Verificare bilet Fortuna - afla rezultatul biletelor jucate la pariuri online si offline

O casa de pariuri online licentiata care a atras foarte multi utilizatori de-a lungul anilor este Fortuna, multa lume plasand pariuri aici. Daca in cazul pariurilor online o simpla verificare a contului tau iti spune daca pariul/biletul plasat de tine este sau nu castigator, in cazul in care pariezi offline trebuie sa cauti rezultatele. O alternativa mult mai eficienta si mai rapida este metoda de verificare cod, prin introducerea unui cod pe site, insa despre asta vom vorbi ceva mai jos.

Modalitati de pariere

La casa de pariuri Fortuna poti plasa atat pariuri online, cat si din agentii. Pariatul online iti ofera mai multe optiuni si avantaje, precum bonusuri, disponibilitate non-stop a cotelor, transmisiuni in direct ale meciurilor etc. .

Daca doresti sa pariezi online, insa nu ai la dispozitie un card bancar sau nu doresti sa-l folosesti din diverse motive, poti depune in contul online prin intermediul agentiei de pariuri. Astfel, poti depune in contul tau online doar aratand cartea de identitate la sucursala de pariuri Fortuna si specificand numele contului. Pentru a vedea ce agentii Fortuna sunt in apropiere de tine consulta site-ul online Fortuna, pentru a le localiza pe harta.

De asemenea, retragerile din agentii se efectueaza la fel de usor. Nu trebuie decat sa selectezi de pe site locatia de la care vrei sa retragi, iar in maxim 24 ore te poti duce dupa bani, fara a uita insa sa iei si codul primit prin mail.

Fortuna verificare bilet - pariuri plasate in agentie

Daca ai plasat un bilet offline (la orice agentie stradala) la Fortuna, o verificare bilet online se face foarte simplu printr-o simpla verificare cod. Nu trebuie sa cauti prin lista site-urilor ce ofera rezultate pentru a verifica tichetul sau statusul pariurilor plasate, aceasta putand fi una destul de lunga. Asta, mai ales daca plasezi pariuri sportive in weekend, cand, de obicei, oferta de meciuri la fotbal este foarte bogata, astfel cautarea devenind mai dificila. 

Pas 1: Gaseste codul de pe bilet

Inainte de a putea vizualiza rezultatele de pe biletul tau de joc, trebuie introduse nu unul, ci doua coduri. Acestea pot fi gasite in partea de jos a biletului. Codul scurt este format dintr-o combinatie de cifre si litere si se gaseste inaintea codului de bare, iar codul de verificare este format din ultimele 4 cifre de sub codul de bare.

Pas 2: Introducerea codului pe site 

Dupa ce ai focalizat codurile care trebuie introduse acceseaza siteul de pariuri Fortuna. In partea dreapta a paginii de sport vei vedea doua paranteze patrate taiate de o linie orizontala. Cu un simplu clic pe acest simbol iti vor aparea casutele in care trebuie introduse codurile. Primul cod este cel scurt, iar al doilea cel de verificare.

Pas 3: Afla daca ai castigat

Odata introduse codurile, iti va aparea biletul cu pariurile plasate, precizandu-se daca acesta este sau nu castigator. In afara evenimentelor plasate, pe bilet vor mai aparea si alte detalii, precum: data si ora la care a fost plasat, eventualul castig, cota totala, avand posibilitatea chiar de a distribui biletul, pentru a-l face mai cunoscut. 

Fortuna verificare bilet - pariuri plasate online

La Fortuna iti poti verifica tichetul sau rezultatul pariurilor plasate prin mai multe metode. Pentru verificare bilet online, acceseaza site-ul www.efortuna.ro si cu o simpla plasare a cursorului pe numele tau de utilizator si soldul tau, pe care le gasesti in partea dreapta sus a paginii principale, se deschide o lista. Aici iti vei putea consulta istoricul pariurilor, atat pariuri pre-live, cat si pariuri live, istoricul jocurilor, tranzactiile efectuate, bonusurile la care esti eligibil, precum si diverse setari.

Selectand sectiunea “Istoric pariuri prematch” spre exemplu, ti se va deschide o fereastra in care ai posibilitatea de a selecta statusul biletelor/pariurilor plasate (castigatoare/necastigatoare etc.), dar si originea biletului (plasat de pe net/mobil), respectiv perioada de cautare. 

O alta modalitate de vizualizare a istoricului biletelor la pariurile sportive plasate o reprezinta selectarea tabului “Biletele mele”, tab care se gaseste langa biletul de pariuri.

Fortuna verificare rezultate

In cazul in care doresti sa consulti anumite rezultate la pariuri sportive pentru verificare bilet din fotbal, tenis sau alte sporturi, direct pe site-ul www.efortuna.ro, o poti face accesand platforma “Sport”, sectiunea “Rezultate”. Ti se va deschide apoi o fereastra cu o lista in care sunt grupate rezultatele la pariuri sportive din fotbal, tenis, baschet si multe alte sporturi, tu trebuind doar sa selectezi un anumit sport din acea lista pentru a vedea rezultatele.

Postat de:

NicPopescu
NicPopescu
Managerul siteului
Copy the token