Fortuna Bet - verificare bilet online. Cum afli daca ai castigat, indiferent daca ai pariat online sau la o agentie stradala!

O casa de pariuri online licentiata care a atras foarte multi utilizatori de-a lungul anilor este Fortuna, multa lume plasand pariuri aici. Daca in cazul pariurilor online o simpla verificare a contului tau iti spune daca pariul/biletul plasat de tine este sau nu castigator, in cazul in care pariezi offline trebuie sa cauti rezultatele. O alternativa mult mai eficienta si mai rapida este metoda de verificare cod, prin introducerea unui cod pe site, insa despre asta vom vorbi ceva mai jos - pe scurt, tot ce trebuie sa stii despre verificare bilet la Fortuna online!

Verificare rezultat bilet pentru pariuri plasate online

La eFortuna iti poti verifica tichetul sau rezultatul pariurilor plasate prin mai multe metode. Pentru verficare bilet online, acceseaza site-ul www.efortuna.ro si cu o simpla plasare a cursorului pe numele tau de utilizator si soldul tau, pe care le gasesti in partea dreapta sus a paginii principale, deschide o lista in care iti vei putea consulta istoricul pariurilor, atat pariuri pre-live, cat si pariuri live, istoricul jocurilor, tranzactiile efectuate, bonusurile la care esti eligibil, precum si diverse setari.

Selectand sectiunea “Istoric pariuri prematch” spre exemplu, ti se va deschide o fereastra in care ai posibilitatea de a selecta statusul biletelor/pariurilor plasate (castigatoare/necastigatoare etc.), dar si originea biletului (plasat de pe net/mobil), respectiv perioada de cautare. 

Iata mai jos o captura cu sectiunea contul meu atunci cand vrei sa faci verificare tichete sau pariuri plasate intr-un anumit interval de timp:

thumb_5b84fae618174_1535441638.jpg

O alta modalitate de vizualizare a istoricului biletelor la pariuri sportive plasate o reprezinta selectarea tabului “Biletele mele”, tab care se gaseste langa biletul de pariuri.

Verificare cod bilete plasate la agentiile stradale Fortuna

Daca ai plasat un bilet offline (la orice agentie stradala) la Fortuna verificare bilet online se face foarte simplu printr-o simpla verificare cod. Nu trebuie sa cauti prin lista site-urilor ce ofera rezultate pentru a verifica tichetul sau statusul pariurilor plasate, aceasta putand fi una destul de lunga, mai ales daca plasezi pariuri sportive in weekend, cand, de obicei, oferta de meciuri la fotbal este foarte bogata, astfel cautarea devenind mai dificila. 

Verifica biletul direct pe site-ul efortuna printr-o simpla verificare cod!

Pentru a vedea strict acel rezultat care te intereseaza (de pe biletul tau) pur si simplu acceseaza siteul eFortuna.ro, platforma “Pariaza in agentii”. Vei observa apoi in partea dreapta sus, pe fond galben, sectiunea “Verifica bilet”.  Imediat sub ea apare o casuta in care trebuie introdus codul biletului offline pentru care vrei sa faci verificare bilet, acest cod gasindu-se inaintea codului de bare din partea de jos a biletului. Odata introdus codul, dedesubt iti va aparea biletul cu meciurile, acestea fiind taiate si pe fond rosu daca sunt necastigatoare, respectiv pe fond verde daca sunt castigatoare. Aveti aici un exemplu de verificare bilet:

5b84fb8461bdf_1535441796.png

Verificare rezultate pe site-ul Fortuna

In cazul in care doresti sa consulti anumite rezultate la pariuri sportive pentru verificare bilet fotbal, tenis sau alte sporturi, direct pe site-ul www.efortuna.ro, o poti face accesand platforma “Pariaza din agentii”, sectiunea “Rezultate live”. Ti se va deschide apoi o fereastra cu o lista in care sunt grupate rezultatele la pariuri sportive din fotbal, tenis, baschet si multe alte sporturi, tu trebuind doar sa selectezi un anumit sport din acea lista pentru a vedea rezultatele.

Indiferent daca alegi sa joci la pariuri sportive online sau offline, procesul de verificare a biletului la Fortuna este unul extrem de simplu. Totusi, recomandarea noastra este sa pariezi online intrucat, in primul rand, eviti avea taxa de 5% care se aplica mizei. Practic, daca pariezi la o agentie stradala suma de 100 RON, 5% din aceasta suma iti este retinuta iar miza ta in final va fi 95 RON. Acest lucru nu se intampla si in online - pariezi 100 RON, 100 RON va fi miza!
Pe langa argumentul acestei taxe, sa nu uitam de bonusul la inregistrare pentru, oferta de pariuri sportive incomparabila, dar si de confortul de a paria oriunde, oricand si de a nu trebui sa te deplasezi pana la cea mai apropiata agentie stradala. 

Postat de:

Motorga.Paul
Motorga.Paul
Editor of the Legalbet