Sportingbet: bonus si promotii cuceritoare

In periplul nostru palpitant printre bonusuri si promotii, am ajuns la casa de pariuri Sportingbet, care ocupa un loc special in  peisajul caselor de pariuri din Romania.

Sportingbet este o casa de pariuri cu traditie in tara noastra. Aici gasim cote medii raportat la nivelul actual al pietei din Romania, dar si o oferta bogata atat la pariurile pre-live cat si live.

In ceea ce priveste bonusurile si promotiile, acestea  au avantajul ca sunt adresate clienților care nu au bugete foarte ridicat, ceea ce le face populare in randul masei largi a pariorilor.

1. Sportingbet Bonus pentru prima depunere

Sportingbet ofera un bonus interesant pentru prima depunere: 100% în limita a 200 de lei . 

Iata etapele de revendicare a bonusului:

 • Deschide cont la Sportingbet;
 • Efectuează un depozit utilizând un card de credit sau prin transfer bancar, și vei primi instant (fara cod de bonus) o dublare a sumei, sub forma de bonus.  Daca depui  200 de lei,  primesti 400 de lei in cont.
 • Conditii rulare bonus (mai exact,  suma depusa plus bonus):  de 10 (zece) ori pe cote de minim 1.70, după care poți solicita o retragere.

Sportingbet conditii bonus de bun venit 

 • Pentru a te califica pentru această ofertă este necesar să efectuezi un depozit în maxim 7 zile de la data înregistrării
 • Valoarea bonusului este de 100% în limita a 200 de lei
 • Depunerile efectuate prin Skrill, Neteller sau Paysafecard nu se califică pentru această promoție. De aceea trebuie să depui doar cu cardul sau prin transfer bancar
 • Bonusul trebuie rulat de 10 ori pe cote de minim 1.70 înainte de a putea fi retras. Asta înseamnă că dacă ai depus 200 de lei, ai in cont 400 de lei  și trebuie să rulezi 2000 de lei de lei înainte de a putea  retrage vreo suma
 • Suma minima de depunere la Sportingbet este de 40 de lei ;
 • Ai la dispoziție 30 de zile din momentul primei depuneri pentru a debloca bonusul pentru prima depunere de la Sportingbet
 • Sportingbet îşi rezervă dreptul de a modifica sau de a anula această promoţie în orice moment

E un bonus decent , as zice, dar parca e prea mult sa rulezi de 10 ori suma totala. Parerea mea…

Parca e mult mai interesant ceea ce urmeaza...


2. Sportingbet bonus: Free Bet Mania

La Sportingbet, poti obtine un free bet de pana la 200 de lei zilnic. 

Iata in ce conditii:

Plasează cât mai multe pariuri multiple cu 2 sau mai multe selecții (fiecare selecție la cote de minim 1.50) și primești un freebet de până la 200 de lei zilnic!

Cu cât pariezi mai mult, cu atât freebetul pe care îl primești este mai mare.

Tabelul premiilor pentru fiecare rundă zilnică

Pariuri validate cu o miză totală de:

     Premiu

40 RON - 79 RON*

Pariu gratuit de 4 RON*

80 RON – 199 RON*

Pariu gratuit de 8 RON*

200 RON – 399 RON*

Pariu gratuit de 20 RON*

400 RON – 799 RON*

Pariu gratuit de 40 RON*

800 RON – 1999 RON*

Pariu gratuit de 80 RON*

2000 RON* sau mai mult

Pariu gratuit de 200 RON*

 •  Freebeturile sunt creditate clienților automat la finalul fiecărei runde zilnice si sunt disponibile doar pentru 24 de ore de la creditare ;
 •  Daca esti client fidel si pariezi constant la Sporingbet, aceste freebeturi sunt binevenite. Atentie doar la indeplinirea conditiilor, care sunt, dealtfel, foarte simple.

3. Super 12 la Sportingbet

Sportingbet bonus fara depunere - la Sportingbet nu exista vreun cod bonus care sa ne dea dreptul la un bonus fara depunere.

Exista, totusi, Super 12, o promotie la care poti castiga 3000 de lei  pe saptamana. ( promotia este valabila si pe mobil).

Putem beneficia de aceasta oferta, fara a depune ceva in prealabil, asa ca o putem asimila cumva unui bonus fara depunere.

Pentru a castiga cu Super 12, trebuie sa dai corect rezultatele celor 12 meciuri din grila ce apare saptamanal . Daca pronostichezi corect cel puțin 8 din cele 12 meciuri vei câștiga unul din premiile noastre!

Super 12 este complet gratuit și poți face câte un pronostic pe zi!  Pronosticul se referă la rezultatul final (1, X sau 2) al meciurilor din grila.

Premii acordate :

 • Freebet de 10 lei pentru 8 rezultate corecte 
 • Freebet de 50 lei pentru 9 rezultate corecte 
 • Freebet de 100 lei   pentru 10 rezultate corecte
 • Freebet de 500 lei  pentru 11 rezultate corecte
 • Freebet de 3000 lei  pentru 12 rezultate corecte

Participantul poate câștiga doar un premiu în fiecare rundă – doar pronosticul de cel mai mare succes contează.

Sincer vorbind, e foarte greu sa castigi ceva la promotia Super 12.

Asa, de-o joaca, merge, dar chiar as vrea sa stiu daca a reusit cineva pana acum sa dea macar opt rezultate corecte, nu mai zic de 12.

La Sportingbet intalnim, adeseori, promoții ocazionale, valabile pentru perioade limitate de timp. Ele sunt prilejuite de evenimente sau competitii sportive speciale, cum ar fi  campionate europene sau mondiale, Jocuri Olimpice, turnee Grand Slam de tenis, finala Champions League sau Europa League.

Optati pentru bonusurile si promotiile care vi se potrivesc, care se muleaza pe priofilul vostru de risc.  Nu pariati oriunde, orice si oricat.

Suntem aici pentru a va  ajutam in relatia voastra cu aceste case de pariuri despre ale caror bonusuri vorbim.

Iar ghidul nostru special  va ajuta sa pariati cu rabdare si disciplina, acestea sunt atributele principale ale unui parior capabil sa obtina profit jucand la  pariuri!