out” sau optiunea “Inchide Pariul” – disponibila, atat pentru pariuri live cat si pre-meci. Aceasta optiune va da posibilitatea de a inchide pariul inainte de a se fi solutionat toate evenimentele de pe biletul dvs.

Optiunea Inchide Pariul este disponibila atat pentru pariurile simple cat și pentru pariurile multiple. Castigurile retrase sunt disponibile imediat.

Oferta de pariuri Live — mediu

Platforma de pariuri live la Sportingbet este una relativ buna care functioneaza fara intreruperi, sau cu pauze foarte mari de modificare a cotelor.

Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al ofertei de pariuri live, dar si pozitia casei de pariuri in aceasta ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de oferta de pariuri live.

Majoritatea evenimentelor importante sunt disponibile pentru pariuri live. Optiunile de pariere disponibile sunt aproape similare cu oferta pre-meci, la care se adauga si alte pariuri specifice evenimentelor live.

Transmisiuni in direct

Acest operator transmite peste 10.000 de evenimente sportive pe an. Pentru a putea urmari aceste evenimente trebuie sa aveti in cont un pariu plasat in ultimele 24 de ore, sau balanta contului sa fie pozitiva. Transmisiunile in direct pot fi urmarite atat pe versiunea desktop cat si pe versiunea optimizata pentru mobil.

Grafica si statistici

In timp ce pariati live aveti posibilitatea de a verifica statisticile meciului, avand totodata la dispozitie si o reprezentare grafica a desfasurarii meciului.

Calendar Pariuri Live

Aveti la dispozitie si un calendar al evenimentelor live unde puteti verifica ce evenimente vor fi disponibile pentru pariuri live in functie de zi sau sport.

Optiunea de a adauga la favorite

Daca sunteti interesat de anumite meciuri doar, aveti posibilitatea de a le marca astfel incat sa le aveti mereu in prin plan.

Optiuni speciale

Optiunea “Cash out” sau “Inchidere pariu” – disponibila, atat pentru pariuri simple, cat si combinate, indiferent daca sunt live sau pre-meci. Aceasta optiune va da posibilitatea de a inchide pariul inainte de a se fi solutionat toate evenimentele de pe biletul dvs.

Optiunea Inchide Pariul este disponibila atat pentru pariurile simple cat și pentru pariurile multiple. Castigurile retrase sunt disponibile imediat.

Pariuri Live de pe mobil

Poti paria live de pe orice dispozitiv mobil, prin intermediul aplicatiilor de Android sau iOS. In cazul in care, din anumite motive nu poti instala aplicatiile, la acest operator poti paria si direct din browser, prin intermediul versiunii optimizate pentru dispozitivele mobile.

Puncte forte:
Ok, o casa buna cu o oferta ok.merita sa joci la ei. Cote ok, design ok
Puncte forte:
Usurinta de a paria pe mobil. Idem cash-out. Platforma de mobil foarte comoda. Posibilitatea de accesare atit din browser cit si din aplicatie (platforma Android).
Puncte slabe:
Nu am avut probleme deocamdata.
Puncte forte:
Cote foarte bune, oferta bogata. Promotii si bonusuri atractive. O interfata user-friendly, usor de utilizat, care se misca destul de rapid. Procesari rapide ale retragerilor.
Puncte forte:
De fiecare data cand am restrâns o suma de bani nu am avut nici o problema si cat am retras atata am primit si acea asigurare săptămânală este de foarte bun augur asa ca eu sunt foarte mulțumit de aceasta casa de pariuri online
Puncte forte:
Cote corecte, oferta foarte divesificata. Bani sa ai, ca n-ai cum sa te plictisesti...
Toate recenziile casei de pariuri Sportingbet (15)

Bonusuri Sportingbet

Bonus bun venit pana la 500 de lei pentru primele trei depuneri
 • Deschide un cont la Sportingbet accesand acest link;
 • Pentru a putea incasa acest bonus, trebuie sa faci macar o depunere minima (40 RON) in termen de maxim 7 zile de la inregistrare;
 • Bonusul pentru primele trei depuneri este de maxim 500 de lei si se obtine astfel:
 • 50% pana la 200 de lei pentru primul depozit
 • 50% pana la 200 de lei pentru al doilea depozit
 • 100% pana la 100 de lei pentru al treilea depozit

Pentru detalii suplimentare despre bonusul la inregistrare Sportingbet, dar si cele mai actuale promotii si bonusuri atat pentru clientii noi cat si pentru clientii existenti, iti recomandam acest articol.

Bonus bun venit pana la 500 de lei pentru primele trei depuneri

 • Deschide un cont la Sportingbet accesand acest link;
 • Pentru a putea incasa acest bonus, trebuie sa faci macar o depunere minima (40 RON) in termen de maxim 7 zile de la inregistrare;
 • Bonusul pentru primele trei depuneri este de maxim 500 de lei si se obtine astfel:
 • 50% pana la 200 de lei pentru primul depozit
 • 50% pana la 200 de lei pentru al doilea depozit
 • 100% pana la 100 de lei pentru al treilea depozit

Pentru detalii suplimentare despre bonusul la inregistrare Sportingbet, dar si cele mai actuale promotii si bonusuri atat pentru clientii noi cat si pentru clientii existenti, iti recomandam acest articol.

Despre casa de pariuri

Sportingbet este un brand detinut de GVC Holdings plc, o companie listata la Bursa din Londra. Este printre liderii pietei de pariuri online din lume.

Are peste 2.500.000 clienti inregistrati in aproximativ 200 de tari si care insumat plaseaza peste 1.000.000 de pariuri in fiecare zi. Nu detine si agentii stradale. 

Din oferta acestei case de pariuri fac parte urmatoarele produse: pariuri sportive si cazino.

In urma analizei amanuntite realizate de catre echipa Legalbet, putem spune ca rezultatul pentru Sportingbet Romania este unul favorabil in contextul actual al pietei.

Produsul s-a schimbat mult in bine in ultima vreme, este un operator de pariuri de incredere, cu o oferta sportiva variata si o platforma de pariuri Live foarte buna. Un alt capitol la care aceasta casa de pariuri sta bine este echipa de relatii cu clientii, oferind suport rapid in limba romana prin toate metodele comune existente la momentul de fata: telefon, chat live, email si formular de contact.

La capitolul promotii, pe Sportingbet.ro vei gasi intotdeauna o multime de oferte si bonusuri atat pentru clienti existenti cat si pentru clienti noi.

Sportingbet ofera toate metodele comune de depunere, inclusiv prin intermediul unui cod promotional.

Aplicatiile de mobil si versiunea optimizata pentru smartphone si tableta, se incadreaza de asemenea la categoria aspectelor pozitive, intrucat exista o aplicatie Sportingbet de Android, cat si o aplicatie Sportingbet de iOS.

La fel ca in cazul celorlalte case de pariuri care ofera aplicatii, este bine de stiut faptul ca aplicatia pentru Android poate fi descarcata direct accesand site-ul sportingbet.ro de pe mobil, in timp ce aplicatia pentru iOS trebuie descarcata din AppStore.

Vom analiza, in continuare, toate aspectele ce trebuie luate in considerare de catre pariorii ce au intentia de a-si deschide un cont la Sportingbet.

Sportingbet: site-ul oficial

Site-ul Sportingbet are o interfata simplu de utilizat, foarte prietenoasa pentru utilizatori. In primul rand, combinatia de culori alb- albastru este foarte placuta ochiului, iar in centrul paginii se deruleaza lista cu promotii . 

Pentru a incepe sa pariati la Sportingbet este de ajuns sa dati click aici.

Spre deosebire de alte case de pariuri, in bara de meniuri principala, pe orizontala aveti la dispozitie oferta de sporturi, care incepe, in mod firesc, cu fotbal si tenis, dar ajunge pana la darts si golf. Butonul  de pariuri live se afla la inceputul acestui meniu pe orizontala. 

Sunt aproximativ 8000 de optiuni de pariere diferite zilnic pe un numar de circa 30 de sporturi.

In meniul din partea stanga a paginii principale Sportingbet se afla competitiile fotbalistice de top din Europa, intr-un meniu derulant. Ele sunt urmate, in ordine alfabetica, de ligile de fotbal din tarile din esaloanele fotbalistice inferioare. Printr-un click pe oricare dintre aceste ligi puteti derula toate optiunile de pariere disponibile pentru acea competitie.

Sportingbet: deschiderea si verificarea contului

Deschiderea unui cont la casa de pariuri Sportingbet este o activitate simpla. Procesul de inregistrare incepe cu un click pe butonul “Inregistrati-va acum” din partea din dreapta sus a site-ului.

Date necesare deschiderii contului la Sportingbet

 • Numele de utilizator şi parolă
 • Unitate monetara (leu)
 • Adresa de Mail

 • Parola

Datele personale:

 • nume şi prenume

 • data naşterii

 • codul numeric personal

Datele de contact:

 • țara

 • codul postal

 • oraşul în care locuiţi

 • adresa

 • numărul de telefon

La final, dati click pe butonul „Înregistrare” pentru a va crea contul de joc!

Va sfatuim sa cititi cu mare atentie regulamentul de joc inainte de a plasa primul pariu.

Verificarea contului Sportingbet

Contul de parior la Sportingbet trebuie verificat în 30 de zile de la înregistrare. 

 • Confirmati identitatea, încărcand o poza a unui document de identitate (pasaport, carte de identitate sau permis de conducere) care sa contina numele vostru complet, data nasterii, locul nașterii și fotografia, precum și codul personal de identificare (CNP) și adresa completă. Documentele se pot trimite prin:

 • Tool-ul online de încărcare

 • Android și app-uri Ios

 • e-mail – [email protected]

Veti primi pe adresa de e-mail confirmarea verificarii contului.

Sportingbet: bonusuri si promotii

Butonul “Promotii” ocupa un loc privilegiat, chiar in centrul paginii principale a site-ului. In afara bonusului de bun venit, la Sportingbet te poti astepta oricand la free bets sau alte promotii care sa iti mearga la suflet.

Tipuri de bonusuri la Sportingbet

 • Bonusde bun venit 
 • FreeBet-uri

 • Bonus de reincarcare

 • Promotii cu premii zilnice
 • Cashout


In momentul in care optati pentru un bonus sau o promotie, va invitam sa cititi cu atentie termenii si conditiile acestora, pentru a sti exact care sunt cerintele de rulaj pentru finalizarea acestora. Asta pentru ca doar dupa realizarea acestor conditii vei putea beneficia de banii reali rezultati din rularea cu succes a bonusului respectiv.

Aflati aici, in detaliu, care sunt si care sunt termenii si conditiile pentru bonusurile si promotiile oferite de casa de pariuri Sportingbet.

Sportingbet: depuneri si retrageri

Dupa ce v-ati creat contul de pariere la Sportingbet, suntei gata de a face depuneri și retrageri de fonduri in si din contul de pariere. Trebuie sa aveti insa in vedere ca nu toate metodele de depunere sunt eligibile pentru a accesa bonusul de inregistrare.

Cum se efectueaza o depunere la Sportingbet

 • Loghează-te cu numele  de utilizator și parola

 • Da click pe butonul „Depozit”

 • Selecteaza metoda de depunere

 • Introdu suma pe care vrei sa o depui în contul tău de jucător

 • Introdu toate datele necesare și confirma plata pe care vrei să o faci

 • Suma depusa este disponibila imediat pentru pariere


Cum se efectueaza o retragere la Sportingbet

 • Loghează-te și da click pe contul de utilizator, dreapta sus pe pagina principala

 • Alege meniul “Casierie”

 • Apasa butonul „Retragere”

 • Selectează modalitatea de plata

 • Indică suma pe care dorești să o retragi din cont

 • Urmează instrucțiunile aferente modului de plată ales și confirma cererea de retragere

 • Inainte de a confirma retragerea, verifica datele cererii de retragere - în special datele bancare sau ale cardului

Puteți retrage doar pe card sau pe pe portofelul electronic (eWallet), pe care l-ați utilizat pentru efectuarea depozitului. Aceasta înseamnă că metoda de plata trebuie verificată înainte de efectuarea oricărei retrageri, iar metoda de plata trebuie să vă aparțină și să fie înregistrată pe numele vostru.

Sportingbet ofera un numar decent de optiuni, atat pentru depunere cat si pentru retragerea sumelor de bani din contul de parior. Suma minima ce poate fi depusa este de 40 de lei de lei, iar suma minima ce poate fi retrasa este, de asemenea, de 40 de lei. 

Gasiti aici, prezentate in amanunt, toate metodele de depunere si de retragere in si din contul de pariuri Sportingbet.

Sportingbet: versiune de mobil si aplicatii

Aplicatiile de mobil si versiunea optimizata pentru smartphone si tableta, se incadreaza la categoria aspectelor pozitive, intrucat exista o aplicatie Sportingbet de Android, cat si o aplicatie Sportingbet de iOS.

Este bine de stiut faptul ca aplicatia Sportingbet pentru Android poate fi descarcata direct accesand site-ul sportingbet.ro de pe mobil, in timp ce aplicatia pentru iOS trebuie descarcata direct din magazinul AppStore.

Ambele aplicatii se pot utiliza in mod gratuit si sunt perfect vizibile eforturile celor de la Sportingbet de a le imbunatati permanent.

Aplicatia de pariere Sportingbet: puncte forte

 • Statistici și informații detaliate, in timp real;

 • Funcționeaza foarte bine pentru pariurile live;

 • Live streaming disponibil direct în aplicație, daca ai bani in cont, pentru meciuri din Serie A, La Liga sau Bundesliga.


Aplicatia de pariere Sportingbet: aspecte de imbunatatit 

 • Pot aparea, uneori, probleme la logarea in aplicatie;

 • Tranzitia intre pagini se poate face, uneori, greoi, dar acest fapt se poate datora si vitezei conexiunii de internet;

Sportingbet: relatii cu clientii

Un alt capitol la care Sportingbet sta foarte bine este echipa de relatii cu clientii. Aceasta ofera suport rapid in limba romana prin toate metodele comune existente la momentul de fata: telefon, chat live, email si formular special de contact.

 • Live Chat: zilnic în intervalul 09:00 - 23:00

Totodata, casa de pariuri Sportingbet are o secțiune de intrebari si raspunsuri FAQ foarte completa, ce ofera ghiduri amanuntite pentru cele mai des intalnite intrebari ce pot aparea din partea pariorilor.


Link-uri utile:

Daca inca nu esti hotarat ce casa de pariuri sa alegi, am categorisit cele mai bune case de pariuri online in functie de diferite criterii, pentru a-ti fi mai usor sa le gasesti, conform preferintelor tale. 

Daca ai o reclamatie la adresa casei de pariuri online Sportingbet, te rugam sa ne detaliezi situatia in sectiunea de comentarii de mai jos si vom contacta reprezentantii casei de pariuri pentru a incerca sa iti rezolvam problema.

Postat de:

NicPopescu
NicPopescu
Managerul siteului

Intrebari si raspunsuri

🤩 Cum imi fac cont la Sportingbet?

Acest articol dedicat detaliaza cum nu se poate mai bine fiecare etapa a crearii unui cont Sportingbet, toate datele personale pe care trebuie sa le furnizezi pentru inregistrarea pe site-ul Sportingbet, dar si documentele pe care este necesar sa le trimiti  in vederea verificarii contului, pentru a putea paria in legalitate si siguranta.

🤓 Cum pariez la Sportingbet?

Dupa operatiunile pentru deschiderea contului este necesara depunerea fondurilor in cont pentru a putea plasa primul pariu la Sportingbet. Inainte de orice, nu uitati de importanta managementului banilor, parierea presupune o planificare riguroasa a fondurilor de pariere lunare. Aveti aici toate informatiile necesare parierii la Sportingbet.

📱 Cum descarc pe telefon aplicatiile mobile Sportingbet?

Instalarea aplicațiilor de pariuri Sportingbet pe iOS

Daca ai un dispozitiv Iphone sau un Ipad, atunci aplicațiile pot fi descărcate direct din AppStore. Intri acolo, scrii numele casei de pariuri,  iar aplicația va apărea prima în listă. Intri pe aplicatia Sportingbet si o instalezi ca pe orice altă aplicație.

Instalarea aplicației de pariuri Sportingbet pe Android

Pentru Android, este necesar sa intri in browserul telefonului sau a tabletei pe site-ul Sportingbet, iar de pe pagina principală vei fi invitat să descarci aplicatia de pariuri. Desi exista magazinul Google Play, acesta nu poate da acces catre o aplicație de pariuri sportive deoarece Google nu permite acest lucru. De aceea, aceste aplicatii pot fi descarcate doar de pe site-ul casei de pariuri Sportingbet.

💰 Cum retrag castigurile de la Sportingbet?

Casa de pariuri Sportingbet ofera un numar mare de metode de retragere, iar suma minima pe care o poti retrage este de doar 20 de lei. Nu uitati sa folositi pentru retragerea de fonduri, in principiu, aceeasi metoda pe care ati folosit-o la depunere.  Gasesti aici toate metodele de retragere a castigurilor tale din contul de pariere Sportingbet.

⚖️ Care sunt avantaje si dezavantajele parierii la Sportingbet?

Dupa analiza principalelor criterii de care un parior trebuie sa tina cont atunci cand vrea sa decida sa deschida un cont de pariere, e nevoie si de o chintesenta a acestora. Aceasta se regaseste in avantajele si dezavantajele parierii la Sportingbet. Si sa stiti ca la rubrica avantaje nu este vorba doar despre bonusuri si promotii. Dimpotriva…Tinand cont de aceste aspecte principale, puteti lua in deplina cunostinta de cauza hotararea de a va face cont la casa de pariuri Sportingbet.

Depuneri si retrageri

Metoda de plata
Minim
Maxim
Comision
Timp procesare
Transfer bancar
40 RON
100000 RON
0%
2-5 zile
Entropay
40 RON
25000 RON
0%
Instant
Mastercard
40 RON
20000 RON
0%
Instant
Neteller
40 RON
25000 RON
0%
Instant
Paysafecard
40 RON
N/A
0%
Instant
PromoCode
Instant
PromoCode este un cod promotional pe care il poti folosi la depunere introducand codul in campul aferent. Suma variaza in functie de oferta primita.
Skrill
40 RON
100000 RON
4.9%
Instant
Visa Electron
40 RON
20000 RON
0%
Instant
Visa
40 RON
20000 RON
0%
Instant
Transfer bancar
Entropay
Minim
40 RON
Maxim
100000 RON
Comision
0%
Timp procesare
2-5 zile
Minim
40 RON
Maxim
25000 RON
Comision
0%
Timp procesare
Instant
Mastercard
Neteller
Minim
40 RON
Maxim
20000 RON
Comision
0%
Timp procesare
Instant
Minim
40 RON
Maxim
25000 RON
Comision
0%
Timp procesare
Instant
Paysafecard
PromoCode
Minim
40 RON
Maxim
N/A
Comision
0%
Timp procesare
Instant
Minim
Maxim
Comision
Timp procesare
Instant
PromoCode este un cod promotional pe care il poti folosi la depunere introducand codul in campul aferent. Suma variaza in functie de oferta primita.
Skrill
Visa Electron
Minim
40 RON
Maxim
100000 RON
Comision
4.9%
Timp procesare
Instant
Minim
40 RON
Maxim
20000 RON
Comision
0%
Timp procesare
Instant
Visa
Minim
40 RON
Maxim
20000 RON
Comision
0%
Timp procesare
Instant
Metoda de plata
Minim
Maxim
Comision
Timp procesare
Transfer bancar
40 RON
Nelimitat
0%
2-5 zile
Mastercard
40 RON
Nelimitat
0%
2-5 zile
Neteller
40 RON
200000 RON
0%
24 ore
Skrill
40 RON
40000 RON
3% pana la 10 000 RON
24 ore
Visa Electron
40 RON
Nelimitat
0%
2-5 zile
Visa
40 RON
Nelimitat
0%
2-5 zile
Transfer bancar
Mastercard
Minim
40 RON
Maxim
Nelimitat
Comision
0%
Timp procesare
2-5 zile
Minim
40 RON
Maxim
Nelimitat
Comision
0%
Timp procesare
2-5 zile
Neteller
Skrill
Minim
40 RON
Maxim
200000 RON
Comision
0%
Timp procesare
24 ore
Minim
40 RON
Maxim
40000 RON
Comision
3% pana la 10 000 RON
Timp procesare
24 ore
Visa Electron
Visa
Minim
40 RON
Maxim
Nelimitat
Comision
0%
Timp procesare
2-5 zile
Minim
40 RON
Maxim
Nelimitat
Comision
0%
Timp procesare
2-5 zile

Suport Sportingbet

+40 316300581; +35 316297398
Program de lucru: Luni – Duminica: 10:00 – 20:30 ora Romaniei
Live Chat
Sportingbet contact: Timp mediu de raspuns 60 secunde
Formular de contact
Timp mediu de raspuns 4 ore

Descarca applicatiile pentru mobil

Evaluare rating: 5 / 5
Evalueaza:
Din pacate majoritatea pariorilor lasa recenzii doar atunci cand sunt nemultumiti. Te rugam sa completezi si feedback-ul pozitiv, nu doar pe cel negativ, astfel incat recenzia ta sa fie cat se poate de obiectiva. Suntem siguri ca ai avea de spus si lucruri bune, si lucruri rele la adresa casei de pariuri Sportingbet.
Te rugam sa citesti regulile inainte de a trimite o reclamatie. Acceptam reclamatii doar pentru case de pariuri licentiate in Romania.
Comentarii
13
Comment transfered from Complaints section
Am făcut o depunere, am primit bonus de 100% pe care l am rulat conform conditiilor. De 3 zile retragerea este in procesare desi am fost notificat că se va procesa in 6, apoi in 7 noiembrie. Nu s-a întâmplat nimic. In ultimul email mi s-a spus ca departamentul responsabil încă face verificări în cazul meu. Contul este verificat și nu am fost anunțat de vre-o problema in acest sens.
bonusul de inregistrare mai este disponibil sau gata ?
Comentariul este transferat la Feedback Arata
Îmi place această casă de pariuri online.
cele mai bune cote Live sunt la favbet.ro
Adrian
Administratorul
0
In curand vom adauga si recenzia casei de pariuri online favbet si, de asemena, si celelalte case de pariuri care si-au lansat de curand site-ul de pariuri online.
Pentru a oferi cele mai obiective si oneste ratinguri, este necesar sa luam in calcul absolut toate casele de pariuri online legale din Romania. Asadar, in curand vom avea si favbet, superbet, betstars etc in recenziile si ratingurile noastre.
Comentariul este transferat la Feedback Arata
Comentariul este transferat la Feedback Arata
Comentariul este transferat la Feedback Arata
marcel
0
Comentariul este transferat la Feedback Arata
Andrey
0
Comentariul este transferat la Feedback Arata
Yuriy
0
Good bookmaker!