Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Pareri Sportingbet

Aceasta pagina contine pareri si recenzii despre casa de pariuri online Sportingbet. Te rugam sa lasi si tu un feedback - astfel vei ajuta alti pariori sa ia o decizie corecta. Apreciem toate feedback-urile pe care pariorii le lasa pe site-ul nostru si nu le stergem in niciun caz, cu exceptia spam-ului, sau atunci cand feedback-ul nu prezinta nicio valoare pentru alti pariori.

Feedbacks 11

Adauga feedback
Puncte forte:
Usurinta de a paria pe mobil. Idem cash-out. Platforma de mobil foarte comoda. Posibilitatea de accesare atit din browser cit si din aplicatie (platforma Android).
Puncte slabe:
Nu am avut probleme deocamdata.
Puncte forte:
Transmisiune live a meciurilor
Puncte slabe:
Doar 7 zile de la inregistrare daca faci o depunere primesti bonusul , daca faci ca mine dupa 2 3 zile in plus , numai primesti nimic!
Puncte forte:
Cote foarte bune, oferta bogata. Promotii si bonusuri atractive. O interfata user-friendly, usor de utilizat, care se misca destul de rapid. Procesari rapide ale retragerilor.
Puncte forte:
De fiecare data cand am restrâns o suma de bani nu am avut nici o problema si cat am retras atata am primit si acea asigurare săptămânală este de foarte bun augur asa ca eu sunt foarte mulțumit de aceasta casa de pariuri online
Puncte forte:
Are cote mai mari decat la celelalte case de pariuri. Beneficiaza de transmisiuni live. Ofera un program de loialitate pentru clienti.
Puncte slabe:
Platforma pentru poker indisponibila. Depozitele prin Skrill, Neteller si Paysafecard nu se califica pentru bonusul de bun-venit. Conditii dificile de rulaj pentru bonusul de bun-venit.
Puncte forte:
Au cote foarte bune
Puncte forte:
cote foarte bune
Puncte forte:
Cele mai bune mi se par cotele de la pariurile live
Puncte forte:
la Sportingbet punctul forte ar fi cotele - foarte corecte.
Puncte forte:
Cote corecte, oferta foarte divesificata. Bani sa ai, ca n-ai cum sa te plictisesti...
Puncte forte:
In sportingbet always good bonuses and promotions