Puncte forte

 • Aplicatie mobila pentru pariuri si cazino
 • Oferta foarte bogata pentru pariuri sportive
 • O multime de piete si pariuri disponibile
 • Optiunea “Creati un pariu” disponibila (iti poti crea propriul pariu)
 • Transmisiuni live

Puncte slabe

 • Conditii destul de dificile de rulaj pentru bonusul de inregistrare
 • Lipsa platforma poker

Pozitiile din clasamente

Toate evaluările

Recenzii 18

Reclamatii 19

24
25 %
Rezolvat
0 %
Nerezolvat
25 %
In progress
Casa de pariuri nu colaboreaza direct cu Legalbet in rezolvarea reclamatiilor
dobreadriannicolae37
19 octombrie 2023, 13:54
Nu vor sămi plătească plata de de euro mă mint într-una că îmi face plata dar nu mi sa deloc deși a trecut 19 zile nici vorba de bani
Buna ziua Sint Dobre Adrian Nicolae născut la data de 23/10/1973 ,am întîmpinat o problema cu retragerea din data de 30/09 2023 mia zis că...
dobreadriannicolae37
19 octombrie 2023, 13:54
197 RON
3
kingabacs43
20 ianuarie 2023, 16:06
Cont suspendat
Buna ziua ce e de facut daca un cont este suspendat dar este o retragere in asteptare
kingabacs43
20 ianuarie 2023, 16:06
50 RON
1
kingabacs43
20 ianuarie 2023, 13:20
Cont suspendat
Ce trebuie facur daca un cont este suspendat pernament?
kingabacs43
20 ianuarie 2023, 13:20
50 RON
0
Razvan34
18 ianuarie 2023, 09:43
Bilet nevalidat
Buna. Am un bilet castigator nevalidat din data de 17.01, cu 3 meciuri care s-au amanat. M-as fi asteptat sa primesc deja cota de 1 pe...
Razvan34
18 ianuarie 2023, 09:43
520 RON
3
A123456789z
5 ianuarie 2023, 12:49
Cont anchis
Ma numesc frunza viorica si am deschi cont la winer faceam zilnic depunere anul trecut an luna iunie 20022 am plecat an anglia leam dat...
A123456789z
5 ianuarie 2023, 12:49
5188 RON
1

Recenzia casei de pariuri Sportingbet efectuata de Legalbet

Casa de pariuri Sportingbet nu este autorizată să accepte pariuri online din partea cetățenilor români. Îți recomandăm să plasezi pariuri online doar la casele de pariuri legale în România, pe care le găsești pe site-ul ONJN.

Legalbet nu recomandă activitatea la casa de pariuri Sportingbet pentru că accesul la fondurile din conturi îți poate fi blocat dacă vei reuși să-ți faci cont.

Cote — mediu

Acest operator ofera cote medii raportat la alte site-uri de pariuri care ocupa un loc fruntas in acest top. 

Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al cotelor, dar si pozitia casei de pariuri in aceasta ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de cote.

Cote Fotbal

In ceea ce priveste campionatele mari, precum Premier League din Anglia, La Liga din Spania, Serie A din Italia, Bundesliga din Germania sau Ligue 1 din Franta, marja de profit cu care Sportingbet opereaza este de 6.5-7% (cu cat marja de profit a casei de pariuri este mai mica, cu atat cotele sunt mai mari).

Pentru campionate medii din Europa, precum Liga I din Romania, Premier League din Rusia, Ekstraklasa din Polonia si altele, marja de profit este de in medie de 6-7%.

Tenis

La turneele ITF opereaza cu o marja de profit de 7-8%.

Baschet

La competitiile mari din baschetul mondial, precum NBA din SUA, Lega A din Italia, Liga ACB din Spania sau Euroleague, marja de profit este de 5-7%.

Cum a fost calculata marja.

Oferta de pariuri pre—meci — bine

Raportat la varietatea optiunilor de pariere si a ofertei de pariuri, aceasta casa de pariuri se situeaza la nivel mediu in topul caselor de pariuri online din Romania.

Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al ofertei de pariuri pre-meci, dar si pozitia casei de pariuri in aceasta ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de oferta de pariuri sportive.

Miza minima

Suma minima care se poate paria pe un cupon de pariere la Sportingbet este de 2 RON.

Pariuri pe Handicap

 • Handicap European – Da
 • Handicap Asiatic – Nu
 • Totaluri Asiatice - Nu

Pariuri pe fotbal

La evenimente majore precum Liga Campionilor, Liga Europa, campionatele interne de top (Primera Division, Premier League, Serie A, Bundesliga etc) ofera peste 100 de piete pre-meci, de unde nu lipsesc cele mai populare pariuri precum: cote de meci, sansa dubla, total goluri, pariuri cu handicap, scor corect, pauza/final, rezultatul primei reprize, primul gol si multe altele.

La aceste pariuri populare, adaugam si o lista de pariuri interesante, unele chiar unice precum: scor corect in orice moment al meciului, gol marcat in intervale de 5/10/15 minute, castigator in perioade de 15 minute, si altele.

Pariuri pe tenis

In general, pentru turneele ITF ofera doar posibilitatea de a paria pe castigatorul meciului, neavand alte optiuni de pariere disponibile.

La turneele WTA sau ATP, Sportingbet ofera la unele meciuri si peste 30 de optiuni de pariere pentru fiecare meci de unde nu lipsesc cele mai populare pariuri precum: castigatorul meciului, pariuri pe set, pariuri cu handicap, total game-uri, scorul setului si multe altele.

La momentul analizei, pentru fiecare din meciurile de la turneul ATP Paris ofera peste 30 de optiuni de pariere, in timp ce pentru turneele ITF din oferta face parte doar pariul de tip castigatorul meciului.

Pariuri pe hochei

La turneele mari, precum Euro sau NHL, oferta depaseste 40 de pariuri pentru fiecare meci: rezultatul meciului cu si fara prelungiri, total goluri, scor corect pe perioade, rezultat perioade, perioada cu cele mai multe goluri si multe alte pariuri.

La momentul analizei, pentru meciurile din Liga Campionilor acest operator ofera in jur 40 de optiuni de pariere, in timp ce pentru NHL avem disponibile pana in 10 optiuni de pariere.

Pariuri pe baschet

La unele meciuri din competiile majore, precum NBA, ofera in jur de 35 de optiuni de pariere pentru fiecare meci: castigatorul meciului, handicap, handicap cu jumatate de punct, rezultatul la pauza.

Alt tip de pariuri la mare cautare, numarul total de puncte inscrise de un anumit jucator, se regaseste de asemenea in oferta casei de pariuri pentru competitiile de top.

La momentul analizei, pentru meciurile din NBA aceasta casa de pariuri ofera peste 30 de optiuni de pariere, pentru meciurile din campionatul Greciei, Spaniei sau Germaniei avem disponibile 16 optiuni de pariere.

Sisteme de pariuri

Trixie, Patent, Yankee, Canadian, Lucky 31, Lucky 63, Heinz, Super Heinz, Goliath, dar si clasicele permutari sau bilete combinate (X din Y).

Optiuni speciale

“Cash out” sau optiunea “Inchide Pariul” – disponibila, atat pentru pariuri live cat si pre-meci. Aceasta optiune va da posibilitatea de a inchide pariul inainte de a se fi solutionat toate evenimentele de pe biletul dvs.

Optiunea Inchide Pariul este disponibila atat pentru pariurile simple cat și pentru pariurile multiple. Castigurile retrase sunt disponibile imediat.

Oferta de pariuri Live — mediu

Platforma de pariuri live la Sportingbet este una relativ buna care functioneaza fara intreruperi, sau cu pauze foarte mari de modificare a cotelor.

Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al ofertei de pariuri live, dar si pozitia casei de pariuri in aceasta ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de oferta de pariuri live.

Majoritatea evenimentelor importante sunt disponibile pentru pariuri live. Optiunile de pariere disponibile sunt aproape similare cu oferta pre-meci, la care se adauga si alte pariuri specifice evenimentelor live.

Transmisiuni in direct

Acest operator transmite peste 10.000 de evenimente sportive pe an. Pentru a putea urmari aceste evenimente trebuie sa aveti in cont un pariu plasat in ultimele 24 de ore, sau balanta contului sa fie pozitiva. Transmisiunile in direct pot fi urmarite atat pe versiunea desktop cat si pe versiunea optimizata pentru mobil.

Grafica si statistici

In timp ce pariati live aveti posibilitatea de a verifica statisticile meciului, avand totodata la dispozitie si o reprezentare grafica a desfasurarii meciului.

Calendar Pariuri Live

Aveti la dispozitie si un calendar al evenimentelor live unde puteti verifica ce evenimente vor fi disponibile pentru pariuri live in functie de zi sau sport.

Optiunea de a adauga la favorite

Daca sunteti interesat de anumite meciuri doar, aveti posibilitatea de a le marca astfel incat sa le aveti mereu in prin plan.

Optiuni speciale

Optiunea “Cash out” sau “Inchidere pariu” – disponibila, atat pentru pariuri simple, cat si combinate, indiferent daca sunt live sau pre-meci. Aceasta optiune va da posibilitatea de a inchide pariul inainte de a se fi solutionat toate evenimentele de pe biletul dvs.

Optiunea Inchide Pariul este disponibila atat pentru pariurile simple cat și pentru pariurile multiple. Castigurile retrase sunt disponibile imediat.

Pariuri Live de pe mobil

Poti paria live de pe orice dispozitiv mobil, prin intermediul aplicatiilor de Android sau iOS. In cazul in care, din anumite motive nu poti instala aplicatiile, la acest operator poti paria si direct din browser, prin intermediul versiunii optimizate pentru dispozitivele mobile.

Sportingbet: site-ul oficial

Site-ul Sportingbet are o interfata simplu de utilizat, foarte prietenoasa pentru utilizatori. In primul rand, combinatia de culori alb- albastru este foarte placuta ochiului, iar in centrul paginii se deruleaza lista cu promotii . 

Spre deosebire de alte case de pariuri, in bara de meniuri principala, pe orizontala aveti la dispozitie oferta de sporturi, care incepe, in mod firesc, cu fotbal si tenis, dar ajunge pana la darts si golf. Butonul  de pariuri live se afla la inceputul acestui meniu pe orizontala. 

Sunt aproximativ 8000 de optiuni de pariere diferite zilnic pe un numar de circa 30 de sporturi.

In meniul din partea stanga a paginii principale Sportingbet se afla competitiile fotbalistice de top din Europa, intr-un meniu derulant. Ele sunt urmate, in ordine alfabetica, de ligile de fotbal din tarile din esaloanele fotbalistice inferioare. Printr-un click pe oricare dintre aceste ligi puteti derula toate optiunile de pariere disponibile pentru acea competitie.Sportingbet: deschiderea si verificarea contului

Deschiderea unui cont la casa de pariuri Sportingbet este o activitate simpla. Procesul de inregistrare incepe cu un click pe butonul “Inregistrati-va acum” din partea din dreapta sus a site-ului.

Date necesare deschiderii contului la Sportingbet

 • Numele de utilizator şi parolă
 • Unitate monetara (leu)
 • Adresa de Mail

 • Parola

Datele personale:

 • nume şi prenume

 • data naşterii

 • codul numeric personal

Datele de contact:

 • țara

 • codul postal

 • oraşul în care locuiţi

 • adresa

 • numărul de telefon

La final, dati click pe butonul „Înregistrare” pentru a va crea contul de joc!

Va sfatuim sa cititi cu mare atentie regulamentul de joc inainte de a plasa primul pariu.

Verificarea contului Sportingbet

Contul de parior la Sportingbet trebuie verificat în 30 de zile de la înregistrare. 

 • Confirmati identitatea, încărcand o poza a unui document de identitate (pasaport, carte de identitate sau permis de conducere) care sa contina numele vostru complet, data nasterii, locul nașterii și fotografia, precum și codul personal de identificare (CNP) și adresa completă. Documentele se pot trimite prin:

 • Tool-ul online de încărcare

 • Android și app-uri Ios

 • e-mail – operations@sportingbet.ro

Veti primi pe adresa de e-mail confirmarea verificarii contului.

Sportingbet: bonusuri si promotii

Butonul “Promotii” ocupa un loc privilegiat, chiar in centrul paginii principale a site-ului. In afara bonusului de bun venit, la Sportingbet te poti astepta oricand la free bets sau alte promotii care sa iti mearga la suflet.

Tipuri de bonusuri la Sportingbet

 • Bonusde bun venit 
 • FreeBet-uri

 • Bonus de reincarcare

 • Promotii cu premii zilnice
 • Cashout


In momentul in care optati pentru un bonus sau o promotie, va invitam sa cititi cu atentie termenii si conditiile acestora, pentru a sti exact care sunt cerintele de rulaj pentru finalizarea acestora. Asta pentru ca doar dupa realizarea acestor conditii vei putea beneficia de banii reali rezultati din rularea cu succes a bonusului respectiv.

Aflati aici, in detaliu, care sunt si care sunt termenii si conditiile pentru bonusurile si promotiile oferite de casa de pariuri Sportingbet.

Sportingbet: depuneri si retrageri

Dupa ce v-ati creat contul de pariere la Sportingbet, suntei gata de a face depuneri și retrageri de fonduri in si din contul de pariere. Trebuie sa aveti insa in vedere ca nu toate metodele de depunere sunt eligibile pentru a accesa bonusul de inregistrare.

Cum se efectueaza o depunere la Sportingbet

 • Loghează-te cu numele  de utilizator și parola

 • Da click pe butonul „Depozit”

 • Selecteaza metoda de depunere

 • Introdu suma pe care vrei sa o depui în contul tău de jucător

 • Introdu toate datele necesare și confirma plata pe care vrei să o faci

 • Suma depusa este disponibila imediat pentru pariere


Cum se efectueaza o retragere la Sportingbet

 • Loghează-te și da click pe contul de utilizator, dreapta sus pe pagina principala

 • Alege meniul “Casierie”

 • Apasa butonul „Retragere”

 • Selectează modalitatea de plata

 • Indică suma pe care dorești să o retragi din cont

 • Urmează instrucțiunile aferente modului de plată ales și confirma cererea de retragere

 • Inainte de a confirma retragerea, verifica datele cererii de retragere - în special datele bancare sau ale cardului

Puteți retrage doar pe card sau pe pe portofelul electronic (eWallet), pe care l-ați utilizat pentru efectuarea depozitului. Aceasta înseamnă că metoda de plata trebuie verificată înainte de efectuarea oricărei retrageri, iar metoda de plata trebuie să vă aparțină și să fie înregistrată pe numele vostru.

Sportingbet ofera un numar decent de optiuni, atat pentru depunere cat si pentru retragerea sumelor de bani din contul de parior. Suma minima ce poate fi depusa este de 40 de lei de lei, iar suma minima ce poate fi retrasa este, de asemenea, de 40 de lei. 

Gasiti aici, prezentate in amanunt, toate metodele de depunere si de retragere in si din contul de pariuri Sportingbet.

Sportingbet: versiune de mobil si aplicatii

Aplicatiile de mobil si versiunea optimizata pentru smartphone si tableta, se incadreaza la categoria aspectelor pozitive, intrucat exista o aplicatie Sportingbet de Android, cat si o aplicatie Sportingbet de iOS.

Este bine de stiut faptul ca aplicatia Sportingbet pentru Android poate fi descarcata direct accesand site-ul sportingbet de pe mobil, in timp ce aplicatia pentru iOS trebuie descarcata direct din magazinul AppStore.

Ambele aplicatii se pot utiliza in mod gratuit si sunt perfect vizibile eforturile celor de la Sportingbet de a le imbunatati permanent.

Aplicatia de pariere Sportingbet: puncte forte

 • Statistici și informații detaliate, in timp real;

 • Funcționeaza foarte bine pentru pariurile live;

 • Live streaming disponibil direct în aplicație, daca ai bani in cont, pentru meciuri din Serie A, La Liga sau Bundesliga.


Aplicatia de pariere Sportingbet: aspecte de imbunatatit 

 • Pot aparea, uneori, probleme la logarea in aplicatie;

 • Tranzitia intre pagini se poate face, uneori, greoi, dar acest fapt se poate datora si vitezei conexiunii de internet;

Sportingbet: relatii cu clientii

Un alt capitol la care Sportingbet sta foarte bine este echipa de relatii cu clientii. Aceasta ofera suport rapid in limba romana prin toate metodele comune existente la momentul de fata: telefon, chat live, email si formular special de contact.

 • Email: la adresa cs@sportingbet.ro
 • Live Chat: zilnic în intervalul 09:00 - 23:00

Totodata, casa de pariuri Sportingbet are o secțiune de intrebari si raspunsuri FAQ foarte completa, ce ofera ghiduri amanuntite pentru cele mai des intalnite intrebari ce pot aparea din partea pariorilor.


Link-uri utile:

Daca inca nu esti hotarat ce casa de pariuri sa alegi, am categorisit cele mai bune case de pariuri online in functie de diferite criterii, pentru a-ti fi mai usor sa le gasesti, conform preferintelor tale. 

Daca ai o reclamatie la adresa casei de pariuri online Sportingbet, te rugam sa ne detaliezi situatia in sectiunea de comentarii de mai jos si vom contacta reprezentantii casei de pariuri pentru a incerca sa iti rezolvam problema.

Reinnoit: 11.07.2024

Postat de:

NicPopescu
NicPopescu
Managerul siteului
Evaluare rating: 5 / 5
Evaluarea dumneavoastră:

Informatii despre companie

Contact
 • Formular de contact
  Timp mediu de raspuns 4 ore
+40 316300581; +35 316297398
Program de lucru: Luni – Duminica: 10:00 – 20:30 ora Romaniei
Live Chat
Sportingbet contact: Timp mediu de raspuns 60 secunde

Intrebari si raspunsuri

👉Este Sportingbet o casa de pariuri sigura?

Sportingbet prelucrează datele personale ale utilizatorilor acestui site în conformitate cu prevederile GDPR și cu politica sa de protecție a datelor, conform legislației în vigoare. Asta deoarece Sportingbet face parte din lista caselor de pariuri licentiate de ONJN, orice pas gresit putandu-i fi fatal. Atentie insa, daca nu iti verifici identitatea in termen de 30 zile de la crearea contului, intreaga suma din contul tau Sportingbet se va duce la stat, iar tu vei avea blocat contul. ONJN i-a acordat o licenta de functionare valabila de la 1.12.2017 pana la 30.11.2027, cu posibilitatea de a fi prelungita.

💳Ce metode de plata sunt disponibile la Sportingbet?

Ai 6 metode de depunere la Sportingbet: prin card bancar, Skrill, Neteller, Paysafecard, transfer bancar si PromoCode (cod de 12 cifre emis ca o promotie). Poti efectua retrageri prin card bancar, Skrill, Neteller si transfer bancar. De mentionat ca daca depui prin Paysafecard poti retrage doar prin transfer bancar. Totodata, sa spunem ca taxele de viciu la depunere si retragere sunt suportate de Sportingbet.

🎁Exista bonusuri pentru clientii noi la Sportingbet?

Bonusul de inregistrare la Sportingbet este de maxim 500 lei, acordat in urma primelor 3 promotii. Astfel, la fiecare din primele doua depozite ai un bonus de 50%, pana la 200 lei. La al treilea depozit poti obtine 100% din valoarea depusa, pana la 100 lei. Depozitele efectuate prin Skrill, Neteller si Paysafecard nu se califica la promotie. Depunerea si bonusul trebuie rulate de 15 ori pe cote de minim 2.00, in termen de 30 zile. 

⚽Sportingbet ofera Freebeturi/Pariuri Gratuite?

In preajma unor evenimente sportive importante, Sportingbet ne ofera un freebet cu valoarea de 8 lei, in general. De asemenea, freebeturi putem obtine la Sportingbet zilnic pe perioada unui turneu de Grand Slam la tenis.

⏳Cat dureaza o retragere la Sportingbet?

In cazul retragerilor prin Skrill si Neteller, banii vor fi disponibili in maxim 24 ore. Daca retragi prin card bancar sau transfer bancar, vei primi banii in 3-5 zile lucratoare. Daca ai insa card VISA Direct ai putea primi banii chiar in urmatoarea zi lucratoare. 

📡Exista disponibil livestreaming la Sportingbet?

Sportingbet ofera transmisiuni in direct de tenis de camp, tenis de masa si cateva sporturi de echipa, inclusiv fotbal. Majoritatea competitiilor si evenimentelor este insa modesta.

🤷‍♂️Cum se foloseste un Pariu Gratuit la Sportingbet?

Freebetul trebuie folosit integral la Sportingbet si rulat o singura data. In cazul unui castig, in cont ti se va credita doar profitul, nu si valoarea freebetului.

💸Este disponibila optiunea de Cash-out la Sportingbet?

Optiunea Cash-out este disponibila la Sportingbet atat in cazul pariurilor pre-live, cat si la evenimentele in desfasurare.

☎️Cum pot contacta serviciul de clienti la Sportingbet?

In trecut puteam contacta operatorii prin Live chat, completand un formular pe site sau trimitand un mail la adresa cs@sportingbet.ro. Acum nu mai intalnim niciuna dintre variante, insa poate este ceva de moment. Totusi, ai putea incerca trimiterea unui mail la adresa cs@sportingbet.ro daca ai o nedumerire.

🧐Care este cea mai atractiva promotie la Sportingbet?

In lipsa altor promotii, nominalizam aici bonusul de inregistrare. Dupa cum am spus mai sus, in preajma unor turnee de Grand Slam sau a unor turnee importante de fotbal, Sportingbet ne poate oferi freebeturi zilnice. 

Alte case de pariuri

100% până la 5000 RON + 250 Lei Pariu gratuit prima depunere
5250 RON
Bonus până la 200% la primele 3 depuneri
1750 RON
bonus de 100% la primele 3 depuneri
800 RON
Bonus 50% la prima depunere
500 RON
bonus prima depunere
500 RON
pariu fara risc
750 RON
Obtine pentru primele 3 depuneri pana la 900 Lei
900 RON
bonus bun venit
2000 RON
500 RON
+ 100 RON Freebet bonus bun venit la primele 3 depuneri
1000 RON
Bonus 100% la prima depunere sub forma de Freebet
500 RON
Pentru prima depunere
200 RON
bonus de bun venit
600 RON
+ 100 RON Freebet bonus bun venit la primele 3 depuneri
900 RON
Bonus bun venit 600
600 RON
Free bet pentru prima depunere
200 RON
Bonus bun venit
500 RON
Bonus bun venit
500 RON
100% Freebet pana la 500 RON
500 RON
Pentru prima depunere
200 RON
500 RON
bonus de bun venit
600 RON
Bonus la înregistrare
400 RON
Bonus bun venit pariu fara risc
500 RON
Bonus la primele 3 depuneri si verificare cont
200 RON
Bonus la primele 3 depuneri
1000 RON
Freebet + 200% Profit Boost
150 RON
pariu fara risc
500 RON
Bonus bun venit
550 RON
bonus la primele 3 depuneri
500 RON
150 RON
pentru primele 3 depuneri
700 RON
500 RON
La primele 3 depuneri
180 RON
Pariuri gratuite la primele 2 depuneri
150 RON
Bonus 50% la primele 5 depuneri
500 RON

Comentarii 13

Comment transfered from Complaints section
Am făcut o depunere, am primit bonus de 100% pe care l am rulat conform conditiilor. De 3 zile retragerea este in procesare desi am fost notificat că se va procesa in 6, apoi in 7 noiembrie. Nu s-a întâmplat nimic. In ultimul email mi s-a spus ca departamentul responsabil încă face verificări în cazul meu. Contul este verificat și nu am fost anunțat de vre-o problema in acest sens.
bonusul de inregistrare mai este disponibil sau gata ?
Comentariul este transferat la Feedback Arata
Vă recomand!
Îmi place această casă de pariuri online.
cele mai bune cote Live sunt la favbet.ro
Adrian
Administratorul
0
In curand vom adauga si recenzia casei de pariuri online favbet si, de asemena, si celelalte case de pariuri care si-au lansat de curand site-ul de pariuri online.
Pentru a oferi cele mai obiective si oneste ratinguri, este necesar sa luam in calcul absolut toate casele de pariuri online legale din Romania. Asadar, in curand vom avea si favbet, superbet, betstars etc in recenziile si ratingurile noastre.
Comentariul este transferat la Feedback Arata
Comentariul este transferat la Feedback Arata
Comentariul este transferat la Feedback Arata
marcel
0
Comentariul este transferat la Feedback Arata
Arata mai mult