Pariul sansa Superbet: o optiune atractiva pentru pariori

Dupa cum v-am “amenintat” in ghidul nostru pentru pariurile sportive, vom analiza, cat mai exhaustiv posibil, variantele de pariere existente pe piata pariurilor in acest moment.

Astazi voi vorbi despre pariul sansa de la casa de pariuri Superbet si pentru a imi organiza un pic gandurile, voi urmari o scurta agenda:

1.      Ce inseamna pariul sansa Superbet?

2.      Regulamentul pe scurt al pariului sansa.

3.      Cat si cum castigi la pariul sansa?

4.      Mici ponturi pentru cei ce joaca “pariu sansa”.


Pariaza online 100% in siguranta la una din casele de pariuri licentiate in Romania si incaseaza bonusuri consistente!

1. Ce inseamna pariu sansa la Superbet?

"Pariul șansă” este una dintre cele mai atractive promotii pe care o intalnim in oferta casei de pariuri  Superbet. Este un tip de pariu destinat celor care vor sa joace mai multe meciuri de cote mici pe bilet, dar in acelasi timp, vor sa isi si asigure intr-un fel investitia facuta.

Pe scurt, ca sa avem o baza de plecare, acest tip de pariu iti ofera sansa de a castiga o suma de bani chiar daca pierzi un meci de pe bilet.

2. Regulament pariu sansa

Este necesar sa joci minim 11 evenimente sportive pe un bilet la Superbet, la cote de cel putin 1.30 pentru fiecare eveniment in parte.

Daca unul dintre evenimentele jucate pe bilet este necastigator, biletul in sine nu este iremediabil pierdut, mai ai o sansa de castig, asa cum o arata si titulatura pariului.  

Vei castiga, asadar, o sumă egală cu 10% din caștigul total eventual al biletului jucat impărțit la cota meciului de pe bilet pe care l-ai  pierdut.

Dacă unul sau mai multe evenimente primesc cotă 1, conform regulamentului în vigoare, atunci pariul șansă este în continuare valabil, dar ne vom raporta la noul câștig posibil de pe bilet.

3. Cat si cum castigi la pariul sansa?

Sa parcurgem impreuna un mic exemplu, pentru a intelege mai bine cum se calculeaza castigul pentru pariul sansa  :

Daca ai jucat, exempli gratia, un bilet  cu 11 meciuri și un caștig eventual total de 500 de lei și ai pierdut un singur meci care avea cota 1.30  vei castiga 10 procente din suma de 500 : 1.30 = 385 de lei. Castigul tau va fi de 385: 10, adica 38,5 lei.

  Nu voi uita sa spun un lucru care este foarte evident, dar tot il spun : daca toate meciurile de pe bilet sunt castigatoare, noi vom incasa, fireste, intregul castig stipulat pe bilet.

4. Mici ponturi pentru cei ce joaca “pariu sansa”

Iata si cateva mici ponturi pentru pariul sansa, izvorate din experienta mea de joc pe aceasta optiune :

- Principalul lucru la care trebuie sa fiti atenti este acela de a avea cota de minim 1,30 pentru fiecare dintre meciurile de pe bilet, pentru a avea dreptul la  “sansa”;

- Nu jucati optiuni ce presupun returnarea mizei pentru ca eventualul castig va fi cu atat mai mic cu cat aveti mai multe cote de 1 pe bilet;

- Pentru a va maximiza sansele de castig, incercati sa jucati cote cat mai “sigure” ; daca se poate, alegeti ca toate meciurile sa aiba minimul admisibil al cotei, de 1.30;

- Lasati totusi acest tip de pariu la rubrica “ de incercat mai rar”.  Sunt  11 meciuri, sunt cam multe din punctul meu de vedere,  si chiar daca aveti marja de siguranta a acestei “ sanse” , probabilitatea de castig e clar mai mica decat in cazul ponturilor single pe care va indemnam sa le jucati;

- Daca se cheama pariu sansa, acordati-va singuri sansa unui minim de siguranta, calculand ca eventualul castig in cazul in care pierdeti un meci de pe bilet, sa fie cel putin egal cu miza pe care o jucati.

Recapitulare:

  • Pe bilet trebuie sa aveti minim 11 evenimente;
  • La fiecare eveniment cota trebuie să fie de cel puțin 1.30;
  • Din cele minim 11 evenimente poti pierde doar unul pentru a beneficia de sansa;
  • Caștigul in cazul in care un singur eveniment de pe bilet este pierdut, va fi un procent de 10% din caștigul eventual total imparţit la valoarea cotei pierdute;
  • Biletul trebuie sa fie jucat  simplu.  Pariul sansa nu se aplică pentru biletele combinate, tip sistem ( adica nu puteti juca in acelasi timp si “pariu sansa” si un sistem de 8 meciuri din 11 , spre exemplu).

Trebuie sa stiti ca oferta este valabila doar la agențiile offline, ea nu este disponibila pentru pariurile online la Superbet.

Sper ca am fost explicit si ca articolul va este cu adevarat de folos. Am scris si despre pariul sansa Fortuna, va invit sa savurati articolul. 

Voi reveni in zilele imediat urmatoare cu articole despre acest tip de pariu, sau altele asemanatoare, si pentru celelalte case de pariuri ce le au in portofoliu.

Va invit sa urmariti ponturile si articolele educative de pe site-ul nostru. ce va ajuta sa fiti mai disciplinati si mai responsabili atunci cand jucati la pariuri sportive.